Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!σος!βοηθεια!χθες πηραμε με τον αντρα μου τα αποτελεσματα σπερμοδιαγραμμα και δυστυχως δεν υπαρχουν σπερματοζωαρια ..ειμαστε ρακος και οι 2.θα ηθελα μια συμβουλη σας και παλι ευχαριστω!

Δημοσίευση

Οταν λες δεν υπαρχουν σπερματοζωάρια ;;

Ο γιατρος σας ειπε για εγχείρηση κιρσοκοιλη ;; 

Μην χανεις τις ελπίδες σου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοιτα εμεις καναμε αυτη την εξεταση και μας απαντησαν οτι δεν υπαρχουν σπερματοζωαρια εχουμε απογοητευτει πολυ .

Δημοσίευση

Να μην απογοητευεσαι και γνωμη μου να παρεις γνωμη και απο αλλον γιατρο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;;;ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ;

Δημοσίευση

Σε δημοσιο δυσκολο!!!

Η ελπιδα πεθαίνει πανταααα τελευταία! !

Επισης ειναι γιατρος οχι θεος ...

Ξανακανε μια επαναληψη τις εξετάσεις μηπως εγινε κανενα λαθος!!!

Δημοσίευση

καλημερα! κ εγω θα προτεινα να το δεις κ με καποιον αλλο γιατρο κ μετα να απευθυνθεις σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο αν κ νομιζω δυσκολο να σε αναλαβουν! ποτε δε ξερεις ομως! 

να μη τα παρατησεις κ να προσευχεσαι! 

Δημοσίευση

Θα ήθελα με τη σειρά μου να συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες... και του άντρα μου το πρώτο σπερμοδιάγραμμα ήταν τραγικό, ενώ το δεύτερο 3 μήνες μετά, χωρίς κάποια αγωγή, χωρίς τίποτα, ήταν σαφώς καλύτερο... βέβαια σε διαδικασία εξωσωματικής είμαστε και μεις, αλλά πιστεύω ότι τρομερό πρόβλημα με τα σπερματοζωάρια δεν θα έχουμε... είναι στις οριακές τιμές... εγώ ετοιμάζομαι για εξωσωματική στο Αρεταίειο, καθώς δεν μας περισσεύουν χρήματα. Μέχρι στιγμής, ευχαριστημένη είμαι, αν και είναι λιγόλογος ο γιατρός μας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

renakar ευχαριστω πολυ αρχικα για τις συμβουλες σου πες μου αν θες πως σε αντιμετοπιζουν εκει αν ειχες καποια αλλη εμπειρια ξανα..ξερετε τι επειδη ολοι ακουνε οτι εχει προβλημα ο αντρας μ απογοητευουν..θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε για αλεξανδρας η ελενα ωστοσο ποσο κοστιζουν ολα αυτα εχεις καποιο θετικο αποτελεσμα...ειλικρινα σου ευχομαι απο καρδιας με το καλο..

Δημοσίευση

α το εχω ακουσει .. ειναι ενας καλος γιατρος ο παρασχος! κ εχουν στο ιντερνετ τις τιμες για ολες τις υπηρεσιες κ για εξωσωματικη! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

στο δημοσιο περιπου ποσο κοστιζει;;αν υπαρχει εμπειρια ας μου γραψετε ευχαριστω ..ειναι κατι επιπονο;;ποια ειναι η σειρα;

Δημοσίευση

Υπάρχει μέθοδο που περνούν σπέρμα από της ορχης σε αυτή την περίπτωση με βελονα...

Κ πηγενε κ σεάλλο ιατροο

Δημοσίευση

Ναι, υπάρχει μέθοδος.. Μην στενοχωριεστε!!! Εγώ κάθε φορά που  απογοητεύομαι σκεφτομαι ότι σήμερα το δύσκολο είναι να ΜΗΝ κανείς παιδι, απλά θέλει κόπο!!!??❤

Δημοσίευση

Καλημέρα...Μην στεναχωριέσαι,για όλα πιστεύω οτι υπάρχουν λύσεις...Εγώ πηγαίνω στο embio...Είναι πολύ καλό αλλά ιδιωτικό..Αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι στείλε μήνυμα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια σας ευχαριστω για τη στηριξη...ευχομαι να πανε ολα κάλασε ολεςμας...πειτεγια ττο γιατρο περιστερι συνεργαζεται με το genesis..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.