Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Κάτια. Είμαι δικηγόρος και προς το παρόν κάνω το διδακτορικό μου στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία. Το θέμα της έρευνάς μου είναι η παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Μέρος της έρευνας είναι και η διενέργεια συνεντεύξεων στις δύο χώρες για να καταλάβω πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος, ποιες είναι οι δυσκολίες, οι σκέψεις, οι ανησυχίες και τα προβλήματα που ίσως να αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να κάνουν το παιδάκι τους ή βοηθούν ζευγάρια στο να αποκτήσουν παιδί. 

Θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ να μιλήσω με γυναίκες που έχουν γίνει παρένθετες,και με ζευγάρια που έχουν γίνει γονείς με τη βοήθεια παρένθετης. Βέβαια εγγυώμαι απόλυτη ανωνυμία σε όποιον επικοινωνήσει μαζί μου και θέλει να με βοηθήσει στην έρευνα.

Παρακαλώ στείλτε μου email στο katia_neof@yahoo.gr.

Ευχαριστώ πολύ.

Κάτια

  • 3 months later...
Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ bizelini. Μακάρι να τα καταφέρω. Δυστυχώς δεν έχω βρει πολλούς που να ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ασχολείσαι και εσύ με το ζήτημα? Αν ναι, με ποιον τρόπο?

Φιλικά

Κάτια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία.. Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 
    • @Katerinioo δεν παλεύονται οι ναυτιες. Εμενα ενιοτε νιώθω χαλια τ στομαχι και εχω καουρες αλλα οχι ναυτιες. Αυτό με τ ρουχα τ σκεφτόμουν σήμερα κ γω. Οτι δ θελω τίποτα να με ακουμπάει αλλά εχω κ μερες μπροστά μ ακόμα. Φορουσα μια φόρμα φαντασου την έβγαλα κ εβαλα.πυτζαμα κ ενιωσα αλλος ανθρωπος.
    • Πώς είστε οι μαμάδες που γεννήσατε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καούρα χθες και το στομάχι. Σήμερα καλύτερα λ. Γύρισαν οι ναυτίες όσο δεν πάει και αυτή η γεύση που έχεις στο πρώτο τρίμηνο.. πονάκια έχω και εγώ και ζορίζομαι ακόμα και να βάλω ένα κολάν εγκυμοσύνης. Δεν αντέχω τα ρούχα και τα παντελόνια. Αντε μια μέρα κορίτσια και μπαίνει Μάιος. Να πάρουμε σειρά!!
    • Είμαστε καλύτερα! Είναι λίγο μπουκωμενος ακόμη, αλλά όχι όπως ήταν. Βέβαια, χθες μάλλον είχε ζόρια με τα δόντια του και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Τώρα έχει 4 πάνω δόντια κ δεν ξέρω αν τον ενοχλούν τα κάτω τα πλαϊνά, γιατί του τρέχουν πάρα πολύ τα σάλια και μου γεμίζει όλο σπινθουρακια με την πιπίλα κάτω από το στόμα. Την Παρασκευή 8 το πρωί πάμε να κάνει το baxsero, οπότε πιστεύω θα έχουμε δύσκολο Σαββατοκύριακο.  Εσένα σου έκανε πυρετό με το bexsero?? Πως τα πάτε με τον ύπνο;; Έστρωσε καθόλου;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...