Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Τσουγκ είπε:

Καλή δουλειά Διώνη... Την ωοριξια ή αλήθεια είναι ότι δεν την παρακολουθώ ,την καταλαβαίνω βέβαια έντονα και είμαι στα 34

Μία χαρά είσαι άκου το γιατρό σου..! Για αρχή να δεις 

Δημοσίευση

Κοριτσια άσχετο ξέρει καμία σας στην ναρκωση αν σου βάζουν μάσκα οξυγονου; ρωτάω γιατί για καποιο λόγο εχθές όταν ξύπνησα είχα σακατεμενη γλώσσα και από μέσα πανό από τα χίλια είναι γρατζουνισμενο πολύ. 

Δημοσίευση

Εμενα με μασκα μου ειχαν κανει ναρκωσει...καλωσηρθες τσουγκ...καλυτερα να μην αγχωνεσαι γτ το αγχος οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο...ελπιζω μεσα απ τη καρδια μου να ερθει συντομα το νινακι σας...

Δημοσίευση

Εχθές έκανα αφερεση ενδομιτριου γιατι έπαθα αιμοραγια πολλών ημερών και έπρεπε να αφερεσει το μισό ενδομιτριο  (γλίτωσα τιν ολική αφερεση ενδομιτριου αν αφερεθει όλο είναι πολύ δύσκολο να πιάσω σύντομα παιδί μέχρι να το αποκαταστισω οπότε αφερεθικε όσο έπρεπε) και έκρυβε από κατο μια κυστη υπονιχια αν το λέω σωστά θα ξέρω σε 15 μερες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Εμενα με μασκα μου ειχαν κανει ναρκωσει...καλωσηρθες τσουγκ...καλυτερα να μην αγχωνεσαι γτ το αγχος οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο...ελπιζω μεσα απ τη καρδια μου να ερθει συντομα το νινακι σας...

Εγώ θημαμε όταν κιμιθικα δεν είχα μάσκα..! Τώρα αν έβαλαν μετά δεν ξέρω 

Δημοσίευση

Αχ βρε Διώνη μου ευχαριστώ,προσπάθησα όμως και δεν ξέρω πως ,μπήκα στο προφίλ,έβαλα ηλικία αλλά το όνομα δεν είχε κάπου να το αλλάξω ,είπα είμαι άσχετη...αυτό που μπορώ και απανταω είναι κατόρθωμα :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...