Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες στην παρεα μας!!!! 

Ειμαι στην 16η εβδομαδα και την τελευταια εβδομαδα παρατήρησα πως με ποναει η λεκανη ..ακομα και στα τσισα με πονανε τα κοκαλα μου!! Εσυ ανναλιλα μου σε πια εβδομαδα εισαι;;

Δημοσίευση

Αχ τι ωραιααα!! Και εγω αγορακι.. !Β επιπεδου εχω σε δυο βδομαδες σχεδον..! Και ναιι τ μικρουλι μ εδω κ μια βδομαδα το ενιωσα. Κλωτσαει !!μαγικη στιγμη. !εσενα?? Πρωτη κυηση???

Δημοσίευση

Αχχχχ αγορομανες!!!!!

Πρωτη κύηση και εντελως τρελαμενη?????

Ακομα δεν το ενιωσα ακριβως ... Νιωθω ενα βαρος οταν μαλλον αλλαζει θεση... Ανυπομονώ να τον νιωσω τον μικρο μου!!!!!!???

Δημοσίευση

Χαχα τρελες για τα αγορια μας.! Στην πρωτη αργει λιγο ! Ετσι μ εχουν πει και εγω πρωτη κυηση!! Και καπου καπου νιωθω ενα τσιμπιμα να τ πω και πετρωνει η κοιλιτσα σ μια μερια και κανει σαν βουναλακι..εχει πλακα τωρα! Στην αρχη ειχα τρομαξει!σε λιγες μερεες θα τ νιωσεις:* :* εγω εκανα 4 μερες ν καταλαβω οτι ειναι ο μπεμπης μ!χαχα.. Εχεις καλη εγκυμοσυνη??

Δημοσίευση

Κοντευω να σκασω απο την αγωνια μου! Απο 6 εβδομάδων ειμαι ξαπλα λογω αποκόλλησης τωρα εδω και 1 εβδομαδα κινούμαι κανονικα... Αναγουλες πολλες και αποστροφη σχεδον σε ολες τις τροφες απο τοτε που εκλεισα τον 3ο ηρεμησα παρααααα πολυυυυ!  

Εσενα η εγκυμοσύνη σου πως ειναι;

Δημοσίευση

Να εισαι ηρεμη γιατι δεν κανει καλο τ αγχος!!και ολα καλα θα πανε καλα φιλη μ απο δω και περα!!χαιρομαι πολυ π εισαι καλυτερα!

Εγω δοξα τ θεο δεν ειχα εμετους ειχα μονο κατι καφε υγρα στην αρχη!και πριν δυο βδομαδες συσπασεις τς μητρας μ ειπε ο Γιατρος λεγεται αλλα παιρνω μαγνησιο(και πολλα αλλα) και μειωνονται!! 

Δημοσίευση

Συσπασεις ειχα κι εγω απο την αρχη εχει 2 εβδομαδες που σταματησαν! Εγω ειχα και αιμορραγία και καφε πανω απο 2 μηνες??? τωρα εχω τσιμπιες τραβηγματα και πετρωματα... Με το μαγνησιο θα σου σταματησουν οι συσπασεις?? 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου στον 8 γινεται το doppler...

Ειναι η τριτη μεγαλη εξεταση κ γινεται απο εμβρυολογο..εμενα τυγχανει να ειναι ο γιατρος μου ευτυχως! 

Κοιταζουν ωριμοτητα πλακουντα.. κινητικοτητα εμβρυου.. κανουν καποιες μετρησεις οπως σε β επιπεδου αλλα δε κοιτανε σχολαστικα οπως β επιπεδου... κραταει λιγοτερο!

Δημοσίευση

Αχου αυτα θα σε αγχωσαν...

Τα τσιμπιματα κα αυτα τα εχω και εγω ειναι εντονα.. Αλλα αυτο π με πονα πολυ ειναι η μεση !δεν δουλευω γ να πω οτι κουραζομαι σπιτι ειμαι αλλα κ παλι !διαβασα οτι σε ποναει επειδη παιρνει βαρος τ μωρο δεν ξερω αν ισχυει :/

Livel καλη εγκυμοσυνη !!!!Εμενα κοριτσια η αυχαινικη μου κρατησε 3ωρες.. Κ μ ειπε κ η β επιπεδου τοσο θα παρει! Εσας ποσο κρατησε? Και ποσο κοστισε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...