Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι 3

kaposetsi

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

Οχι οχι τον καημενουλη μου κριμα θα ναναι....αν και το θελει τοσο πολυ που θα παει οπου ναναι για να μη μου χαλασει χατηρι....Ας χρειαστει κι εγω θα κρατησω χαρακτηρα ...χι,χι χι.....:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

Γιατι οταν ημουν φοιτητρια ειχα κανει δυο εκτρωσεις ,η μια σε προχωρημενη εγκυμοσυνη , εβγαλα ογκους στο στηθος εκανα τρεις εγχειρησεις στα δυο στηθη(χαλια ψυχολογια σα γυναικα για χρονια ) και επειδη ειχα φριχτους πονους στο στηθος επαιρνα πολλες ανδρογονες ορμονες.Κατεστρεψα τα παντα .......και κλειστηκα στον εαυτο μου .Και να μαι τωρα τα τελευταια χρονια να προσπαθω για παιδακι και φυσικα με τι προσοντα ;.Ειναι η δευτερη προσπαθεια μας αλλα το θεμε τοσο πολυ .Η ειρωνεια ειναι πως ειμαι νηπιαγωγος και ζω καθημερινα τα παιδια.....Και οσο τα συναναστρεφομαι τοσο θελω ενα δικο μου ή δυο .....Σε ζαλισα ε;

Oxi fysika! Prepei na perases poky dyskola...Eimai sigouri oti tha ta katafereis! Emeis exoume themataki me t sperma alla den exei tyxei se kamia gia na rwtisw an gia ta dedomena mas prepei na pame se ekswswmatiki. Epeidi exei ena mina p t vrikame o giatros mas edwse vitamines k perithwrio veltiwsis. Opote prepei na perimenoume merikous minesz. Alla eimai poly anypomoni. K ekswswmatiki na mas pei thelw na t proxwrisoume. Ola kala tha pane! Mia fili m me themata k se ayti k ston antra tis ekane 6 gia na piasei ta didimakia tis. Eyxomai ayti ti fora na einai i tyxeri sou!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ .Το καταλαβαινω πως θα εχεις ανυπομονησια ομως απο φιλες μου με παρομοιο θεματακι με το δικο σας ειδα πως ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους την εξωσωματικη ,σαν τελευταια λυση ,χαλαρωσαν και με βιταμινες και ηρεμια και σωστο φαγητο ...δικαιωθηκαν και τα καταφεραν....Γι'αυτο χαλαρωστε και ολα θα γινουν .Σε τοσα κεντρα εξωσωματικης που εχω παει εχω δει τοσο σοβαρα προβληματα......Μερικες παρατησαν τις προσπαθειες στα κεντρα και μετα απο καιρο τα καταφεραν μονες τους .Η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο....

Nai t kserw idi o antras m kanei megali prospatheia! Psyxxologia exoune den borw na pw! Oxi oti den t skeftomai alla den stenaxwriemai opws t prwto kairo. Toul kseroune ti exoume k t paleyoume. Arga i grigira oles tha ginoume manoules!

Μπραβο σας ,ετσι σιγα σιγα χωρις αγχος .Στη δουλεια μου βλεπω γυναικες που δεν ενδιαφερονται ουσιαστικα για τα παιδια τους να τα εχουν και να αδιαφορουν κι εμεις που παλευουμε να αποκτησουμε να μην εχουμε ακομα.Ομως δεν το βαζουμε κατω .Θα τα καταφερουμε ομως και θα κανομε τα πιο ευτυχισμενα μωρουδακια.....Αχ μακαρι Παναγιτσα μου...

Δυστυχως ετσι ειναι .Τα ζω καθημερινα και μουρχεται τρελα που τις βλεπω.Δηθεν ανθρωποι με κενο περιεχομενο. Κι εμεις δινουμε τη ζωη μας για ενα παιδακι....

Καλημερα κοριτσια....Εχω παθει ενα πανικο ....Πλησιαζει η μερα της χοριακης και φοβαμαι.Ο γιατρος μου αλλαξε λιγο τις ορμονες οταν του ειπα πως ειχα λιγο καφε αιμα και ανεβασμενη θερμοκασια .Τωρα δεν εχω αιμα και η θερμοκρασια μου επεσε στο 37 Να ανησυχησω ; ΑΠΛΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:dry:

Γωγω μουνκαλημερα δυστυχως δεν ξερω τι να σου πω πανω σε αυτο απλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη...το οτι δεν εχεις καθολου αιμα ειναι καλο ισως να ηταν απ τη  εμφυτευση το λιγο καφε...φανταζομακ πως ο γιατρος σου ξερει τι κανει....μην φοβασαι και πανω απ ολα μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν...

Σ'ευχαριστω Αντζελα μου για την αμεση απαντηση σου .Πιστεψε με τετοιες στιγμες ειναι λυτρωση να επικοινωνουν μαζι σου ατομα που σε νιωθουν.Εχεις δικιο πρεπει να κρατησω τη ψυχραιμια μου. Αλλα ειναι δυσκολο.Θα το προσπαθησω Αν ειναι ολα καλα τη Δευτερα θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα Σε αντιθετη περιπτωση δε θελω να σκεφθω καν......Φοβαμαι τις αντιδρασεις μου και τον ευατο μου.Δε ξερω γιατι αλλα σημερα θελω να κλαιω ,ετσι χωρις λογο συγκεκριμενο.Ισως γιατι αυτος ο αγωνας μου φτανει στο τελος του ,,και μακαρι να ειναι ολα καλα .Εχω τοσα ονειρα για αυτο το παιδακι πριν ακομα το δω.Εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα,δεν αξιζω λιγη χαρα ;Το λατρευω ηδη

Εχεις δικιο γωγουλα και ολες σε καταλαβαινουμε αλλα μην στεναχωρεις τον εαυτο σου γτ δεν τον βοηθας πρεπει να σκεφτομαστε θετικα υπαρχουν γυναικες που κανουν παιδακι στα 45 τους...δεν πρεπει ποτε να το βαζουμε κατω...ασε που αμα ειααι εγκυος θα στεναχωρεις και το νινακι...χιχιχ...κανε κατι που σε χαλαρωνει κανε ενα αφρολουτρο βγες για περπατημα μαγειρεψε το αγαπημενο σου φαγητο...οτι σου αρεσει...ειμαι σιγουρη πως θα παρεις τα αποτελεσματα που περιμενεις...

Σ'ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο την καρδουλα μου...Αλλωστε ο,τι ειναι ειναι.Θα προσπαθησω να ακολουθησω τη συμβουλη σου.Να εισαι καλα και καθε σου ευχουλα να πραγματοποιηθει...:)

Γωγω μ λιγη υπομονή.  Ξερω ποσο δυσκολο είναι.  Εγω αυτο τ μήνα δυο μέρες πριν να αδιαθετησω ειχα τρελαθεί.Με ειχε πιάσει τρομερό άγχος κ δεν ηθελα με τπτ να δω παλι αίμα.  Σε καταλαβαινουμε απόλυτα κ σου εύχομαι απο την καρδιά μ ολα να πανε καλά! !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...