Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία μιας γυναίκας την οποία τράβηξε 24 ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. 

Η Ερικα Αντριους από το Οχάιο συνόδευσε τη φωτογραφία της με το λίγων ωρών μωρών της με ένα συγκλονιστικό κείμενο για το πώς αισθάνεται μια γυναίκα 24 ώρες μετά τη γέννα.

Η εν λόγω φωτογραφία έχει γίνει viral, με πάνω από 30.000 άτομα να την κάνουν share και 5.000 άτομα να τη σχολιάζουν.

«Eτσι μοιάζει μια γυναίκα 24 ώρες μετά τον τοκετό. Το μωρό στον μάρσιπο. Κολλητά επάνω σου. Σερβιέτες και μια ρόδινη όψη.

Το σώμα μου αισθάνεται σαν να έτρεξε σε μαραθώνιο και η καρδιά μου είναι ακόμη ανοιχτή από το χθεσινό ταξίδι. Η γέννηση μας ανοίγει όπως ο σεισμός τη γη και εγώ είμαι ακόμη στην οικεία, εύθραυστη δίνη του εν λόγω ανοίγματος. Νιώθω ωμή. Ευαίσθητη. Διαφορετική. Νιώθω σαν να είμαι στην κυματισμένη επιφάνεια του ωκεανού που με πετά πέρα δώθε, μεταξύ ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, μελαγχολίας και θλίψης.

Πριν από 23 ώρες είχα μια ζωή μέσα μου και μέσα στις ώρες που μεσολάβησαν μεταμορφώθηκα και άφησα τη ζωή να βγει από μέσα μου, στα χέρια που περίμεναν ανοιχτά να τον πάρουν αγκαλιά. Το κενό στη μήτρα μου μου προκαλεί ένα βαρύ συναίσθημα συντριβής, αλλά ακούω αυτή τη μικρή ζωούλα να κλαψουρίζει και να ψάχνει το στήθος μου και γεμίζω και πάλι.

Ακόμη επεξεργάζομαι την όμορφη μετάβαση που βιώνει όλη η οικογένειά μου και μου προκαλεί δέος η δύναμη που έχουμε σαν άνθρωποι, σαν γυναίκες, σαν μητέρες. Αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο», έγραψε.

Λίγο μετά τον τοκετό είχε ποστάρει την εξής φωτογραφία:

jrd9UFd.jpg

Την προηγούμενη ημέρα του τοκετού είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία:

Qhlv3hl.jpg

Το νέο μέλος της οικογένειας:

dXKJ33g.jpg

rWHrXoC.jpg

sITzVMB.jpg

Πηγή: iefimerida.gr


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντήσεις

    • @Tinasardin8689 καλά αποτελέσματα!! Πότε περιμένεις να βγουν ;
    • Λογικά τοτε αφού την έκανες τώρα δεν θα σε βάλει και αργότερα να την κάνεις 
    • Όχι,έκανα κανονικά..Μ πήρε το νηστείας,ηπια το ζαχαρονερο έμεινα εκεί..δεν επιτρεπόταν τπτ εκτός από νερό κ ανά μια ώρα αιμοληψια...
    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...