Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΩΝΙΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 1ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ,ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 21%ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ 95%.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΕΙ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΟΚ. ΑΓΩΝΙΩ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΚΥΠΟΘΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

afou oi eksetaseis sas bgikan mia xara tote to mono pou exeis na kaneis einai na perimeneis xoris agxos...oso mporeis...

tha erthei kapoia stigmi apo kei pou de to perimeneis..eyxomai to neo etos na sou ferei grigora k kala apotelesmata

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΚ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγωνιεις φλυκεια μου ....να ακολουθεις το γιατρο σου..και εγω ενα χρονο προσπαθουσα μεχρι να ερθει ο πριγκιπας μου στη ζωη....βγαλε το αγχος απο πανω σου και ολα θα ρθουνσου ευχομαι ο καινουριος χρονος να σου φερει αυτο που επιθυμεις....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΙΜΑ,ΟΥΡΑ,ΚΟΛΠΙΚΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΥΓΡΑ, ΠΟΝΑΚΙΑ... ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ,ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΠΟΛΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΕΣ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ www.gyn.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑΣ ρώτα καλύτερα το γιατρό σου για πιο σίγουρες απαντήσεις και μήν αγχώνεσαι αφου όλα είναι καλά γιατί εγώ το μόνο που κατάφερα με το άγχος είναι να διαταράξω τον κύκλο μου.Μακάρι να γίνεις κι εσύ πολύ σύντομα μανούλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ!ΛΕΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα γίνεις μαμά. Όντως η διαδικασία

είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρα. Και γω, αν τελικά μπω σε αυτή, θα μου σπάσει τα

νεύρα.

Τουλάχιστον έχετε ένα θετικό στοιχείο. Τις καλές εξετάσεις. Οπότε υπομονή και

επιμονή. Δεν γίνεται να αποφευχθεί τίποτα. Ούτε οι εξετάσεις ούτε οι ιατρικές

επισκέψεις ούτε και η αγωνία. Έσω αισιόδοξη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή υπομονή να έχεις!

Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου και ότι έχεις πολλές "υποψήφιες μανούλες" που μπορούν να σε νιώσουν. Λίγο κουράγιο με τις εξετάσεις σου να έχεις.

Εγώ προσπαθώ 3 χρόνια, τις έχω κάνει, δεν είναι τίποτα. Μόνο η σαλπιγγογραφία είναι λίγο ζόρικη, αλλά να θυμάσαι ότι την κάνεις για ιερό σκοπό. Εγώ τη στιγμή που την έκανα έλεγα συνέχεια από μέσα μου: "ας βγει καλή, να γίνω μανούλα και μετά ας την κάνω και κάθε εβδομάδα"!

Εύχομαι να σου έρθει σύντομα, αν όμως αργήσει λίγο παραπάνω, θα δεις ότι θα τα δεις όλα λίγο πιο ήρεμα, με τον καιρό. Ίσως, να το φιλοσοφήσεις και λίγο!!!

Περιμένω τα ευχάριστα νέα , από τις εξετάσεις σου ή την εγκυμοσύνη σου!!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanas.sou euxomai grigora na ginei to kalo pou epithimeis.......then tha sou pw kai egw na min agxwnesai giati kai na min thes tha agxwtheis...apla na thimasai oti i epistimi exei proxwrisei toso poli pou an pragmatika to thes tha erthei:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΠΟ ΜΕΝΑ!

Καλλη Μ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "ΖΟΡΙΚΗ"? ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ?

ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΩΔΥΝΗ..... ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΟΡΙΣΤΑ.....

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 100% ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚO ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? (ΒΛ. JOVANNA....:P:P :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Scarlet, σου βάζουν ένα σωληνάκι από κάτω, μέσα από το οποίο εκχύουν το σκιαγραφικό υγρό στις σάλπιγκες. Περιμένουν, και όταν είναι έτοιμο, βάζουν ένα μηχάνημα πάνω από την κοιλιά σου (ακτινογραφία).

Ο πόνος είναι συνεχόμενος, τον νιώθεις λίγο πιο χαμηλά από την κοιλιά και κρατάει για 3 λεπτά περίπου (αν θυμάμαι καλά, γιατί πάει και καιρός από τοτε).

Εμένα προσωπικά, δεν με πείραζε ο πόνος. Ούτε με φόβισε καθόλου πριν κάνω την εξέταση.

Αν βρουν μία σάλπιγγα βουλωμένη ή βρουν κάποιες συμφύσεις, τότε επιτόπου προσπαθούν να την ξεβουλώσουν, αυτό πονάει λίγο πιο πολύ.

Σε καμία περίπτωση δεν πονάει όσο μία γέννα, ούτε έχει την διάρκειά της.

Πες στην φίλη σου να πάρει ένα παυσίπονο πριν κάνει την εξέταση (ας ρωτήσει και τον γιατρό της για αυτό, εγώ πήρα δύο αρκετά ισχυρά).

Δεν πρέπει καμία να φοβάται τον πόνο, και όταν πονάμε θα πρέπει να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας να κρατάει ένα αγγελάκι στην αγκαλιά, και τότε όλα θα μας φαίνονται μικρά.

Μήπως όταν θα γεννήσουμε, δεν θα πονέσουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ Κ ΟΧΙ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΥΛΗ..ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Κ ΔΕΚΑΤΑ 36.9. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ. ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα γεια σου!Απο την στιγμή που όλα είναι καλά μην αγχώνεσαι!Θα έρθει και το μωράκι!Σε στιγμή που δεν το περιμένετε!Χαλαρώστε και οι δυο και ευχομαι σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΙΟΤΑ.ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΝ.Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!) Α ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΕ ΔΥΔΙΜΑ ΠΡΙ 8 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΟΡΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nανα μου καταρχήν θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες οσο αφορά το αγχος..είναι κακός σύμβουλος απ οπου και να το δεις. δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες εγκυμοσύνες τυχαίνουν εκεί που δεν το περιμένουμε, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει αυτό το ρημάδι και όλα ρέουν πιο ήρεμα, πιο ομαλά.

απ την άλλη αν περάσει καιρός και δεν έρχεται το μωρακι καλό είναι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, εστω και για ψυχολογικούς λόγους. το κάναμε και εμείς λιγο πριν μείνω έγκυος. οσο αφορά το σπερμοδιάγραμμα τώρα, επειδή το κάναμε και εμείς και οχι με τα καλυτερα αποτελέσματα, νομιζω οτι στις δυο πρώτες ώρες η κινητικότητα πρεπει αθροιστικά να είναι πάνω απο 50% και οι φυσιολογικές μορφές πάνω απο 14%. παιζουν όμως και τα κριτήρια που χρησιμοποίησε το εργαστήριο γιατι τα κατα kruger είναι τα πιο αυστηρά. πολλές φορές ομως ολοι οι ανδρες εμφανιζουν προβληματα στο σπέρμα, που μπορει να είναι παροδικα και να οφειλονται σε διαφορες αιτίες, οπως κακη διατροφη, αγχος ( ναι, παιζει και εκει!) και βεβαια τσιγάρο. οποτε καλως σε συμβουλεψαν να το επαναλάβεται σε 3 περιπου μηνες, μιας που η οποιαδηποτε θεραπεια θελει τοσο για να δειξει ( 90 μέρες κανει να δημιουργηθεί μια καινούργια φουρνιά σπερματοζωαριων)

οπως και να χει, θα σου πω οτι μας είπε και εμας το καλοκαιρι ο ουρολόγος που επισκεφτήκαμε. οχι αλκοόλ, οχι τσιγάρο, οχι στενά εσώρουχα και οσο το δυνατον ισορροπημένη σωστή διατροφή και συνετός τρόπος ζωής..

οχι οτι τα κάναμε όλα αυστηρά χωρίς παρασπονδίες ( όσο αφορά το τσιγάρο ομως το είχε περιορισει στα 6 το πολυ την ημέρα), και προφανώς ήταν και τυχερό, παντως σε μας το αποτέλεσμα ήρθε σε 15 μολις μερες...

ευχομαι τα καλυτερα και μ ενα γερο φασολάκι στην κοιλίτσα σου

φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! όχι βρε κορίτσια επαρχεία είμαι και γω. Και τόσο παίρνουν όλοι οι γιατροί εδώ πάνω κάτω, απ' ότι ξέρω από φίλες μου που έχουν άλλους γιατρούς.  Τι να πω....μάλλον σε κάθε περιοχή ανάλογα πόσοι είναι έχουν και άλλο κοστολόγιο.  
    • Καλημέρα κορίτσια..τι κάνετε; Ο καιρός τι φάση; ζέστη είχαν πει και εδω Αθήνα σήμερα είμαι με ζακέτα και μια μουνταμάρα.. Και εγώ 50 δίνω για το ΠΑΠ που σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το ΠΑΠ, ο κολπικός υπέρηχος και η ψηλάφηση..το λέω γιατί ο πρώτος γιατρός που είχα από μικρή  μου έπαιρνε πότε 50€ πότε 70€ μόνο για να πάρει το δείγμα του ΠΑΠ..και να τονίσω ότι ούτε καν στο ιατρείο του..πήγαινα εγώ στο ιδιωτικό νοσοκομείο που συνεργαζόταν μου έπαιρνε δείγμα και γεια σας..άντε να έκανε 5 λεπτά  φυσικά τον άλλαξα νωρίς και ηρέμησα..σε ερώτηση μου πριν χρόνια για να μου γράψει εξετάσεις πριν ξεκινήσω προσπάθειες για παιδί (έστω τις βασικές ορμονολογικές) μου είχε πει μείνε έγκυος πρώτα και μετά θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις  ε είχαμε Thank You Next 👋
    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...