Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα και καλες γιορτες να εχουμε!!Μηπως εχει κανει καποια απο εσας doppler στο Μητερα τελευταια ωστε να γνωριζει τιμες και ποτε ακριβως γινεται...Εγω ειμαι στη 31 η εβδομαδα αλλα εχω ακουσει οτι δεν επιβαλλεται να γινει ...δηλαδη εξαρταται απο το γιατρο και απο τη καμπυλη ζαγχαρου (η δικη ου ειναι καλη ειπε η γιατρος μου)Πολλα φιλια σε ολες με το καλο το 2009!!

Δημοσίευση

To doppler ειναι μια έξέταση που κοιτάει ο γιατρός αν αιματώνεται σωστά ο πλακούντας (έτσι μου είπε ο γιατρός μου)..Κ εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ θα γεννήσω αλλά doppler μου κανει καθε φορα τον τελευταίο μήνα που παω για υπέρηχο...Δεν είναι τίποτα...Ισως ο δικός μου ο γιατρός να έχει το ειδικό μηχάνημα αλλά μου είπε οτι δεν χρειάζεται να πάω στο ΜΗΤΕΡΑ, γιατί το κανω στο ιατρείο του...Δεν μου παίρνει παραπάνω λεφτά πάντως...

Απλά εκει που μετράει όλα τα άλλα, μετράει κ αυτό, δεν νομίζω να ειναι κάτι άλλο...

Αλλά απο την στιγμή που σου είπε οτι δεν χρειάζεται γιατί ανυσηχείς? :unsure:

Καλό υπόλοιπο κ με το καλό να υποδεχτούμε τα αγοράκια μας...Στο μητέρα θα γεννήσεις?

Δημοσίευση

Eυχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες!!Irenekante με παρακολουθει ο γιατρος μου εδω(μενω επαρχεια)και ειναι στο μητερα οπου εχω γεννησει το πρωτο μου γιο αλλα το δευτερο και τωρα στο τριτο θα γεννησω στο Ελενα οπου εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη !!Απ οτι θυμαμαι κι εγω doppler ειχα κανει μονο στο πρωτο μου παιδι αλλα νομιζω οτι δεν ηταν και απαραιτητο!!Θα ξαναρωτησω και το γιατρο μου μηπως τελικα μπορει να μου το κανει εκεινος στο δικο του ωστε να μη τρεχω παλι Αθηνα!!Πολλα φιλακια!Με το καλο να υποδεχθουμε τα μωρακια μας!!

Δημοσίευση

Αντζυ μου καλημερα.Εχουμε καιρο να τα πουμε χαθηκαμε.Λοιπον την εξεταση την εκανα πριν απο 3 εβδομαδες.Η φιλη ειρηνη πολυ σωστα σου ειπε για την αιματωση.Εμενα ο γιατρος μου αν και ηταν πολυ καλη η καμπυλη μου ειπε καλου κακου να την κανουμε και αυτην την εξεταση.Την εκανα σε εξωτερικο γιατρο στους αμπελοκηπους.Τον λενε Κοκοβιδη και συνεργαζετε με το ελενας.Η τιμη ηταν 80 ευρο και κραταει σχεδον την ιδια ωρα με την Β επιπεδου.Ξερω επισησ οτι ο συγκεκριμενος γιατρος οσες ειναι απο το ελενας κανει μια ποιο αναλυτικη εξεταση.Αν θελεις καποια αλλα στοιχεια και λοιπα μιλα μου στο facebook για να σου τα δωσω.Φιλια πολλα.

Δημοσίευση

Το ντοπλερ ειναι στα υποχρεωτικά υπερηχογραφήματα ! Ειναι πολυ σημαντικό υπερηχογράφημα γιατι δείχνει την αιμάτωση του μωρού , την γηρανση του πλακουντα , την ανάπτυξη του εμβρυου, την θέση και λοιπες σημαντικές πληροφορίες πριν την γέννηση.

Μπορεις καθ΄ολη την εγκυμοσύνη να μην κανεις πολλους υπερηχους αλλα 4 ειναι απαραίτητοι και θα πρεπε να ειναι υποχρεωτική . ( Ο πρωτος που βλεπουμε το εμβρυο , ο υπέρηχος στην 12-14 εβδομάδα , ο Β΄επιπέδου και το doppler )

Δημοσίευση

kali sou mera k xronia polla..k go eimai sti 33 bdomada k de ekan doppler..

to rotisa sto giatro mou k eipe oti doppler kanoume ston meglo iperixo k apo kei k pera an oi metrisei pou kanei kathe mina sto iperixo de einai kales tote tha me steilei gia doppler..

alla mexri tora ola kala pane doksa to theo k etsi me eipe de xreiazetai...

analoga sto giatro dil einai

Δημοσίευση

καλημέρα σας και χρονια πολλα. Κι εγώ είμαι στην 33η εβδομάδα (με δίδυμα κοριτσάκια). Για να πώ την αλήθεια περίμενα κι εγώ την τελευταία εξέταση (doppler) αλλά τελικά δεν θα την κάνω. Είναι θέμα προόδου τελικά της εγκυμοσύνης. Εγώ παρότι κάποια στιγμή παρουσίασα και ζάκχαρο στα ούρα (μόνο, όχι στο αίμα), παρότι έχω δίδυμη κύηση, δεν θα κάνω την εξέταση doppler. Πιστεύω αν ήταν απαραίτητο (βάσει των εξετάσεων που σου κάνει ο γιατρός σου) θα στο έλεγε να την κάνεις. Με το καλό να πάνε όλα.

Δημοσίευση

καλημερα.Λοιπον το dooprer ειναι ενα υπερηχο που οπωσ καλα ανφεραν και οι κοπελες ποιο πανω κοιτανε το βαρος του μωρου με ακριβεια , οπως επισης και ολα οσα αναφερε η φιλη lala , επισης ειναι σημαντικο γιατι κοιτανε τη θεση που εχει παρει το μωρο αλλα και την περιπτωση αν το παιδι ειναι τυλιγμανο στον ομφαλιο λωρο .Οπωσ καταλαβαινεις θεωρω οτι ειναι απαραιτητο βεβαια ρωτα και το γυναικολογο σου α. Στο μητερα κοστιζει 105 ευρω αν εχεις ενα μωρακι και 155 αν εχεις διδυμα . Αν ειναι να γεννησεις στο μητερα ρωτα το γιατρο σου γιατι μπορει να εχει γνωστο και να σε στειλλει συστημενη. Πιστευω να σε βοηθησα .

Δημοσίευση

SYMFWNW ME TH FILH LALA!!OPWS K ME TA PERISSOTERA KORITSIA

PAREPIPTONTWS K MENA O GIATROS MOU H3ERE NA KANEI TO AYXENIKH K B EPIPEDOU K TON DOPPLER

ALLA PROTIMHSE NA ME STEILEI STO MHTERA POU EINAI E3IDEIKEUMENOI AKTINOLOGOI STOUS YPERYXOUS!!!

PANTWS GIA KALO GINETAI K O DOPPLER,EGW 3ERW APO DIAFORES KOPELES OTI

O DOPPLER TOUS EXEI SWSEI TA PAIDAKIA!!!!

A K KATI ALLO POU EXW AKOUSEI K EXW FRIKAREI:blink:

OTI K KALA O DOPPLER GINETAI AN YPARXOUN EPIPLOKES STHN EGYMOSUNH

AYTO DE PAIZEI!!!EGW DEN EIXA KAMIA EPIPLOKH STHN EGUMOSUNH MOU!!!

Δημοσίευση

egw apo thn arxh ths egumosinhs mou paw sto attiko nosokomio ,lipon se kathe uperixo kanoun kai dopler gia na doune an aimatonete kala to embrio h uparxei problima.stis 31 eudomades ekana kai to megalo eksidikeumeno dopler pou einai polu shmantiko gia na dei o giatros an uparxei problhma me ton loro giati sixna tiligete kai ginete kompos h mporei na exei gerasei o plakountas kai na mhn threfei kala to paidi .genika ginete ena dopler se authn thn eudomada gia na diapistothei an threfete kala to paidi kai an oxi poso grigora prepei na to paroun .

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!Τελικα πηγα στο γιατρο μου που με παρακολουθει εχθες και μου ειπε οτι θα μου κανει το dppler σε 20 μερες δηλαδη στη 33 η εβδομαδα στο ιατρειο του μιας και το μηχανημα που εχει ειναι σαν αυτο του Μητερα!Μαλιστα καναμε και υπερηχο και μου ειπε οτι ο πλακουντας ειναι σε τελεια κατασταση και πως η καμπυλη ζαχαρου ειναι πολυ καλη πραγμα λεει που αντικατοπτριζει και τα σχετικα λιγα κιλα που πηρα(8 απο την αρχη)και πως δεν επιβαλλεται το doppler αλλα καλο ειναι να το κανουμε αφου θα γινει στη διαρκεια μιας επισκεψεως χωρις να χρειαστει να ξαναπαω Αθηνα!

Το σημαντικοτερο ειναι πως ο μπεμπουλης μας μεγαλωνει και ειναι υγειης και 1740gr ενω εγω απο τη τελευταια φορα πηρα 2kg!!!Xαχαχαχα!!(υπερηχογραφηκα ειναι 1.5 εβδομαδα πιο μεγαλος!!)

Ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια και στις εγκυουλες που γεννουν το 2009 με ενα πονο κοριτσια!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...