Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Διαβασα προσφατα σε μια ερευνα οτι το τσιγαρο παιζει τεραστιο ρολο στη γονιμοτητα...εγω δυστυχως καπνιζω αλλα το εχω ελαττωσει αρκετα...

Και εγώ ή αλήθεια είναι ότι καπνίζει και έχω τύψεις από την μία προσπαθώ να κάνω παιδακι και από την άλλη καπνίζει. Πφφ αλλά το έχω ελλατωσει αρκετά.. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω τα πεθερικα σας και ειδικά η πεθερά σας κάνουν κουβέντα για παιδί? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Και εγώ ή αλήθεια είναι ότι καπνίζει και έχω τύψεις από την μία προσπαθώ να κάνω παιδακι και από την άλλη καπνίζει. Πφφ αλλά το έχω ελλατωσει αρκετά.. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω τα πεθερικα σας και ειδικά η πεθερά σας κάνουν κουβέντα για παιδί? 

Ο πεθεροσ μου μ εχει πρηξει...περιμενει τον ηρακλακη πιο παλαιων αρχων πεθαινεις...

Δημοσίευση

Εμένα καθημερινος η πεθερά μου στα 5 τηλέφωνα τα 3 είναι τις πεθερος μου ρωτάει τον άντρα μου τι έγινε έχεις να μου πεις κάτι κανένα παιδί δεν κάνετε τίποτα μπλα μπλα και το κπριφεο σε γιατρό τιν πιγες.; αν όχι πιστιν να πας έχω εγώ έναν και μπλα μπλα τα ίδια και στην μάνα μου λέει έχουμε κανένα νέο και απαντά μπα τίποτα τα ίδια δουλειές στο σπίτι χαχαχα αλλά κορίτσια είναι αγροτική..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Silvy είπε:

Χαχα εμένα την Πρωτοχρονιά μου λέει αντε και με το καλό ένα μωράκι τώρα.. Πωω ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί 

Οπότε κάνει τραπέζι η πεθερά μου μου το λέει αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Εμένα καθημερινος η πεθερά μου στα 5 τηλέφωνα τα 3 είναι τις πεθερος μου ρωτάει τον άντρα μου τι έγινε έχεις να μου πεις κάτι κανένα παιδί δεν κάνετε τίποτα μπλα μπλα και το κπριφεο σε γιατρό τιν πιγες.; αν όχι πιστιν να πας έχω εγώ έναν και μπλα μπλα τα ίδια και στην μάνα μου λέει έχουμε κανένα νέο και απαντά μπα τίποτα τα ίδια δουλειές στο σπίτι χαχαχα αλλά κορίτσια είναι αγροτική..

Αχ Θεέ μου είναι ότι χειρότερο αυτό το πράγμα!! Δλδ έτσι μας αγχωνουν πιο πολύ! Άσε και εμένα είναι Μόναχοπαιδι πω πω παναγια μου

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Χαχα εμένα την Πρωτοχρονιά μου λέει αντε και με το καλό ένα μωράκι τώρα.. Πωω ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί 

Σε καταλαβαινω εγω με τον αντρα μου ειμαστε 2 χρονια ...οταν με γνωρισε στους δικους του απ το πρωτο μηνα μου το ειπε....φαντασου πως ενοιωσα....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Silvy είπε:

Αχ Θεέ μου είναι ότι χειρότερο αυτό το πράγμα!! Δλδ έτσι μας αγχωνουν πιο πολύ! Άσε και εμένα είναι Μόναχοπαιδι πω πω παναγια μου

Εμένα ο αντρας μου δεν είναι μοναχοπαιδι αλλά τώρα σταματισε να περνάει σπίτι περνειςς τις ώρες που δουλεύει ο αντρας μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Σε καταλαβαινω εγω με τον αντρα μου ειμαστε 2 χρονια ...οταν με γνωρισε στους δικους του απ το πρωτο μηνα μου το ειπε....φαντασου πως ενοιωσα....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Μα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Χαχχαχα εγω του λεω δεν βιαζομαστε ακομα...ασχετα οου εχουμε βαλει μπρος....του το λεω επιτηδες για να τον τζιγκλισω...χαχαχ

Χαχαχαχα και εγώ το ίδιο λέω . άσε που στις φίλες μου οι οποίες έμειναν καταλαθος της λέω απα πα εγώ κορίτσια δεν είμαι έτοιμη ακόμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...