Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πουλάω  καρότσι  Stokke Xplory V2 το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση, σαν καινούριο! Το καρότσι είναι στο χρώμα πορτοκαλί.

Διαθέτει την τσάντα αλλαξιέρα, το κάλυμα βροχής και την κουνουπιέρα.

Επίσης πουλάω ένα ολοκαίνουριο εντελώς αχρησιμοποίητο footmuff για τον Χειμώνα (το οποίο βρίσκεται ακόμα στην συσκευασία του), στο χρώμα του καροτσιού.

Στείλτε μου pm ή e-mail στο jkakarantza@gmail.com για  λεπτομέρειες.

**Βρίσκομαι στην Δραπετσώνα.

SAM_13012.jpeg

SAM_13011.jpeg

SAM_13010.jpeg

SAM_1313.jpeg

SAM_1315.jpeg

SAM_1314.jpeg

SAM_1309.jpeg

SAM_1289.JPG

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια, εγώ σήμερα έβαλα σίδηρο ενδοφλέβιο. Ελπίζω να πιάσει τόπο και να ανέβουν οι τιμές!  Κατά τ' αλλά πήγαμε και γυναικολόγο, η μικρή όλα καλά μεγαλώνει 🙏🏼 η κοιλιτσα της είναι λίγο πιο μικρή μας είπε από θέμα μετρησεων χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ανησυχητικό, συγκριτικά με κεφαλι και άκρα δηλαδη. Λογικά πώς κατανέμονται τα κιλά στο σώμα της. Παρασκευή πάω και εγώ για καμπύλη ζαχάρου, άντε να τελειώνει κι αυτό.    @annie! Μπράβο χαίρομαι που είναι όλα οκ και με την καμπύλη! 
    • Τι να πω βρε κορίτσι...Και εγω προσέχω την διατροφή μου. Γενικά απ' ότι κατάλαβα δεν θέλει λιπαρά. Ωστόσο, εγώ δεν τρώω από τα 20 μου κρέας, άλλα τώρα στην εγκυμοσύνη με έχει πιάσει και τρώω φουλ γαλακτοκομικά. Πάντως και εμένα με ξεκουράζει πολύ το ζεστό τοπικά στο σημείο είτε έχει να κάνει τελικά ο πόνος με θλάση στα πλευρά που μου είπε είτε έχει να κάνει με την χολή που δεν κενώνει γρήγορα! 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια... Καλώς ήρθατε όλες οι νέες κοπέλες!!! Να έχουμε όλες υγεία και όμορφες τελειομηνες εγκυμοσύνες!! Εγώ παίρνω από την αρχή σαλοσπιρ και ενέσεις innohep για αιμάτωση της μήτρας και λόγω παλαιότερης αποβολής,σαν πρωτόκολλο! Μπήκα στην 16η εβδομάδα! Έχω εδώ και λίγες μέρες κατά τόπους πόνους σαν περίοδο.. μου αύξησε το μαγνήσιο και ξαναξεκινησα utrogestan 🙄 αλλά με αγχωνει που στο ξαφνικό πάλι τα ίδια και είμαι και εκτός Αθήνας!
    • Κορίτσια σχετικά με τα σχολεία που λέγατε αν θα πάτε ή οχι τα πρώτα σας παιδάκια.. εμένα η δικιά μου είναι 6 χρονών θα πάει πρώτη δημοτικού είναι αδύνατον να την κρατήσω σπίτι, και λόγω απουσιών αλλά θεωρώ ότι σαν πρωτάκι δεν πρέπει να χάνει μαθήματα.. πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις από τώρα.. αλλιώς θα τα εξηγεί η δασκάλα στο σχολείο και αλλιώς εγώ στο σπίτι.  Με το που γυρίζει από το σχολείο θα αλλάζει ρούχα θα πλένει χέρια, πρόσωπο και μετά αντισηπτικό. Αν έχει μυξούλες θα της έχω μασκούλα όσο είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό και ο θεός βοηθός.. 
    • Μια χαρά θα κρατήσει!! Σε μονήρη κύηση σε επιστρέφουν στην καθημερινότητα. Εμένα λόγω διδύμων όπου ήταν καθαρά λόγω του βάρους της μήτρας κ βιβλιογραφικά η περίδεση δεν κρατάει με είχε στον καναπέ χωρίς να μου επιτρέπει βόλτες κ δουλειές. Την 34η εβδομάδα με άφησε ουσιαστικά ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, όχι ότι είχα κ πολλές αντοχές🤣🤣🤣 και μια χαρά κράτησε… Όλα θα πάνε καλα !! Τα δύσκολα πέρασαν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...