Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα είμαι στην 19η εβδομαδα κύησης ο γιατρός μου είναι στο Λητώ.δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά και σκεφτόμουν να αναζήτησω ενα γυναικολόγο απο δημόσιο νοσοκομείο.τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Ο δικος μου γιατρός ειναι στο Αλεξανδρας. Η αλήθεια είναι οτι αν πας σε 3κλινο-4κλινο στο συγκεκριμένο νοσοκομειο ειναι χαλια, αλλα τα δικλινα μονοκλινα γενικα ειναι σε νεα πτερυγα απο τι μου εχουν πει, ειναι σουπερ. Και απο οτι μου είπαν το μονοκλινο κοστιζει 45 ευρω η ημερα. Οσο αφορα τον γιατρο μου, ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Είναι ηρεμος, δεν σε αγχωνει καθολου, απανταει παντα στο τηλεφωνο και ειναι πολυ υπερ του φυσιολογικου τοκετου. 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα  κοριτσια!!!! ?? 

Εγω στο αλεξανδρας  ειμαι και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!! Εχω εναν πολυ καλο Γιατρο ,ηρεμο και σε καθε απορια μ τον παιρνω τηλ και δεν ειναι ξινος η οτιδπτ αλλο.! 

Δημοσίευση

Κοριτσια μια ξαδερφη μ γεννησε στο ελενα κ ειναι παρα πολυ καλο νοσοκομειο...αν θελετε να ρωτησω τν γιατρο πολυ ευχαριστως..επισης παρλο π ειναι δημοσιο δικαιολογει επισκληρηδιο κ στν φυσιολογικο τοκετο!!οσο γ τ αλεξανδρας κοριτσια ειλικρινα δν θςλω να σας στεναχωρησω αλλα ουτε εγω εχω ακουσει τ κλυτερα..γεννησε η ξαδερφη τ αντρα μ κ ειναι πολυ πολυ βρωμικα εκει...

Δημοσίευση

Ax και μενα ο δικος μου ειναι στο μητερα και δεν θελω να δωσουμε τοσα λεφτα!Στο Ελενα σκοπευω να παω στον Παπαδη,εχω ακουσει οτι  ειναι καλος αλλα δεν τον εχω δει ακομη..Ειμαι στην 19η εβδομαδα και η αληθεια  ειναι επειδη μενω μακρια θα παω σε 2-3 εβδομαδες...Δεν ξερω αν θα με δεχτει γιατι εχω μπει στον 5ο...

Δημοσίευση

Γτ να μην σε δεχτει;;;ποσες γυναικες εχουν μπει στν 6 κ στν 7 κ εχουν παει...αλλου..η ξαδερφη τ αντρα μ αλλαξε τρεις γιατρους στην εγκυμοσυνη της...στ τελος στν 8 πηγε σε ενα γιατρο στ αλεξανδρας οπως ειπα..

Δημοσίευση

Εννοειται θα σε δεχτει!!! Θα του δωσεις οοολς τις εξαιτασεις σ μεχρι τωρα και κομπλε . δηλ πες πχ τωρα απο αθηνα μετακομιζω  πατρα και πρεπει να γεννησω αθηνα επειδη εκει ηταν ο γιατρος?? 

Πολλες τ κανουν...Οσον αφορα τ αλεξανδρας.. Ειναι χαλια τα δωματια που δε πληρωνεις !!!! Τα μονοκλινα κ τα δυκλινα ειναι σε αλλη πτερυγα και ειναι σουπερ... !!!!! 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ...Πιστευω να βρω καποιον αν και λογω τοκετου το καλοκαιρι μπορει πολλοι να βγαινουν σε αδεια!!!Θα δειξει!!!Εγω θα παω σε δημοσιο αλλα δωματιο θα πληρωσω μονοκλινο...Τουλαχιστον να μαι μονη μου!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η KORITSARA είπε:

RmMI στον Παπαδή γέννησα και τα δύο μου μωρά. Απλά τέλειος!

Αχ μακαρι να με δεχτει γιατι μου τον συστησε και η θεια μου τον ειχε μια φιλη της και ειπε ειναι καλος!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Ρε κοριτσια μπορω να κανω μια ερωτηση;;;εγω ειμαι ασφαλισμενη στ δημοσιο κ θ γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο...δικαιουμε να παρω τπτ απ λεφτα η οχι;;;

Για τις τιμες δωματιων δεν ξερω αλλα για λουξ να μην εχουν 150-200 τη μερα???Τοσο υπολογιζω..Αυτο θελω να το ρωτησω κι εγω..Αν υπαρχει καμια κοπελα να μας ενημερωσει θα ταν οτι καλυτερο!!!Αν και χλωμο το κοβω με τοσες περικοπες που εχει κανει το κρατος!

Δημοσίευση

Πιστέυω ότι θα σε δεχτεί. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι επειδή είναι γιατρός του Ε.Σ.Υ. δεν έχει ιατρείο δικό του και πρέπει να οπλίζεσαι με υπομονή όταν πας να τον δεις στο Έλενας γιατί μπορεί να του τύχει τοκετός ή καισαρική και να χρειαστεί να περιμένεις. Αξίζει όμως την αναμονή! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η KORITSARA είπε:

RmMI στον Παπαδή γέννησα και τα δύο μου μωρά. Απλά τέλειος!

Και κατι αλλο..Σε 2 εβδομαδες θα κατεβω Αθηνα..Να παρω τηλ στο νοσοκομειο να κλεισω ραντεβου μαζι του?Απογευμα η πρωι??Τ απογευματινα ποσο κοστιζουν μηπως ξερεις?

Δημοσίευση

Νομίζω καλύτερα στο κινητό του απευθείας να μιλήσεις μαζί του γιατί με το νοσοκομείο μπορεί να σου κλείσουν ραντεβού αφού γεννήσεις! Τα απογευματινά δε ξέρω πόσο είναι γιατί εγώ πηγαιινα μόνο πρωί. Ο υπέρηχος αν θυμάμαι έκανε γύρω στα 8 ευρώ. Νομίζω το κινητό θα το βρείς στο internet αν googlareis το όνομα του.

Δημοσίευση

gwgw αποτι ξερω επιδοματα δικαιουμαστε οσοι δουλευουμε εως και 2 χρονια πριν απο τη μερα τοκετου! αν εργαζεσαι δικαιουσαι ! εγω ειμαι ασφαλισμενη στον ιδιωτικο τομεα στο ικα κ δικαιουμαι επιδομα μητροτητας κ τοκετου! 

Δημοσίευση

Αααα πολυ ωραια!!!Δηλαδη να τον παρω καμια εβδομαδα 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η KORITSARA είπε:

Νομίζω καλύτερα στο κινητό του απευθείας να μιλήσεις μαζί του γιατί με το νοσοκομείο μπορεί να σου κλείσουν ραντεβού αφού γεννήσεις! Τα απογευματινά δε ξέρω πόσο είναι γιατί εγώ πηγαιινα μόνο πρωί. Ο υπέρηχος αν θυμάμαι έκανε γύρω στα 8 ευρώ. Νομίζω το κινητό θα το βρείς στο internet αν googlareis το όνομα του.

Ααααα πολυ ωραια...Δηλαδη να τον παρω καμια εβδομαδα πριν???Ξερεις  μηπως τι ωρες???Μην με βρισει ο ανθρωπος!!!Και να του πω οτι ειμαι 5 μηνων η απο κοντα λες?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Δν εννοω γ τιμες δωματιων..ενοω επιστροφη!!!να παρω λεφτα μετα την γεννα..

Σου απαντησα σε ενα μηνυμα για 2..Στο πρηγουμενο ρωτησες ποσο κοστιζει το μονοκλινο..Και για την επιστροφη ειπα αν ξερει καμια να μας ενημερωσει γιατι κι εγω το ψαχνω!!!

Δημοσίευση

RnMI καλύτερα να τον πάρεις απόγευμα γαιτί πρωί συνήθως είναι σε πανικό στο νοσοκομείο και είναι πιο δύσκολο. Κι εγώ ότα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι τον έπερνα μετά τις 6. Πες του ότι είσαι έγκυος δε νομίζω να σου πει τίποτα.

Δημοσίευση

Θα τον παρω καμια εβδομαδα πριν απογευμα..Κι εμενα πρωι με συμφερει..Θα του πω οτι ειμαι εγκυος και θελω να κλεισω ραντεβου..Θα παρω και ολες τις εξετασεις μαζι και μακαρι να με δεχτει και να μην πεσει σε αδεια του η πητ μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...