Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:

Δεν ειχες κανενα νεο να μαθεις γιατι? Λιγο χρονο και υπομονη θελει αλαξε συνηθειες και ολα θα γινουνε σιγα σιγα!!

Διαβασα κι εγω την ιστορια σου demistress....προσπαθεισε να συνελθεις καθετι για καποιο λογο συμβαινει καλυτερα τωρα παρα να ειχες και ενα παιδακι στην κοιλια σου και να εμενες μονη....προσπαθησε να προχωρησεις και μην μενεις στο γιατι....δεν θα μπορεσεις να προχωρησεις....

στις πριν 13 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Από τι.;

 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η demistress είπε:

Θυμασε που εγραψα μια ιστορια την κυριακη που εφυγε το αγορι μου και με αφηαφησεαπο αυτο προσπαθω να συνελθω

Ίσως αυτός ο άνθρωπος δεν σου αξιζε δες το έτσι! Θα προτιμούσες να ήσουν έγκυος από έναν άνθρωπο που σε παράτησε.?ξεχασετο και προχωρα 

Δημοσίευση

καλλιο αργα παρα ποτε! 

τα καλυτερα ισως σε περιμενουν καπου παρακατω! 

κοιτα να ζεις για εσενα να περνας καλα κ καπου εκει 8α ερθουν κ ολα τα υπολοιπα! 

σου στελνουμε τις θετικες μας σκεψεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η demistress είπε:

Κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ακομη αν.εμεινα εγκυος γιατι ειναι νωρις για τεστ

Ελπιζω να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα οποιο κι αν ειναι αυτο...ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η demistress είπε:

Θυμασε που εγραψα μια ιστορια την κυριακη που εφυγε το αγορι μου και με αφηαφησεαπο αυτο προσπαθω να συνελθω

Προσπάθησε να κάνεις νέα αρχή..! 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω γιατι καθε φορα που βγαινω απο το φορουμ και παω να ξαναμπω μου ζηταει email και κωδικο κ αφου τα βαζω μου λεει παντα οτι ο κωδικος ειναι λαθος..τον αλλαζω και μετα οταν παω παλι να ξαναμπω μου λεει παλι οτι δν ειναι σωστος..οποτε καθε φορα για να μπω αλλαζω κωδικο..συνεχεια..!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η demistress είπε:

Θυμασε που εγραψα μια ιστορια την κυριακη που εφυγε το αγορι μου και με αφηαφησεαπο αυτο προσπαθω να συνελθω

Προσπάθησε να κάνεις νέα αρχή..! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...