Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεννά δεν καλύπτει αυτό το συμβόλαιο είχα κανει..

Δεν ξέρω αν μου καλύπτει να κάνω αυτά..το σίγουρο είναι οτι οποιαδήποτε εξέταση και να θέλω να κάνω π.χ. για θυρεοειδή χρειάζομαι παραπεμπτικό απο συγκεκριμένο γιατρό.

Τώρα πρεπει να ξανακανω εξετάσεις για το θυρεοειδή αλλά πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου στον ενδοκρινολογο να μου δώσει παραπεμπτικό για τις εξετάσεις να κλείσω ραντεβού για τις εξετάσεις να πάω να τις  κάνω κ μετα του πάω τα αποτελεσματα..εγώ μπορω να κλείσω ραντεβού να κάνω τεστ παπ είναι μέσα στο ετήσιο τσεκ απ αλλά δεν ξέρω τι να του πω και αν καλύπτονται αυτά.. λογικά καλύπτονται γιατί είναι απεριόριστες οι εξετάσεις που μπορω να κάνω αλλά δεν ξέρω π.χ. το πρεπει να του πω...τώρα που το σκέφτομαι μπορω να του πω για την περίοδο που από εκεί που είχα λιγότερες μέρες τους τελευταίους μηνες έχω παραπανω.λογικά δεν θα με βάλει να κάνω εξετάσεις;

Δημοσίευση

τι γιατρους σ καλύπτει?  για διερευνηση υπογονιμοτητας θα σ γραψεις ορμονολογικες ο γυναικολόγος κ αν κατι δεν είναι οκ τοτε θα πας σε ενδοκρινολογο. είναι μεσα κ ο θυροειδης. είναι συγκεκριμενες οι εξετάσεις αυτες.

Δημοσίευση

Μου καλύπτει ολους τους γιατρούς..λοιπον αύριο θα πάρω τηλ τον ασφαλιστή μου..τα έχω μπερδέψει όλα τώρα και δεν ξέρω τι μου γίνεται.και θα κλείσω και ραντεβού για τσεκ απ απο όλα..κ θα πάω κ σε γυναικολόγο και οτι γίνει..λογικά ο ασφαλιστής θα μπορεί να μου τα πει απο το τηλ.

Δημοσίευση

Επικοινωνησε με την ασφάλεια σ κ ρωτα ποιο γυναικολογο εχει. κλείσε ραντεβού μαζί του δωρεαν κ πες τ θελω να μ γράψεις αυτες τις εξετασεις. κανε τες κ πήγαινε τες στο γιατρο σου. Κανε τ ένα τηλ μονο κ ρωτα τον ποιες ειναι.

Δημοσίευση

Χαχαχα γεια σου ρε Διώνη!! 

Κορίτσια όντως δεν έβγαλα άκρη θα με πάρει αύριο τηλ.

Ξέρω με ποιο γιατρό μπορω να κλείσω ραντεβού και μάλλον αυτό θα κάνω απλά δεν είναι έτσι να του πω γράψε μου αυτά κ θα μου τα γράψουν..ή τουλαχιστον αυτό μου έχει εμφανίσει ο ασφαλιστής.. γιατί λίγο πολύ μου είπε βλακειες τώρα..προς το παρον οτι εχω θελησει να κανω το εχω κανει κ χωρις δυσκολια απο τους γιατρους...χρειαζονται μονο να δινουν το παραπεμπτικο κ να υπαρχει καποια δικαιολογια,κάποια βαση ..αλλά θα κάνω αυτό που λες Διώνη το πήρα απόφαση οτι κ να μου πει ο χαζουλης αύριο θα κλείσω ραντεβού για τσεκ απ κ τα αλλά δυο που είπαμε αν δεν χρειάζομαι παραπεμπτικό θα κλείσω και στον γυναικολόγο μαζί και θα δειξει.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!κι εγω εκανα γενικες σιδηρο θυρεοειδη αιματοκριτη ολα!ετσι απλα οπως καθε χρονο κ βγηκαν μ χαρα!εχω κ εγω στιγμα κ για πρωτη φορα ο αιματοκριτης μ ηταν 37 δν εχει ξαναγινει!?αντε να δουμε τι θα γινει κ με μενα..περιμενω την βλαμμενη 1-2 μαρτιου!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου...Ογδοη μερα μετα την εξωσωματικη και η αγωνια συνεχιζεται.Λενε να μη το σκεφτεσαι και να εχουμε μονο θετικη σκεψη .Στην πρωτη μου προσπαθεια περυσι ημουν χαλια .Και το αποτελεσμα το απολυτο τιποτα .Σ'αυτην ειμαι ηρεμη και θετικη...Αραγε θα εχει διαφορα ;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε;τρίτος μήνας προσπαθειών.Δεν περιμένω σε πέντε μέρες.εχω φούσκωμα στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς τραβήγματα κ λίγο πόνο.λευκα υγρά φυσιολογικής ροής και καθόλου πρησμένο στήθος.πολυ περίεργο γιατί συνήθως γίνομαι τούμπανο.εσεις συμπτώματα;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η GOGO 1 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...Ογδοη μερα μετα την εξωσωματικη και η αγωνια συνεχιζεται.Λενε να μη το σκεφτεσαι και να εχουμε μονο θετικη σκεψη .Στην πρωτη μου προσπαθεια περυσι ημουν χαλια .Και το αποτελεσμα το απολυτο τιποτα .Σ'αυτην ειμαι ηρεμη και θετικη...Αραγε θα εχει διαφορα ;

Καλή επιτυχία κορίτσι!!!!!!

Δημοσίευση

Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου.

Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωράκια και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με πρόσεχε, απαντούσε στα τηλέφωνα όποτε τον καλούσα (και ειδικά ο άντρας που είναι αγχώδης τύπος τον είχε πρήξει κυριολεκτικά), ήταν τυπικός και πάντα κοντά μου όταν τον χρειαζόμουνα.

Γέννησα και τα δύο μου μωρά φυσιολογικά (και χωρίς επισκληρίδιο και πιστέψτε με θα το ξανάκανα άνετα και τρίτη), και κατά τη διάρκεια των τοκετών ήταν κοντά μου με πρόσεχε μου μίλαγε γλυκά και μου έκανε αστεία για να ξεχνιέμαι.

Ειδικά στην πρώτη μου γέννα η οποία ήταν πολύ δύσκολη (το μωρό ερχόταν με την πλάτη, εγκάρσια θέση όπως λένε οι γυναικολόγοι) και δεν μπορούσε να βγεί και ούτε να γίνει καισαρική γιατί είχα πλήρη διαστολή και το μωρό ήταν πολή χαμηλά και δε γινόταν να κάνουν τομή στη κοιλιά γαι να το βγάλουν.

Με τη βοήθεια του όμως και τις γνωσεις του όλα πήγαν καλά και στο τέλος κατάφερε να βγάλει τη μικρή με ασφάλεια και εγώ να είμαι μία χαρά.

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

 

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ κοπέλα μου ήθελα από χθες να σου στείλω και ξεχάστηκα γιατί προχθές μετά την αυχενική βγηκαμε μια βόλτα.. Και τώρα μόλις το θυμήθηκα. Έχουμε και μετακόμιση και δεν χαλάρωσα καθόλου.  Όλα καλά! Οι μετρήσεις καλές. Περιμένω την παπει για να γίνει συνδυασμός με τ αποτελέσματα και να μου πουν αν είναι όλα εντάξει.  Εσύ πως είσαι;
    • @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
    • Όχι ρε κορίτσι μου αν είναι δυνατόν!!! Πώς είναι το μωρό; Μπήκε μονάδα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...