Μετάβαση σε περιεχόμενο

θερμομετρηση κολπου και εγκυμοσυνη


Recommended Posts

Μου ειπαν απο 37,1 μεχρι 38 στον κολπο θεωρειτε εγκυμοσυνη.Ρωταω για να μην παρω τον γιατρο μου και με πει τρελη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προχθες και εχθες 37.6 και σημερα 37,5 μακαρι να ισχυει.Ελπιζω να μας ακουει ο Χριστουλης γιατι η μικρη μου ζητησε δωρο απο τον Χριστουλη ενα μωρο αληθινο οχι κουκλα και να ειναι κοριτσακι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω μακαρι ή θα μαθω απο τον γιατρο ή απο την επομενη εβδομαδα που περιμενω περιοδο.Μακαρι να ισχυει ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!Ποτε περιμενεις εσυ;;εγω στις 10/12.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα τα πουμε αυριο κοριτσακι θα προσπαθησω να βρω τον γιατρο να τον ρωτησω κανε ενα τεστακι αυριο..Καληνυχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zouzoun συναντησα τυχαια μια φιλη μαια και την ρωτησα μου ειπε οτι δεν ισχυει βεβαια γενικα οι θερμομετρησεις σε γενικες γραμμες δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστες απλα το καλυτερο απ'ολα ειναι οι καθημερινες επαφες ασχετα αν ειναι γονιμες μερες ή οχι γιατι το σπερμα ζει στον κολπο απο 3-5 μερες σαφως βοηθαει η υψηλη θερμοκρασια την στιγμη της ωορριξιας δηλαδη πλενεσαι εξωτερικα με ζεστο νερο οσο αντεχεις μετα οχι διοτι στην ουσια θα "λιωσει" το σπερμα.Σταματας τα ζεστα νερα ακομα και οταν εχει τελειωσει η ωορριξια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην το σκεφτεσαι και πολυ στειλε τον αντρουλη σου στο φαρμακειο και αυριο πρωι πρωι κανε το τεστ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλά κάνεις κορίτσι μου θέλει προσοχή!! Και εγώ σήκωνα 20κιλα σακιά κάθε μέρα αλλά τώρα ούτε 3 κιλά δεν σηκώνω! Βέβαια εμένα είναι δικό μου το κατάστημα οπότε είναι πιο εύκολο! Στον ιδιωτικό αν έχεις και αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου είναι πιο δύσκολα!! Το ουτροζεσταν είναι προγεστερόνη!! Το δίνουν γενικά στις εγκυμοσύνες όταν βλέπουν καφέ υγρά η ροζ υγρά η γενικά αίμα η κάποια αποκόλληση!! Και πολλές φορές χωρίς να υπάρχει τίποτα από αυτά!! Εγώ παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης και μέχρι την αυχενική τουλάχιστον!! Μετά θα το δούμε! 
    • Χαχα ναι!! Δε βγαίνω αλλιώς 😀😀
    • Όχι δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία...είπα θα προσπαθήσω με τεστ ωορρηξίας έως και Γενάρη του 25 και μετά τέλος .... Θα παρατήσω και τα τεστ ωορρηξίας και παρακολούθηση γόνιμων και όλα.... Αν και έχω μια αίσθηση ότι θα έρθει...
    • Καλά είμαι καλή μου! Εσύ? Τι νέα? Όχι δεν παίρνω χάπια μόνο φιλισιν! Ο γιατρός δε μου είπε κάτι κ δε μου έδωσε κάτι ακόμα.μηπως το δίνουν αν υπάρχει κανονικό κ αρκετό αιμα η αποκόλληση? Την Τετάρτη θα με ξανά δει...μέχρι τότε υπομονή και ότι γίνει!! Θα προσπαθώ στη δουλειά να μη κάνω όσα έκανα πριν κ να είμαι πιο χαλαρή όσο μπορώ γιατί είναι ιδιωτικός τομέας..ορθοστασια τηλέφωνα πελάτες κ όλα τα συναφή!!!! Έχω σταματήσει να σηκώνω βαρη ελάχιστα σηκώνω από κει που κάθε μέρα σηκώνα πάνω από 8 κιλα τώρα αντε 1,2..... προσέχω σε αυτό!!!!
    • Κορίτσι μου πως είσαι? Χάρηκα πολύ για το θετικό σου τεστ!! Θυμάμαι που μιλούσαμε σε διάφορα θέματα που άνοιγες!! Βλέπω ότι πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!! Γενικά έχω την αίσθηση ότι μετά από 1500 μονάδες δεν υπάρχει λόγος να κάνεις χοριακη μιας και φαίνεται υπερηχογραφικά η εξέλιξη της εγκυμοσύνης οπότε εγώ θα σου έλεγα να μην δώσεις σημασία σε αυτό!! Εκτός αυτού δεν αποκλείεται να έγινε και κάποιο λάθος!! Όσο για το ροζ ξέρω ότι έχουν αρκετά κορίτσια ροζ και συνήθως φεύγει με ξεκούραση και ουτρο!!! Παίρνεις ουτροζεσταν??  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...