Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος αλλά εδώ κ 3 μήνες παρακολουθω συχνά τις αναρτήσεις σας. 11.11 προχωρήσαμε σε απόξεση στην 10η εβδομάδα. Στο φασολάκι μας είχε σταματήσει η καρδούλα του μία εβδομάδα πριν. Είχα αίμα από τις 9.11 πήρα περισσοτερο utrogestan αλα δεν βοήθησε. Στις 10.11 όπου κ ο γιατρός εκανε την διάγνωση είχε ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της αποβολής με πόνους κ αιμοραγία. Αφούολοκληρωθηκε η σπόξεση ο γιατρός μας είπε πως ο οργανισμός λειτουρησε που καλά κ εκεινος δεν χρειαστηκε να κανει σχεδόν τίποτα....στο τελος συμπληρωσε πως μας περιμένει μεσα στα χριστούγεννα με νέα ευχαριστα για μία νεα εγκυμοσυνη. 

Τοτε θε θεωρησα οτι ηταν υπερβολικός. Μετά από 15 μέρες από την απόξεση ρώτησα πότε θα χρειαστεί να με δει κ μου είπε εβδομάδα 07.11 αλλά χωρίς κ να ειναι απαραίτητο κ πως μπορούμε 15 μετά την απόξεση να ξεκινησουμε ελευθερες επαφές. 

Από ότι διαβαζω στο forum  μάλλον το 15 μέρες είναι υπερβολικά λίγο. 

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο να συστηνει ο γιατρός ελευθερες επαφες μονο μετα από 15 ημερες. Ακόμα περιοδο δεν εχω.

Ευχαριστώ!!

Επεξεργάστηκε από χάλαρη ρίτα
Δημοσίευση

Καλησπέρα Ρίτα μου!! Ανάλογη εμπειρία δεν έχω αλλά ξέρω ότι η αποξεση θεωρείται μικροεπεμβαση και δεν δημιουργεί προβλήματα! Εγώ θα σε συμβούλευα να σου έρθει η αναμενόμενη περίοδος, να τελειώσεις, να πας στον γιατρό σου για ένα απλό υπερηχογραφημα για να δεις και εσυ ότι όλα είναι καλά και να σιγουρευτεις για να μην έχεις άγχος και στις επόμενες γονιμες (αυτουνού του μήνα που περιμένεις περίοδο) έχεις ελεύθερες επαφές κανονικά!Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ένα μωράκι υγιέστατο!! 

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπερα Ριτα. Ειχα κ γω μια αποβολη,παλλιδρομη κυηση στη 12 εβομαδα. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορουμε να ξεκινησουμε προσπαθειες δυο μηνες μετα. Δηλαδη συγκεκριμενα μου ειπε θα πρεπει πρωτα να μου ερθει δυο φορες περιοδο να καθαρισει η μητρα [οτι μπορει να εμεινε μετα απο την αποξεση] κ μετα να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες.Να σου πω επισης οτι περιοδος μου ηρθε 40 μερες μετα κ κρατησε 10 μερες, ενω συνηθως μου κρατουσε 3 μερες. Οντως ειχα καθαρισει κ αυτο το καταλαβα κ ιδια μου γιατι η περιοδος ηταν τελειως διαφορετικη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα.. αναμένω και εγώ την εξέταση γτ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και έκανα κάποιες μετρήσεις που φυσικά βλέπω κατά εκεί οδευω.  Στο θέμα μας τώρα πολύ εύκολα στην Ελλάδα σας συνιστούν ινσουλίνη όχι δεν είναι κακια αλλά προσπαθούμε λιγάκι παραπάνω.οοως η άσκηση! Περπάτημα ή γιόγκα για εγκύους είναι πολύ καλή επιλογή. Όπως επίσης το τι τρώμε το βράδυ. Δοκίμασε χόρτα 😋 θα με θυμηθείς. Επίσης ο ενδοκρινολόγος είναι αρμόδιος να σου πει για ινσουλίνη κτλ όχι ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος είναι υπεύθυνος για τις μετρήσεις του μωρού σας 
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης  Εδώ κι 10 μέρες έχω διαγνωστεί με διαβήτη  Κάνω διατροφή όλες οι τιμές. Μέσα στα όρια εκτός από τη νηστείας  Στις 10 μέρες  3  φορές έχει βγει εκτός ορίων 96  97 98  Όχι συνεχόμενα  Ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν είναι το καλύτερο να ξεκινήσουμε ινσουλίνη γτωθα έχουμε θέματα  Έχετε εμπειρία πάνω στη χορήγηση  ινσουλίνης ? Κι γενικά ποτέ προτείνει ο ενδοκρινολόγος να ξεκινήσουμε ινσουλίνη ? Θα πάω σε λίγες μέρες στο γιατρό Σας ευχαριστώ 
    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
    • 🤷 Αυτό μας είπαν, αυτό σου λέω.. δεν έχω ιδέα κατά τα άλλα, δεν έχουμε στη ζωή μας γονείς για να με απασχολήσει περισσότερο.. εμπειρικά αν με ρωτάς, μακάρι να ζούσε η πεθερά μου, θα προτιμούσα να την έχω μαζί μου το βράδυ παρά να είμαι μόνη μου.. ήταν πολύ δύσκολο από κ.τ τουλάχιστον να είσαι μόνη σου χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια..  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...