Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Ειναι 14 μερες τωρα που εκανα εξωσωματική γοα 2η φορα και σημερα εκανα χοριακη.

Το αποτελεσμα ηταν 7, απογοήτευση σκέτη.

Ο γιατρος προσπαθει να με ηρεμήσει αλλα απο οτι ειδα σε διάφορα site το 7 ειναι μαλλον απογοητευτικό. 

Εχει καμια απο εσας εμπειρία να μου πει?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα και εγω μια απο τις τρεις προσπαθειες  ειχα 5......που το 5 το θεωρουν στη μεση αλλα μου ειπε να συνεχισω την αγωγη γιατι απο τη στιγμη που ειναι 5 η πανω απο 5 δεν ειναι κατι ουτε αρνητικο ουτε θετικο σιγουρο αλλα παιζει ρολο το πως θα εξελιχθει η τιμη....εμενα τεληκα ηταν εξωμυτριο!!!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια και εγώ είμαι καινούργια στην παρέα, είμαι 35 χρονών και διανύω το μονοπάτι της εξωσωματικής, είναι η πρώτη μας προσπάθεια.

τελευταία περίοδο είχα στις 2/12/2015 , ωοληψία κάναμε στις 21/12/2015 όπου βγάλαμε 10 ωάρια και τα 10 γονιμοποιήθηκαν... στις 24/12/2015 κάναμε την εμβρυομεταφορά όπου ο γιατρός μου εβαλε 2 ωάρια καλής ποιότητας (απο ότι είπε), στις 04/01/2016 μας είπα να παμε να κανουμε την χοριακή (11 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά) και μας έδειξε τιμή 41, το βράδυ εκείνο είδα σκούρο καφέ στο σερβιετάκι μου και αίμα οταν σκουπίστηκα ,τρόμαξα πήρα τον γιατρό και μου είπε το πρωι να κάνω μια ένεση Proluton όπως και έκανα... μου είπε να πάω για μια δεύτερη χοριακή στις 08/01/2016 (τέσσερις μέρες μετά απο την πρώτη) και η τιμή έδειξε 151 , τον πήρα τηλ και μου είπε οτι είναι καλά και πως να ξανα κάνω τρίτη φορά χοριακή 12/01/2016 (αύριο δηλαδή) περιμένω πώς και πώς ...προσπαθώ να αποβάλω το ανγχος και την αγωνία μου όσο μπορώ!!  μήπως θα μπορουσατε να με βοηθήσετε διοτι έχω μπερδευτεί... πόσο εβδομάδων είμαι? και αν οι τιμές είναι καλές στις χοριακές?  Σας ευχαριστω και συγνώμη αν σας κουρασα με τόσο μεγάλο κείμενο...

Δημοσίευση

Το ποσων εβδομαδων εισαι δε τ γραφει τ χαρτι της χωριακης σ;;;κανονικα θα επρεπε.εγω οταν εκανα και ημουν στην 6 εβδομαδα εδριχνε οτι ημουν στην εκτη γιατι εγραφε...

6 η εβδομαδα απο την ταδεμεχρι την ταδε τιμη....οπως κ γραφει γ ολες τις εβδομαδες...

• 6 years later...
Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Fiona x είπε:

Γεια σας κοριτσια . Πρωτη χορισκη τριτη 8/3/2022 και 13,24. Μου ειπαν να μην περιμενω πολλα . εχω περασει ηδη μια εξωμητρια. τι λετε εσεις

Σου ειπε ετσι ο γιατρος; Ποτέ εκανες ετ κ τι έμβρυα μεταφερατε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...