Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος αλλά εδώ κ 3 μήνες παρακολουθω συχνά τις αναρτήσεις σας. 11.11 προχωρήσαμε σε απόξεση στην 10η εβδομάδα. Στο φασολάκι μας είχε σταματήσει η καρδούλα του μία εβδομάδα πριν. Είχα αίμα από τις 9.11 πήρα περισσοτερο utrogestan αλα δεν βοήθησε. Στις 10.11 όπου κ ο γιατρός εκανε την διάγνωση είχε ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της αποβολής με πόνους κ αιμοραγία. Αφούολοκληρωθηκε η σπόξεση ο γιατρός μας είπε πως ο οργανισμός λειτουρησε που καλά κ εκεινος δεν χρειαστηκε να κανει σχεδόν τίποτα....στο τελος συμπληρωσε πως μας περιμένει μεσα στα χριστούγεννα με νέα ευχαριστα για μία νεα εγκυμοσυνη. 

Τοτε θε θεωρησα οτι ηταν υπερβολικός. Μετά από 15 μέρες από την απόξεση ρώτησα πότε θα χρειαστεί να με δει κ μου είπε εβδομάδα 07.11 αλλά χωρίς κ να ειναι απαραίτητο κ πως μπορούμε 15 μετά την απόξεση να ξεκινησουμε ελευθερες επαφές. 

Από ότι διαβαζω στο forum  μάλλον το 15 μέρες είναι υπερβολικά λίγο. 

Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο να συστηνει ο γιατρός ελευθερες επαφες μονο μετα από 15 ημερες. Ακόμα περιοδο δεν εχω.

Ευχαριστώ!!

Επεξεργάστηκε από χάλαρη ρίτα
Δημοσίευση

Καλησπέρα Ρίτα μου!! Ανάλογη εμπειρία δεν έχω αλλά ξέρω ότι η αποξεση θεωρείται μικροεπεμβαση και δεν δημιουργεί προβλήματα! Εγώ θα σε συμβούλευα να σου έρθει η αναμενόμενη περίοδος, να τελειώσεις, να πας στον γιατρό σου για ένα απλό υπερηχογραφημα για να δεις και εσυ ότι όλα είναι καλά και να σιγουρευτεις για να μην έχεις άγχος και στις επόμενες γονιμες (αυτουνού του μήνα που περιμένεις περίοδο) έχεις ελεύθερες επαφές κανονικά!Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ένα μωράκι υγιέστατο!! 

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπερα Ριτα. Ειχα κ γω μια αποβολη,παλλιδρομη κυηση στη 12 εβομαδα. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορουμε να ξεκινησουμε προσπαθειες δυο μηνες μετα. Δηλαδη συγκεκριμενα μου ειπε θα πρεπει πρωτα να μου ερθει δυο φορες περιοδο να καθαρισει η μητρα [οτι μπορει να εμεινε μετα απο την αποξεση] κ μετα να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες.Να σου πω επισης οτι περιοδος μου ηρθε 40 μερες μετα κ κρατησε 10 μερες, ενω συνηθως μου κρατουσε 3 μερες. Οντως ειχα καθαρισει κ αυτο το καταλαβα κ ιδια μου γιατι η περιοδος ηταν τελειως διαφορετικη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γελάω με το "όχι όχι συγνώμη κοριτσάκι" 🤣 Αχ κι εγώ δεν ξέρω τι να σου πω γιατί η δικιά μου είναι πολύ της παρέας. Θέλει πολύ τα παιδάκια και τώρα που πλησιάζει τα 2,5 μπορεί κάπως να παίξει και με άλλα παιδιά (όχι μόνο παραλληλόγραμμο παιχνίδι). Μήπως έχει αναστατωθεί που έρχεται το μωρό;
    • @Diwni όλα καλά με την μικρή? Μην νιώθεις τυψεις μωρε. Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πάει πέρασε! Θυμαμαι ο γιος μου μωρακι καθόμασταν στον καναπέ και γκρίνιαζε και κουνιόταν πέρα δωθε και πάρτον από κάτω. Ευτυχώς είχε το χαλί, αλλά θυμάμαι πως τον είδα πως πάει να πέσει και εγώ δεν κουνήθηκα και είχα πολλές τύψεις. Ένιωθα για πάρα πολύ καιρό ενοχές πως γιατί δεν έπιασα το παιδί ενώ μπορούσα και μηπως υποσυνειδητα ηθελα να πεσει γιατι ειχε πολυ γκρινια και αν είχε πάθει κάτι και πολλά άλλα. Εκει καταλαβα πως η κουραση ειχε βαρεσει κοκκινο. (Γενικα ο γιος μου ηταν πολυ δυσκολο μωρό λόγω θεμάτων που είχαμε.) Οπότε μην νιώθεις τύψεις. Τα γράφω μπερδεμένα άλλα είμαι τόσο κουρασμένη που με το ζόρι στέκομαι. Εμείς κορίτσια από χθες το βράδυ γκρίνια,το βράδυ ζήτημα να κοιμηθηκε 2-3 ώρες σπαστά και όλο το πρωί κλάμα με λυγμούς που μετά για πολύ ώρα είχε αναφιλητα. Την πήγα βόλτα που πήγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο,κατσαμε και στην παιδική χαρά και ήταν οκ,μόλις μπηκαμε σπίτι πάλι τα ίδια. Τελικά έκατσε δίπλα της στον καναπέ ο αδερφός της και ξεράθηκε στον ύπνο η μικρή, ευτυχώς πρόλαβα να φάω. Μετά πάλι που ξυπνησε κλάμα. Νομίζω είναι τα δοντάκια της συν το αλμα του 6ου,μπαίνουμε στην εβδομάδα της κορύφωσης.  Τώρα ήπιε μια μπουκάλα γάλα και κοιμηθηκε ,ελπίζω απόψε να έχουμε ήρεμο βράδυ!
    • Να παραθέσω και μια κομικοτραγικη κατάσταση, που από τη μια πολύ την ευχαριστήθηκα..  Πήγα να ζητήσω βοήθεια από τη μαία της βραδινής βάρδιας (αυτή τη κοκκινομαλλα που λέω) και μου είπε ευθαρσώς "όχι δεν είναι δική μου δουλειά να το κάνω να μάθετε να το αλλάζετε μόνη σας το παιδί σας" (που δεν έκανε τίποτα εκείνη τη στιγμή ρε καθόταν στο γραφειακι που έχουν!!) πάω εγώ καταφέρνω κουτσά στραβά να καθαρίσω το παιδί αλλά το παιδί εχεζε ασταμάτητα.. μου λέρωσε ότι ρουχαλακια είχα πάρει μαζί μου για να το ντύσω, τις πετσέτες.. όλα!.. και πάω μέχρι το γραφειακι με το παιδί γυμνό στο χέρι μου να χεζει ρουκέτες καθόλη τη διαδρομή μέχρι το γραφειακι στο διάδρομο κτλ..🤣🤣🤣 και της λέω τώρα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να κρατήσετε το παιδί μέχρι να πάω στο δωμάτιο να φέρω άλλα ρουχαλακια για το παιδί ή θέλετε να το κάνω και αυτό μόνη μου;! Εμφανώς αγανακτισμένη βέβαια εγώ τότε έτοιμη να βάλω τα κλάματα.. εκεί να δείτε το σόκ και τα μούτρα της όταν συνειδητοποίησε το χάος που είχε προκαλέσει το παιδάκι μου σε όλο το διάδρομο που θα έπρεπε να καθαρίσει αυτή γιατί το βράδυ δεν υπάρχουν καθαρίστριες..😆😆😆 τώρα τα σκέφτομαι και πολύ το χάρηκα το καλό μου το καμάρι!! Instant karma που λέμε το νοιώθω..🤣🤣
    • Δυστυχώς.. εκ των υστέρων αν με ρωτάς χίλιες φορές να έπαιρνα ένα δάνειο ή να πούλαγα κανά νεφρό για να γεννήσω με τον ιδιώτη γιατρό μου... Από συζητήσεις και δια του περιβάλλοντος μου αλλά και μέσα από τα φόρουμ.. η καισαρική είναι σχεδόν μονόδρομος στα δημόσια νοσοκομεία πλέον..😢 πέραν αυτού και η συμπεριφορά ορισμένων είναι ανεπίτρεπτη αν όχι και απάνθρωπη που ντροπή τους να δουλεύουν σε φορείς υγείας που όσο και να πεις απαιτείται και μια ευαισθησία παραπάνω... Anyway.. Παραθέτω και την δική μου εμπειρία όπως την έγραψα τότε όταν την έζησα και το έγραψα στα κορίτσια με τα χριστουγεννιάτικα μωράκια..    
    • @Sia A @RAM21  σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! 🙏🙏 Ναι εφτασα επιτέλους στην ετ και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να ειναι αυτή η μία κ μοναδική... Αν κ εχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί δεν θα έλεγα πως έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα ξέρω βέβαια από πολλές κοπέλες εδώ οτι μικρή σημασία έχουν...  @Sia A μου πως εισαι εσυ κορίτσι μου ανασυντασεστε για την επόμενη φορά;  Με το καλο να κάνεις ότι θεωρείτε απαραίτητο  να ελεγθει για να εισαι πιο ήσυχη. Και όλα να πάνε κατ ευχήν.🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...