Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Για όλους σχεδόν τους γονείς η άφιξη ενός μωρού είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, και το Cry Translator υπόσχεται να την κάνει πολύ πιο εύκολη

Οι πρώτες ημέρες της ζωής ενός μωρού είναι μια πραγματική αναστάτωση για την ζωή των γονιών του, καθώς πέρα από όλες τις άλλες υποχρεώσεις, υπάρχει και ένα μεγάλο πρόβλημα: το κλάμα. Και κυρίως τι σημαίνει αυτό το κλάμα.

Την απάντηση σ” αυτό το παλαιό όσο και ο κόσμος ερώτημα έρχεται να δώσει ένα νεό app το οποίο δημιουργήθηκε από την ταϊβανέζικη εταιρία Biloop. Στόχος του είναι να καταγράψει και να… μεταφράσει το κλάμα ενός μωρού, έτσι ώστε οι γονείς του να ξέρουν αν πεινάει, αν θέλει άλλαγμα η πάνα του, αν νυστάζει ή αν πονάει.

Έχοντας καταγράψει πάνω από 200.000 διαφορετικά κλάματα από εκατοντάδες μωρά, οι προγραμματιστές έχουν πλέον καταφέρει να δημιουργήσουν μία ιδιαίτερα πλούσια και ακριβή βάση δεδομένων έτσι ώστε τα αποτελέσματα που δίνουν να είναι αξιόπιστα. Ιδίως για τις πρώτες και πιο δύσκολες ημέρες του μωρού, όταν οι γονείς κυριολεκτικά τα έχουν χαμένα.

Όπως ανακοινώνουν οι προγραμματιστές, όσο μεγαλώνουν τα μωρά τόσο γίνεται και πιο δύσκολη και ακριβής η μετάφραση. Όμως εκεί πλέον οι γονείς έχουν πάρει το πάνω χέρι και γνωρίζουν καλύτερα τι συμβαίνει με το παιδί τους. Και πλέον έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με όλα τα άλλα apps στο ταμπλετ ή το τηλέφωνό τους…

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντήσεις

• όχι να μη πας! στείλε τα δώρα και μέχρι εκεί κι εγώ το ίδιο θα έκανα!! Μη τρελαθούμε κιόλας τώρα μωράκι έχεις προστάτευσε το και ασε τους αλλους τι λενε.!!!
    • Σ' ευχαριστώ! Το καταλαβαίνω για της 3ης ημέρας. Όταν έχεις λίγα δεν ρισκάρουν να τα χάσουν. Κι εμένα στις πρώτες διεγέρσεις τριών ημερών μου τα κατέψυχε και μόλις μαζέψαμε 6 γονιμοποιημένα, τότε τα έβγαλε και τα άφησε για βλαστοκ. Καλά, μη νομίζεις ότι έχω πολύ κουράγιο... ήδη νομίζω ότι έχω υπερβεί εαυτόν κάνοντας ξανά διεγέρσεις για δεύτερο παιδί. Συνήθως πας με το απόθεμα και σταματάς εκεί. Ήλπιζα όμως ότι θα πετυχαινε κι αυτό, όπως το πρώτο. Μακάρι να έρθει φυσικά, όπως το λες!❤️
    • Κοριτσια μου και που κανετε ολα αυτα με παιδια και γυμναστηρια αθλος μου φαινεται δεν ειναι καθολου λιγα. Εγω και που καθομαι πολλη ωρα καθιστη μετα νιωθω κουρασμενη τη λεκανη μου και θελω να ξαπλωσω. Μακαρι να μ αφησει να περπατησω λιγο ο γιατρος απο την αλλη εβδομαδα γιατι εγινα χαρβαλο τελειως. @Diwni εισαι απιστευτη που πας ακομα γυμναστηριο.  @ΜαρίαΔημήτρης πως εισαι, σου επανηλθαν τα αρχικα συμπτωματα ελπιζω να ναι περαστικα. Ελπιζω εστω να μην εχεις αυπνιες. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Να σου ζήσει! Γενικά αν και βγάζουν δοντια πιο αργά μπορεί να αρχίσουν να τα ενοχλουν τα ούλα από τώρα. Εμάς έτσι μας είπε ο παιδιατρος τουλάχιστον. Και εμένα που είναι 3.5 μηνών βάζει τα πάντα με μανία στο στόμα και μασουλάει τα μασητικα της. Όμως γενικα θέλουν να βάλουν τα πάντα στο στόμα τους ανεξαρτήτως δοντιών, όπως και το να έχουν πολλά σάλια. Είναι και τα δύο φυσιολογικά. Εσύ τι έχεις παρατηρήσει και υποψιάζεσαι δοντια; 
    • Τι να σχολιάσουμε σε αυτό περαστικά σ. Το έχω ξανά ακούσει μια φορά εγώ βέβαια και μάλιστα στις κριτικές τ γιατρου μ. Θα μπορούσες τα πεις έστω τα αρχικά του ονόματος του γιατρού?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...