Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Σε καφέ δουλεύω αλλά όχι κάθε μέρα.. Ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την δουλειά αν και δεν νομίζω να δουλεύω εκείνες τις μέρες.. Αχ μακάρι να είμαι τυχερή ρε κορίτσια 

Να μη δουλευεις να μη δουλευεις!!!!και να μην πας για δουλεια τους επομενους μηνες ??? !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Αστε βρε κοριτσια τον εκοψα για να ελαττωσω το τσιγαρο.....κ μ αρεσει ο ατιμος πολυ....

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Αστα εγω δουλευω και σεζον τα 2 τελευταια χρονια...πολλες ωρες....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Ετσι ειναι...οπως μας καταντησαν...

Αφού έχουμε και αυτή την δουλίτσα πάλι καλά να λέμε 

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δουλευω γραμματεας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης..4αωρο..καλα ειναι..λιγα λεφτα αλλα δοξα το θεο που δουλευω..τουλ ειναι πολυ καλα τα αφεντικα κ ειναι κοντα στο σπιτι μου..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Εγω κοριτσια δουλευω γραμματεας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης..4αωρο..καλα ειναι..λιγα λεφτα αλλα δοξα το θεο που δουλευω..τουλ ειναι πολυ καλα τα αφεντικα κ ειναι κοντα στο σπιτι μου..

Μια χαρά είναι τουλάχιστον κάθεσαι όχι σαν και μας που τρέχουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε...; δεν μπώρό να σικοθω από το κρεβάτι σήμερα... με έφαγαν τα πάπλόμάτά για τα καλά 

Χαχχαχα γειά σου νίκη βαρύ το παπλωμα ε?? Έχει και λίγο κρύο ότι πρέπει είναι 

Δημοσίευση

Καλημέρα νικη..κι εγώ ακόμα στο κρεβάτι είμαι και δεν έχω αντοχές καθόλου κ δουλεύω κ το απόγευμα.

Εγώ έχω τελειωσει ειδ.μηχανογρ.λογιστηρίου και έχω σταματήσει πλεον να κοιτάζω.. έχουν περάσει 4 χρόνια που τελειωσα τη σχολή και δεν βρήκα πουθενά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...