Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι καινούρια στο φορουμ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη μου για τις 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες μου. Μέσα σε 6 μηνες έμεινα 2 φορες εγκυος. Η πρώτη παλινδρόμησε 6 εβδομαδων και η δευτερη 11. Είμαι διαλυμένη ψυχολογικά αλλά και σωματικά δεν περνάω και λίγα. Αυτή θα ειναι η δευτερη αποξεση και ξεκινάω ειδικές εξετάσεις καρυοτυπο , θρομβοφιλια κτλ. 

Ο θεός μαζί μας κι ας μας αξιώσει να γίνουμε μανουλες.

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 7/3/2016 at 4:54 ΜΜ, ο/η despina88 είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι καινούρια στο φορουμ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη μου για τις 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες μου. Μέσα σε 6 μηνες έμεινα 2 φορες εγκυος. Η πρώτη παλινδρόμησε 6 εβδομαδων και η δευτερη 11. Είμαι διαλυμένη ψυχολογικά αλλά και σωματικά δεν περνάω και λίγα. Αυτή θα ειναι η δευτερη αποξεση και ξεκινάω ειδικές εξετάσεις καρυοτυπο , θρομβοφιλια κτλ. 

Ο θεός μαζί μας κι ας μας αξιώσει να γίνουμε μανουλες.

Γεια σου Δεσποινα,καλως ηρθες! λυπαμαι πολυ και συμπασχω με την απωλεια σου,βλεπεις εχει συμβει και σε μενα και ο πονος ηταν αφορητος...ο ψυχικος πονος βεβαια υπαρχει ακομα. θα ηθελα να μαθω νεα σου,ολα να πανε καλα με τις εξετασεις σου

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι και εγώ νέα στο Forum και αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την περίπτωσή μου, παρόμοια με της Δέσποινας. Έχω μείνει έγκυος 3 φορές σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο. Την πρώτη φορά δεν ακούστηκε ποτέ η καρδιά, τυχαίο γεγονός, ο γιατρός είπε δε χρειάζεται τίποτα απλά προσπάθησε ξανά. Την δεύτερη φορά, ακούσαμε καρδιά στην 8η εβδομάδα και την επόμενη σταμάτησε. Παλίνδρομη. Ο νέος γιατρός, είπε τυχαίο γεγονός, ειρωνευόμενος τις πολλές εξετάσεις που ζητούσα να γίνουν (θρομβοφιλίας) και το έριξε στην προχωρημένη ηλικία (40). Κάνω απόξεση Γενάρη και αμέσως μετά τον επόμενο μήνα πριν καν αδιαθετήσω μένω ξανά έγκυος. Τώρα είμαι 6w 6d και μάλλον είναι κενός ο σάκος (βάσει χτεσινού υπέρηχου). Ευτυχώς ο νέος μου γιατρός είναι αρκετά σχολαστικός και κάνοντας εξετάσεις έχω βρει προς το παρόν ότι έχω αυξημένο ζάχαρο και θυρεοειδή και χτες βγήκαν τα αποτελέσματα ότι έχω θρομβοφιλία. Μου είπε ότι μάλλον δε προλάβαμε την αποβολή αλλά θα το οριστικοποιήσουμε αύριο. Έχω θυμό για όλους τους γιατρούς που ελαφρά την καρδία σε "αφήνουν" να κάνεις αποβολές πάω από 1-2 μέχρι να σου δώσουν εξετάσεις και με μένα βέβαια που δε το έκανα από μόνη μου. Επίσης και απογοήτευση ότι μάλλον δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά. Αισθάνομαι ότι οι γύρω μου δε με καταλαβαίνουν και λένε απλά εντάξει όλα καλά την επόμενη φορά (που σε κάθε φορά αυτό έλεγαν) και έτσι στρέφομαι εδώ.

Σας ευχαριστώ και όπως λέει και η Δέσποινα  Ο θεός μαζί μας κι ας μας αξιώσει να γίνουμε μανουλες.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ..... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ 11 ΕΒΔ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Ι ΒΙΟΨΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ......

Δημοσίευση

Έχω περάσει την φάση σας κορίτσια και σας καταλαβαίνω απόλυτα όμως..... Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί.... Εγώ έβλεπα παιδάκια στον δρόμο κ ερχόμουν σπίτι ? κ έκλαιγα κρυφά να μην με βλέπουν και το καλύτερο...... Είχα την πρώην πεθερα να πετάει σπόντες και να μου το θυμίζει.... Τόσο βρωμιαρα γυναίκα ?.....μην στεναχωριεστε ο καλός θεουλης ξέρει γιατί το κάνει.... Ξέρει ότι αντεχουμε και ότι δεν θέλει να χάνουμε την πίστη μας προς εκείνον και θα σας στείλει γερά παιδάκια..... Θα το δείτε.... Μόνο μην αγχωνεστε και μην στεναχωριεστε....είχα κάνει κ εγώ βιοψια τον κενό σάκο αλλά τίποτα δεν βρήκαν παθολογικο απλά ότι ήταν τυχαίο γεγονός...... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνεται σύντομα μανούλες!!!!!

  • 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 3/20/2016 at 1:21 ΠΜ, ο/η Ameli1978 είπε:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 650 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ 

 

στις On 3/20/2016 at 1:21 ΠΜ, ο/η Ameli1978 είπε:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 650 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ 

καλησπέρα. ειμαι καινουργια εδω και ομοιοπαθης με πολλα κοριτσια και 2 παλλινδρομεσ σε ενα χρονο. το ψευδονυμο αντωνιοσ τυχαιο ειναι.λοιπον εγω εκανα  τον μαρτιο το πακετο του καρυοτυπου μαζι με τον συζυγο μου στο ΚΑΡΥΟ στν ερμου θεσσαλνικη 170ευρω και για τους δυο.επισης ολο το πακετο θρομβοφιλιασ στη euromedica, μαζι με τισ μοριακεσ θρομβοφιλιασ 200 ευρω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ; Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️ Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως !  εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...