Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Mommy 5  ξεχασα να σου πω οτι σημερα ειχα την πρωτη μου εξαγωγη..το ειπα στο γιατρο κ μου ειπε να δοκιμάσω  τζιντζερ κ αν δν σταματησουν οι εμετοι υπαρχει καποιο χάπι που βοηθαει. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμένα δεν μου κανει τιποτα το τζίντζερ Ασε που το αηδιάζω κιόλας.Θυμαμαι σε μια από τις προηγούμενες εγκυμοσυνες μου όταν εμένα ακομα Ελλάδα μου είχαν δώσει κάτι χαπια αλλα ουτε αυτα με βοηθούσαν.Δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν.Μη σε αποθαρρύνω ομως γιατί εγω ειμαι περίπτωση.Τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν με βοηθάει τιποτα.Ευχπμαι εσυ να σταθείς πιο τυχερή και να βρεις σύντομα αυτο που σε ανακουφίζει.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!! Τι μου κανετε? Απ'!οτι διαβαζω οι περισσοτερες τωρα ακουτε καρδουλα!!! Ειναι πραγματικα υπεροχο... Εμενα ο γιατρος μου με μπερδεψε την Πεμπτη που πηγα... ΓΤ βγαινει διαφορετικη ημερομηνια με βαση την περιοδο και τον υπερηχο... Στον υπερηχο με βγαζει 1 βδομαδα περισσοτερο! Παρασκευη ειναι να κανω  και Αυχενικη διαφανεια και εχω μεγαλη αγωνια!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσια!Πηγαμε χτες στο γιατρο και ακουσαμε καρδουλα!!!Ολα καλα!!!Μου εγραψε και τις εξετασεις και εχω παλι ραντεβου σε 2 εβδομαδες!!!Αχ τι τελεια στιγμη!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησα το πρωι κ εγω να παω για τις εξετασεις αλλα...ειχα τετοια ζαλαδα που δν αντεξα.. ημουν νηστικη ηθελα να κανω εμετο κ το αποτελεσμα ηταν να μην βγαζω τπτ λογω αφαγιας για τις εξετασεις.. τελικα πηγα τις εκανα κ πηρα κ τα πρωτα αποτελέσματα. Προγεστερονη 27.5 κ οιστραδιολη 1798! Πολυυυυ ευχαριστημενος ο γιατρος!!! Πολυ υψηλες οι τιμες κ εκει!!! Ολα πανε καλα!! Μονο ζαλαδες πολλες..σκεφτητε οτι δν μπορουσα να γυρισω σπιτι μετα τις εξετασεις κ πηγα σε μια φιλη μου εκει κοντα κ με εφερε ο συζυγος μου σπίτι οταν σχολασε.. ειμαι καταχλωμη κ φαινομαι εξαντλημενη απο την αυπνια.. γτ ολη νυχτα απο τη ναυτια κ τις ζαλαδες δν εκλεισα ματι...εσεις τι κανετε;;; 

Δημοσίευση

Αχ βρε Κυριακή τι θα κάνουμε;Εγω σε μισή ώρα παω γιατρό να δω αν θα μου δώσει κανένα χάπι.Δεν την παλεύω άλλο.Το πρωι και εγω τα ίδια .Τι να βγάλω αφού το στομάχι μου ήταν άδειο;Μετα με έπιασε ένας πόνος στο στομάχι που χτύπαγε μέχρι πίσω στην πλάτη.Εγω φοβάμαι ότι θα πάθω αφυδάτωση ετσι όπως παω.Ειμαι τοσο χλωμή που όταν ειμαι στο δρόμο νομίζω ότι όλοι με κοιτάνε και με περνάνε για ναρκωμανη.Παλι καλα που έχω και εσάς παρεούλα και μιλάμε λιγο.Ελπιζω μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρός για να συζητάμε για τις κοιλίτσες μας πλέον και οχι για τους εμετους

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια απο Κρητη!Και εγω μια απο τα ιδια αναγουλες αναγουλες και παλι αναγουλες....τωρα ειμαι στην 7η εβδομαδ μεχρι και την 6η ελεγα τι καλα που ειμαι θα την περασω σουπερ την εγκυμοσυνη....αλλα τι το πα?? Ξεκινησαν ..υπομονη σε ολες ☺☺και καλη λευτερια.16/12 εχω ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα?????

Δημοσίευση

Εγω μόλις γύρισα από το γιατρό μου έγραψε κάτι χαπια και μόλις πήρα ένα.Για να δούμε θα βοηθήσουν καθόλου;Εγω έχω χάσει τρία κιλά ως τωρα λόγω εμετων αλλα ειμαι πολλα κιλά ούτως η άλλως.Ειμαι 1.70 και 77 κιλα?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια απο Χαλκιδα!!! Εγω αναγουλες και εμετους δεν εχω καθολου... Με εχει πιασει μονο 2-3 φορες εμετος. Μια οταν εφαγα μπαμιες!( Μαλλον δεν αρεσαν στο μωρο...... χαχα! ) Και γιατι μπορει να αηδιασα κατι!!! Αλλα αυτο το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη!!! Αυτο που ειχα χθες και δεν μπορουσα να σηκωθω απ'το κρεβατι ηταν φοβερος πονοκεφαλος σε σημειο να νομιζω οτι εχω πυρετο... Τωρα δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα η αν παω να αρρωστησω! Σημερα ημουν καλα παντως.... Σκεφτηκα οτι μπορει να ηταν κ ματι!!! Εδω στη Χαλκιδα εχει κ φοβερη υγρασια που με τσακιζει! Η καταγωγη μου ειναι απο Κατερινη... Εγω σε αδεια θα βγω κοριτσια με το που μπω στον 5ο γτ στο επαγγελμα που κανω απο τοτε παιρνουμε κ θα εχω 14 μηνες μεχρι να γινει το μωρο δηλ. 9 μηνων!

Ειναι καμια που να εχει διαφορα στις ημερομηνιες στον υπερηχο?

Εγω ειχα κυκλο 32 ημερων κ γι'αυτο μου ειπε βγαζω διαφορα με την περιοδο αλλα εχω μπερδευτει...

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Δλδ ποσο σε βγαζει; εγω ειμαι μολις 6 εβδομαδων ακομα...οποτε δν εχω άποψη. Χτες που ακουσαμε καρδουλα κ ισα που ακουγοταν ο γιατρος μου ειπε λογικο γτ δνεχω μπει ακομα στην 6 εβδομαδα.συμφωνα με την περιοδο σημερα μπαινω αλλα κ συμφωνα με οσα ειδαμε στον υπερηχο το ιδιο βγαινει.

Επεξεργάστηκε από κυριακη03
Δημοσίευση

Τελευταια περιοδο ειχα 14/9. Πηγα την Περασμενη Πεμπτη και εβγαζε 11 εβδομαδων και 3 ημερων ο υπερηχος που αμα το υπολογισεις δε βγαινει μεχρι τις 3 Δεκεμβριου να ημουν τοσο.. Με βαση την περιοδο 10 εβδομαδων και 3 ημερων βγαινει

Δημοσίευση

Οτι τοσο ειμαι! Και τον ξαναρωτουσα σιγουρα? Γτ ο πρωτος γυναικολογος που ειχα παει εδω στην Χαλκιδα μου ειχε πει οτι αλλαζω μηνα καθε 21 και ειχα κολλησει εκει εγω... Τωρα πηγαινω σε εναν στο Ελενα στην Αθηνα!

Δημοσίευση

Τωρα που θα ξαναπαω θα δω τι θα μου πει... Αλλα απ'οτι καταλαβα υπολογιζει με βαση την περιοδο ανεξαρτητα αν ημουν εγκυος η οχι κ ειναι περιπου η εβδομαδες! Δεν μπορω να ξερω ακριβως ποτε εμεινα εγκυος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...