Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Koritsia kalispera tha sas ta pw polu suntoma opws kai egine! Tn prohgoumeno mhna ekana eleuthero sex me tn antra mu tn teleutaia mera periodou.. auto to mhna  eprepe na exei teleiwcei shmera h periodos mou alla pouthena..exw eksi meres kathucterich alla ponakia  st koilia kai sth mesh area kai pou!! Uparxeiperiptwch na eimai egkuos?? Allec lene oti einai duskolo me mmia fora alles lene oti etc to epiasan! Apanthste mou to suntomoteroooooo saa parakalw

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η olgaki 95 είπε:

Koritsia kalispera tha sas ta pw polu suntoma opws kai egine! Tn prohgoumeno mhna ekana eleuthero sex me tn antra mu tn teleutaia mera periodou.. auto to mhna  eprepe na exei teleiwcei shmera h periodos mou alla pouthena..exw eksi meres kathucterich alla ponakia  st koilia kai sth mesh area kai pou!! Uparxeiperiptwch na eimai egkuos?? Allec lene oti einai duskolo me mmia fora alles lene oti etc to epiasan! Apanthste mou to suntomoteroooooo saa parakalw

Καλησπέρα ολγακι..καταρχάς ποσο είναι ο κύκλος σου και πόσες μέρες κρατάει ή περίοδος σου;

Δημοσίευση

Ολγακι μου θα σου οω την άποψη μου γιατρός δεν είμαι απλα θα στα πω έτσι όπως τα υπολογιζω..ο κύκλος σου είναι 29 ημερών αυτό σημαίνει οτι κανεις ωορρηξια λογικά ή 13η ή 14η ή 15η η 16η η 17ημερα του κύκλου σου αρα με την 6η μέρα του κύκλου ελεύθερα και με 29 αρη κυκλο είναι παρα πολύ δύσκολο να είσαι. Εφόσον είχες μονο μια φορά ελευθερη επαφη.

Για να είσαι θα πρεπει ο κύκλος σου αυτό το μήνα να ηταν μικρότερος δηλ.απο 18-24 που αυτό θα σημαίνει οτι θα είχες παραπάνω μέρες καθυστέρηση. 

Πιστεύω να μην σε μπερδεψα..

Τεστ γιατί δεν κανεις;και επειδή δεν έχω καταλάβει θέλετε παιδάκι; 

Δημοσίευση

Ναι αλλά κι έτσι αγχωνεσαι κορίτσι μου..

Να σου προτείνω κάτι;; μπορείς να αγορασεις τεστ ωορρηξίας καλυτερα όχι φαρμακείου γιατί είναι ακριβά και έτσι θα ξέρεις κ ποτε θα σου έρχεται περίοδος.

Δημοσίευση

Τα παραγγελνεις απο το ίντερνετ και γράφει οδηγίες ποτε να τα ξεκίνησεις και αλλά..μολις δεις θετικο τεστ αν παρεις π.χ. της hometest σημαινει οτι σε 24-48 ωρες θα εχεις ωορρηξια.ή περίοδος έρχεται 12-16 μέρες μετα την ωορρηξία.

Δημοσίευση

Ολγακι καλησπέρα ακριβώς το ίδιο έκανα κ εγώ με τον σύζηγό μου πριν μια εβδομα είχα πονάκια κάτω χαμηλά έχω καθυστέρηση πείρα τέστ σήμερα κ μου έβγαλε μια άχνη γραμμή βασικά πίστεψα ότι κάποιο λάθος έκανα κ το απόγευμα πηγα  κ έκανα μια χοριακη κ ναι είμαι έγκυος απλά είναι ότι έγινε ή εμφύτευση νωρις 

Δημοσίευση

Koριτσια εγω θα πω την αλλη εκκδοχη..εχω μια φιλη η οποια εκανε μονιμος ελευθερα στις αρχες τ κυκλου ττης μ του αντρα της κ οταν περιμρνε περιοδο...γτ πολυ απλα δν θελανε κ ακομα  αλλα κ αν ερχοταν ηταν καλοδεχουμενο καπως ετσι...κ ετσι επιασε στις αρχες τ κυκλου της της τ πε κ ο γιατρος...κ ργω οταν επιασα επιασα λιγο μετα απο τιςπρκαθορισμενεςμερες π επρεπε γτ ο οργανισμός  μ αργησε να κανει οωρρηξια εκεινο τ μηνα...δν ειναι παντα στανταρ αυτο..γ αυτο κ οσες υελουν να κανουν παιδακι γνωμη μ ειναι να κανουν ολο τ μηνα ελευθέρα. ..κ γ να περνανε καλα αλλα κ γτ δν ξερεις ποτε ποτε θα μείνεις  εγκυος!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, η ιστορία σου μου θύμησε την αντίστοιχη μιας φίλης και μόλις την πήρα τηλέφωνο και το επιβεβαίωσα! Έμεινε έγκυος ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με ελεύθερη επαφή την τελευταία ημέρα της περιόδου. Μάλιστα δεν μπορούσε να το πιστέψει, όταν η β χωριακή βγήκε θετική έκανε φασαρία στο εργαστήριο ότι έκαναν λάθος και τους έβαλε να της κάνουν επαναληπτική.

Αν θες την γνώμη μου να μην αγχώνεσαι!!! Πάρε τεστ εγκυμοσύνης, σου προτείνω να πάρεις ένα με διπλό τεστ στη συσκευασία. Εγώ είχα πάρει αυτό που σου έδειχνε αποτέλεσμα μέχρι και 3 μέρες πριν την καθυστέρηση. Επειδή πέρασα πολύ άγχος για να μείνω έγκυος, και είμαι πολύ αγχωμένη και τώρα στην εγκυμοσύνη μου θέλω να ξέρεις ότι όλα τα αρνητικά συναισθήματα επηρεάζουν τη σύληψη και αργότερα το μωράκι. Καθάρισε το μυαλό σου, πέρνα καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν....

Δημοσίευση

Με 6 μέρες καθυστέρηση θα δείξει και το τεστ και η χωριακή! Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τεστ για αρχή! Αλλά όχι κανένα της πλάκας! Μια μάρκα γνωστή και αξιόπιστη!!! Να είσαι χαλαρή και καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ  το clear blue είναι το καλύτερο! Αλλά φοβήθηκα μην παρεξηγηθώ! Εμένα έδειξε 3 μέρες πριν την καθυστέρηση! Είναι καλύτερα να ξέρεις παρά να σε τρώει η αγωνία αν θες τη γνώμη μου!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου είμαι με τη φίλη μου τώρα που σου έλεγα το πρωί! Συζητάμε για εσένα μου λέει οτι έμεινε έγκυος την πέμπτη μέρα της περιόδου. Δεν θέλω να σου δίνω τσάμπα ελπίδες αλλά έχεις αρκετές πιθανότητες! Ο πόνος περιόδου και ο πόνος στο στήθος είναι και σημάδια εγκυμοσύνης!!! Επίσης σημάδι εγκυμοσύνης είναι και λίγες σταγόνες αίμα την ημέρα που κανονικά θα σου ερχόταν περίοδος! Εγώ σου λέω κάνε μια χωριακή ή ένα τεστ, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!!!

Δημοσίευση

Thelw para polu na knw test alla epidei exw apogoiteutei paara pollec forec fovamai mn kcana tuxei to idio gt to thelw para polu!! mu exei kcana tuxei alla opwc cu eipa kai prin mmexri 5 merec gia auto lew na perimenw mexri avrio.. kai to kuriotero dn exw oute ena eurw auth tn ctigmh! !!  

Ti na pw??!!!! Makari na exw xaroumena neaaa can tn filh cu!! Pec tc na me kolliceiiiii egkumocinh. ..xaxaxa

Δημοσίευση

Αν δεν έχεις χρήματα θα ήταν καλό να κάνεις κατευθείαν χωριακή! Αν είσαι όντως έγκυος ο γιατρός θα σου ζητήσει άμεσα χωριακή οπότε καν το από τώρα για να γλυτώσεις τα χρήματα του τεστ! Όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι μόνο θετικά και σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια!!!!! Περιμένουμε νέα σου!!!!

Δημοσίευση

Ακομα κ να μην εισαι (π ευχομαι το ακρως αντιθετο)απ εδω κ περα να προσπαθειτε σε ολη την διαρκεια τ κυκλου σ με τν συντροφο σ...ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!κ εγω οταν ημουν εγκυος ειχα αραια κ που πονους περιοδυ..κ εκτος αυτου εγω ημουν σχεδον σιγουρη οτι ειμαι εγκυος απο προαισθημα αλλα κ επειδη ποτε μα ποτε μεχρι στιγμης δν ειχα καθυστερηση..!!!ο κυκλος μ ηταν ακριβως 28 μερες!!!!σ ευχομαι να εχεις ευχαριστα αποτελεσματα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μεθαύριο κλείνω 17η. Μετά από τόσες ατυχίες κάθε μέρα που περνάει στην εγκυμοσύνη είναι μια νίκη. 🙏🏼 Όχι κορίτσι μου δε φταίει το στρες σου για το σποράκι, μην το σκέφτεσαι αυτό, όλες λίγο πολύ έχουμε στρες, εγώ να δεις πόσο είχα κι ακόμα έχω κάποιες στιγμες. Απλώς δεν ήταν για να μείνει το συγκεκριμένο. Και ίσως και για καλο ήρθε για τόσο, για να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα. Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο ή τελοσπαντων έρχονται πάντα τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να έρθουν την κάθε στιγμή. Το αν εμείς ανοίγουμε τα μάτια μας να δούμε κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας. Η ζωή θα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις.  Μετά απ' όσα περάσατε σε έκανε μπλοκ και δεν επικοινωνεί ξανά να δει πως είσαι και τι κάνεις. Νομίζω κορίτσι μου εδώ είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Δηλαδή οκ εκνευρίστηκε κλπ αλλά αυτή η συμπεριφορά μετά απ' όσα έγιναν εσένα σου δίνει ελπίδα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άξιος να είναι δίπλα σου; Είναι δύσκολο το ξέρω. Αλλά θα μαζέψεις σιγά σιγά τα κομμάτια σου και θα βγεις πολύ πιο δυνατή από αυτό. Θύμισε μου πόσο χρονών είσαι; 
    • Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου @sisi93, δυστυχώς την έχασα και μάλιστα νεότατη χωρίς κανένα προβλημα και αυτό μας τρέλανε όλους και για αυτό ήμουν και πολύ πιεσμένητότε..   Μας είπε ότι δεν είχε πιαστεί καλά και δεν μπόρεσε να κρατηθεί.. ίσως από το άγχος τότε γιατί όντως ήταν δύσκολη περίοδο.. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια όλα αυτά με έχουν τρελάνει και αγχωθεί ακόμα περισσότερο , βαρέθηκα να ψάχνω συμπτώματα και παντου΄ προβλήματα και αιτίες.. Περιμένω να μου τελειώσει να παω και να το συζητήσω πάλι μαζί του .. Αλλά να σου πω την αλήθεια θα θελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη και το σκέφτομαι. Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αλλά υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι εκε΄ί έξω και θέλω να ακούσω και άλλη γνώμη..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, έχω χαθεί γιατί είμαι περίεργα ψυχολογικά, αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ. @Nerina κοριτσί μου θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σου εκφράσω την άποψή μου..καταλαβαίνω πως σου φαίνεται βουνό και είναι δύσκολο όλο αυτό που νιώθεις και που βιώνεις αλλά με την πάροδο του καιρού, θα ηρεμήσεις και θα δεις πως όλα για κάποιο λόγο έγιναν. Να μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες μόνο σε εσένα γιατί όση "τρέλα" και να σε έπιασε με το θέμα του μωρού, θα έπρεπε ο σύντροφος σου να δείξει κατανόηση και όχι να σε παρατήσει και να φύγει έτσι εύκολα, γιατί αυτό δείχνει οτι δεν σου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος και όπως σου είπαν και πιο πάνω τα άλλα κορίτσια, με τον ερχομό ενός παιδιού, ενδεχομένως να ήταν ακόμα πιο χάλια η κατάσταση σας..Άρα αντί να ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου, να λες οτι αξίζεις καλύτερο άνθρωπο δίπλα σου, όπου θα σε σέβεται και δεν θα βάζει άλλους πάνω από σένα. όσο αφορά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου λυπάμαι πολύ... αλλά να σκέφτεσαι οτι όλα για κάποιον λόγο γίνονται, όσο κ αν μας πονάει αυτό. Στο λέω αυτό εγώ που πριν πολλά χρόνια έμεινα έγκυος (χωρίς να το επιδιώκουμε) με τον τότε άντρα μου και δεν ήμασταν στα καλύτερα μας..Έχασα το μωράκι μου 3 μηνών και πολύ άσχημα και τραυματικά μπορώ να πω..εε από τότε απλά πήραμε την κάτω βόλτα με αποτέλεσμα 2 χρόνια μετά να χωρίσουμε. Σήμερα είμαι με άλλον άνθρωπο όπου με σέβεται και με αγαπάει, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να αποκτήσουμε δικό μας μωρό αλλά εάν είναι θέλημα Θεού θα το κρατήσω και εγώ το θαυματάκι μου. Να θύμαστε.. όλες μας αξίζουμε έναν άνθρωπο που να μας αγαπάει και να μας σέβεται. Να μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο κορίτσια μου και στο τέλος της ημέρας αργά ή γρήγορα θα έχουμε στην αγκαλιά μας ότι ποθεί η ψυχή μας. Συγνώμη για το σεντονάκι..ήταν που είχα πολλές μέρες να δώσω το παρών🤭
    • Κορίτσι μου δεν ήξερα ότι έχασες την αδελφή σου, συλληπητήρια..Πραγματικά έχεις δύο αγγ΄ε΄λους εκεί ψηλά.. Έχεις άρα να διαχειριστε΄ίς 2 πένθη..θέλει χρόνο το σώμα μας..εμένα μετά τις αποξέσεις ήταν μικρός ο κυκλος..τώρα κάπως μεγάλωσε και το θεώρησα καλό δείγμα..αλλά δεν νομίζω ότι είμαι,εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ.. Για το αίμα που λες ..δεν έχω εμπειρία αλλά έβγαζα και λίγο ιστό έως και τη δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση.. όσο αφορά τις εξετάσεις μετά την αποβολ΄ή..προφανώς οι γατροί δεν το ψάχνουν συνήθως με τη πρώτη..καλώς ή κακώς..μπορεί όντως και κατα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο..αλλά τι σας είπε εφόσον ήταν ένα έμβρυο χωρίς προβλήματα που μπορεί να οφειλόταν η διακοπή; Μήπως να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους που είναι μόνο με αίμα και συνταγογραφείται;;εδώ επίσης πολλά κορίτσια προτείνουν ένα σπερματοδιάγραμμα που ούτε εμείς έχουμε κάνει..
    • Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!! Αυτό συμβαίνει! Παίρνεις προγεστερόνη; Εμενα μου κάνει πιο έντονα τα πονάκια πολλές φορές! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...