Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα ξυπνησα κ πονάει πολυ ή κοιλιά μου προφανώς έρχεται ή καταραμένη! Με τη σειρά μας ήρθε σε όλες. Πάμε γερα για το Φλεβάρη κ μετά να λέμε για εγκυμοσύνες επιτέλους!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Δεν φανταζεστε ποσο δυσκολο.Δεν προλαβα να την εχω διπλα μου σε τιποτα..Πεθανε οταν ημουν 18 χρονων.Μου λειπει πολυ.

Μαμακουλιτσα σε καταλαβαίνω κ γω στα 18  την έχασα. Απίστευτο είμαι 30 κ ακόμα μου λείπει. Προχθες την είδα κ στον ύπνο μου.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά αλλά τρέχω συνέχεια με δουλειές επειδή δεν προλαβαίνω καθημερινή λόγω της δουλειάς..και εμένα με πονάει η κοιλιά αφού νόμιζα θα αδιαθετήσω ακόμα τίποτα..είμαι 4 μέρες πριν την περίοδο...αν είναι να κατέβει ας κατέβει..πω πω δεν παλεύεται..:shock::?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ath33 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά αλλά τρέχω συνέχεια με δουλειές επειδή δεν προλαβαίνω καθημερινή λόγω της δουλειάς..και εμένα με πονάει η κοιλιά αφού νόμιζα θα αδιαθετήσω ακόμα τίποτα..είμαι 4 μέρες πριν την περίοδο...αν είναι να κατέβει ας κατέβει..πω πω δεν παλεύεται..:shock::?

Είναι δύσκολη ή αναμονή όντως... 

Δημοσίευση

Δυστυχώς τα συμπτώματα εγκυμοσύνης κ περιόδου είναι ίδια κ δε ξέρεις τι να υποθέσεις. Κ γω αυξημένη θερμοκρασία έχω ως σήμερα. Υπομονή λίγες μέρες κ ας έχουμε το αποτελεσμα που θελουμε!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! όντως αυτές οι μέρες πριν την περίοδο είναι οι πιο δύσκολες τ κύκλου. Κ τα συμπτώματα ίδια ακριβώς είναι.Εγω έχω σταματήσει να τα ψάχνω γτ μετα μ ερχόταν κ από γοητεύουν. Άσε που πολλά ήταν καλό στο μυαλό μου.Τους πρώτους μήνες τη μία είχα αναγουλες, την άλλη οπότε έβαζα θερμόμετρο ειχα δέκατα! άστα! 

Δημοσίευση

Κανα σπυρακι πεταω κι εγω!!μην φανταστεις..αυτα τα σπαστικα τα ακυρα!αλλα εχω τρομερα συμπτωματα 10 μερες πριν σχεδον..πρηξιμο στηθος τοσο που δεν μπορω να το αγγιξω ουτε α κοιμηθω βολικα..πρησμενη παντου!ζαλαδες πολλες κ σκοτοδινες συν δυσφορια..κ αφου ερθει ο πονος π εχω ειναι τρομακτικος..ετσι ημουν απο παντα..μ πε η γυναικολογος οτι μετραει κ το οτι εχω οπισθια καμψη της μητρας στο θεμα πονου στην περιοδο..τεσπα!!πηρα παρηγγειλα της hometest τα τεστ ωορρηξιας!πανφθηνα κ αξιοπιστα λενε ολοι για να δουμεν τι θα δουμεν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Κανα σπυρακι πεταω κι εγω!!μην φανταστεις..αυτα τα σπαστικα τα ακυρα!αλλα εχω τρομερα συμπτωματα 10 μερες πριν σχεδον..πρηξιμο στηθος τοσο που δεν μπορω να το αγγιξω ουτε α κοιμηθω βολικα..πρησμενη παντου!ζαλαδες πολλες κ σκοτοδινες συν δυσφορια..κ αφου ερθει ο πονος π εχω ειναι τρομακτικος..ετσι ημουν απο παντα..μ πε η γυναικολογος οτι μετραει κ το οτι εχω οπισθια καμψη της μητρας στο θεμα πονου στην περιοδο..τεσπα!!πηρα παρηγγειλα της hometest τα τεστ ωορρηξιας!πανφθηνα κ αξιοπιστα λενε ολοι για να δουμεν τι θα δουμεν!!!

Πόσα πήρες.. ΗΠΑ να πάρω κι εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;  Πώς περνάτε το σκ σας; Εγώ έχω αγωνία αν είμαι έγκυος τελικά ή όχι... Όλοι μου λένε δεν γίνεται με την πρώτη. Πφφφ. Από συμπτώματα έχω μόνο πόνο στην κοιλιά σπασμους μικρούς για την ακρίβεια και πειναω συνέχεια, τίποτα άλλο. Σε μια βδομάδα περιμένω περίοδο δεν θα έπρεπε να νιώσω έτσι μια διαφορά; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mariannazmyk είπε:
στις πριν 18 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;  Πώς περνάτε το σκ σας; Εγώ έχω αγωνία αν είμαι έγκυος τελικά ή όχι... Όλοι μου λένε δεν γίνεται με την πρώτη. Πφφφ. Από συμπτώματα έχω μόνο πόνο στην κοιλιά σπασμους μικρούς για την ακρίβεια και πειναω συνέχεια, τίποτα άλλο. Σε μια βδομάδα περιμένω περίοδο δεν θα έπρεπε να νιώσω έτσι μια διαφορά; 

Καλημέρα..και αυτά που νιώθεις όμως είναι παρα πολύ νωρίς..το πιο πιθανόν είναι να μην έχει γίνει ουτε εμφυτευση.μακάρι να τα καταφέρεις και να είσαι με την πρωτη αλλά μέχρι να δεις καθυστέρηση μην ενθουσιαζεσαι για να μην απογοητευτεις.συγνώμη που στα λέω έτσι χύμα αλλά έτσι ειναι.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Maria δεν είναι ανάγκη να κάνεις παράθεση..! Κορίτσια λέω κι εγώ να παραγγείλω 

νίκη παρήγγειλε.. πρεπει να της έχει κολλήσει,να της βγαίνει αυτόματα ή παράθεση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...