Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτή η συγκινητική διαφήμιση από το βρετανικό πολυκατάστημα John Lewis θα σας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ένα κοριτσάκι ανακαλύπτει πως στο φεγγάρι μένει ένας άνθρωπος και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, για να μη νιώθει μόνος του. Προσπαθεί πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα, όμως κάποια στιγμή... τα καταφέρνει!

"Αυτά τα Χριστούγεννα δείξτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε", είναι το σπουδαίο μήνυμα που μας μεταδίδει

Απολαύστε το βίντεο που τις τελευταίες μέρες κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια να εχεις!Υπαρχει περιπτωση αλλα καλο θα ειναι να περιμενεις μεχρι την αναμενωμενη ημερομηνια περιοδου.Εγω στην δευτερη μου κορη ειχα ολα τα συμπτωματα περιοδου που πιστευα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα αδιαθετουσα αλλα τιποτα..Αντι για την περιοδο ηρθε η κορουλα μου.Δεν αγχονομουν καθολου γιατι δεν το σκεφτομουν καθολου κι ομως.Τωρα προσπαθουμε 10 μηνες για το τριτο..

Δημοσίευση

Αναλογα τον οργανισμο εμενα π.χ. παλια μου πριζοταν και με πονουσε 15 μερες πριν οταν πατησα τα 30 σταματησα να εχω καθε μηνα συμπτωματα περιοδου.Καλο ειναι αν θελεις να κανεις τεστ στο σπιτι να εχεις καθυστερηση καποιες μερες αν θελεις να κανεις χοριακη απο την μερα που κανονικα θα σου ερχοταν η περιοδος και ΔΕΝ σου ερθει τοτε ανετα μπορεις να κανεις.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...