Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν κάποια έχει περίσσευμα από τα παραπάνω και μπορεί να τα χαρίσει ή να πληρώσω κάποιο μικρό αντίτιμο, θα το εκτιμούσα. Σε λίγες μέρες ξεκινώ εξωσωματική και τα οικονομικά μας είναι σε άθλια κατάσταση. Ευχαριστώ και εύχομαι σύντομα όλες να γίνουμε μανούλες.

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα! Νεα στο φορουμ. Σκεφτομαστε κ μεις για 2ο παιδακι...με εξωσωματικη φυσικα. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορω να αγορασω ιδιωτικα  ολα τα φαρμακα που θα χρειαστω απο ενα φαρμακειο της γειτονιας. Δεν θα περασω επιτροπη. Οποια εχει γνωση θα χαρω πολυ να με καθοδηγησει! Ευχαριστω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;; Πως πάτε;; Μόλις διάβασα τα νέα σας!! Εχω και εγώ βαρύνει αρκετά, καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη.. δυσκολεύομαι λίγο αλλά το παλεύω χαχα  @afrναι φυσιολογικά είχα γεννήσει  εγώ εχθές έκατσα και τσέκαρα τι έχω από ρούχα, τι λείπει κλπ για να τα ετοιμάσω σιγά σιγά και μέσα στον μαρτη θα καθαρίσουμε και καρότσι, φώκια, αυγό κλπ, να είναι έτοιμα! Πλησιάζει ο καιρός!!
    • Ευχαριστώ ☺️ Και εγώ 36 είμαι σε λίγους μήνες θα γίνω 37  Θα κάνετε την αντιβίωση και πιστεύω θα είναι όλα καλά.. είχα διαβάσει μετά την αντιβίωση θέλει και 3 μήνες να στρώσει το σπερμα .. τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω όμως 
    • Όταν το dfi δεν είναι καλό μπορεί να προκαλέσει αποβολές  θέλει να πας σε εξειδικευμένο κέντρο να κάνεις σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια τα απλά μικροβιολογικά δεν κάνουν για αυτήν την δουλειά δεν μπορούν να σου δώσουν τόσο αξιόπιστο αποτέλεσμα  εμάς είχαν βρει το μυκοπλασμα στο σπερμα 
    • Μακάρι ρε κορίτσια! Γιατί πιάνω παιδί κ έχω αποβολες κ είναι κρίμα.... Έκανε κ περυσι καλλιέργεια σπέρματος κ δεν υπήρχε το μικροβιο εκτός κι αν υπάρχει η απλή καλλιέργεια σπέρματος κ η συνθέτη! Δεν ξέρω...τώρα έγραφε αεροβια μικρόβια κ έγραψε αυτό το μικρόβιο.. μακάρι να γίνει κάτι γιατί είμαι 36 και τα χρόνια περνάνε!!!!
    • Εφόσον βρήκατε μικρόβιο εννοείται επηρεάζει και την ποιότητα του σπέρματος.    Η θεραπεία είναι σημαντική εφόσον υπάρχει παθολογία.    Θα λυθεί το θέμα με το μικρόβιο κ όλα θα είναι πολύ καλύτερα! 🙏🏻✌🏻     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...