Μετάβαση σε περιεχόμενο

EXO MPERDEUTEI!!


Recommended Posts

KORITSI GEIA SAS!!

EXO ENA KORITSAKI 3 MHNON ME ARKETA ENTONO XARAKTHRA..:silly:

TO PROVLIMA MOU EINAI OTI DEN XERO POLLES FORES POS NA THN ANTIMETOPISO..KAI TI ENNOO?:huh:

OTI AN DEN THS KANEIS AUTO POU THELEI KLAIEI ASTAMATHTA KAI ME LIGMOUS

GIA PARADEIGMA

DEN EINAI TOSO TIS AGKALIAS OSO THS KOUVENTAS KAI THS PAREAS..DEN MPORO NA KOUNHTHO, AN DEN EIMAI STO OPTIKO THS PEDIO TRELENETE STO KLAMA,OUTE TOUALETA DEN ME AFHNEI NA PAO

KAI GENIKA POLLA PRAGMATA

MILONTAS LOIPON ME TOUS PALIOUS MOU LENE ASTHN NA KLAIEI THA THS PERASEI,TOUS LEO OTI MPOREI NA KLAIEI ASTAMATHTA KAI POLU KAI LENE DEN PEIRAZEI..KAI NA MHN THN LYPAMAI!!!:huh:

TO LEO SE PIO KAINOURGIES MAMADES KAI STHN PAIDIATRO MOU KAI MOU LENE OTI H PSYXOLOGIA LEEI NA IKANOPOIEIS TIS ANAGKES TOU MOROU SOU GIATI AGXONETE KAI STRESARETE KAI ETSI THA GINEI ENA ANSFALES PAIDI,H PAIDIATROS MOU EIPE OTI SKEPSOU OTI AYTHN THN STIGMH OTI OLES TOY OI ANAGKES IKANOPOIOUNTAI APO SEN SENA ARGOTERA THA HREMHSEI

ESEIIS TI LETE?? TI KANETE??

KANETE TA XATHRIA?'H NOMIZETE OTI SAS EKMETALEUONTAI KAI TA AFHNETE NA LYSANE?

:kiss: :kiss:

(KATALAVATE OLOI OTI EINAI TO PROTO MOU E?:laugh::cheer::lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΤΣΙ,

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ, ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ, ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΕΙ Η ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΞΕ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MITSI!!Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ!!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ!!ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η δική μου γνώμη είναι να ανταποκρίνεσαι στο κλάμα της. Η κόρη μου είναι 4 μηνών, όταν ήταν 1 μήνα έκλαιγε πολύ και πάντα πήγαινα και την έπαιρνα στην αγκαλιά μου και ας είναι το δεύτερο παιδάκι μου. Και τώρα όταν κλαίει πάλι την παίρνω στην αγκαλιά μου ή της μιλώ, την ρωτώ τί συμβαίνει (όχι ότι θα μου απαντήσει!!:laugh: ) και γενικά την ηρεμώ. Και αυτή σαν ανταμοιβή μου σκάει ένα χαμόγελο που πραγματικά είναι ανεκτίμητο και με κάνει να χαμογελώ και εγώ. Ο άντρας μου την αφήνει και κλαίει και του φωνάζω, εγώ δεν μπορώ να την ακούω πονάει η καρδιά μου είναι τόσο μικρούλα για να κλαίει σε αυτή τη ζωή!

Και ένα άρθρο σχετικό:

"Το κλάμα είναι το μέσο επικοινωνίας του μωρού σας. Νέες έρευνες αντικρούουν τη γνωστή θεωρία που λέει ότι όσο περισσότερο κρατάμε αγκαλιά τόσο το κακομαθαίνουμε και γίνεται εξαρτημένο. Αντιθέτως αποδεικνύεται ότι, όταν ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα του μωρού, αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, γκρινιάζει λιγότερο και παίζει με μεγαλύτερη προθυμία ακόμη και μόνο του. Ωστόσο, πρέπει μόνοι σας να αναζητήσετε τη χρυσή τομή: Δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε πανικόβλητοι κάθε φορά που ακούγεται η φωνούλα του μωρού σας, αλλά ούτε είναι καλή ιδέα να το αφήνετε να κλαίει μόνο του. Όσο περνάει ο χρόνος και το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να καθυστερείτε το χρόνο αντίδρασής σας. Όταν κλείσει τους 6 μήνες, δοκιμάστε να το πλησιάζετε με ηρεμία και να καθυστερείτε καθώς θα του μιλάτε πριν το σηκώσετε. Καθυστερώντας να το πάρετε αγκαλιά, του δίνετε τη δυνατότητα να μάθει πώς να ηρεμεί και να παρηγορεί τον εαυτό του.

ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΥ-ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και χρονια πολλα!να χαιρεσαι το παιδακι σου.εχω ενα αγορακι 16 μηνων,δεν το αφηνα να κλαιει πολυ,δεν ετρεχα βεβαια με ο παραμικρο κοντα του αλλα ουτε εφτανα και στο αλλο ακρο.η αγκαλιτσα τα παρηγορει,αισθανονται ασφαλεια,ακουγοντας την καρδια της μαμας τους ηρεμουν.παντως ειναι αληθεια οτι απο οταν χρονισε και μετα που εγινε πιο ανεξαρτητος ο γιος μου,δεν θελει ουτε πολλες αγκαλιες ουτε πολλα φιλια.κανε οτι νομιζεις εσυ,η αγκαλια ποτε δεν εβλαψε κανενα μωρακι,αντιθετα εαν κλαινε πολυ γινονται νευρικα.φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ Η ΔΥΣΤΡΟΠΟ ΘΑΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.ΤΩΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΑΡΤΙΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA SAS EUXARISTO POLU

MESA MOU HXERA TI EINAI TO SOSTO ALLA HTHELA NA TO AKOUSO KAI APO ATOMA POU TO EXOUN PERASEI..

EINAI POLU ASXHMO NA SE AGXONOUN KAI NA SE FOVIZOUN..:angry:

EINAI POLU ASXHMO OTAN EGO MILAO STHN KORH MOU ME TIS ORES NA MOU LENE OTI THN KAKOMATHAINO KAI THA DO TI EXO NA TRRAVIXO META POU THA EINAI ENA KAKOMATHIMENO..

EINAI POLU ASXHMO NA MOU ZHTANE NA THN AFHNO NA KLAIEI KAI NA MHN THN PAIRNO MIA AGKALIA...

THES DEN THES EPHREAZESAI OPOS EPHREASTHKE KAI O ANTRAS MOU KAI MOU LEEI TORA NA THN MATHOUME XORIS NA EIMASTE SYNEXEIA PANO THS..

THA TOU DEIXO KAI EGO TIS APANTHSEIS SAS GIATI TELIKA OI PIO MEGALOI(GONEIS MAS)KAI OI PIO EMPEIROI DEN TA XEROUN KAI OLA..

ALLA OPOS LEEI KAI H KOLHTH MOU OTI OSO PERNAEI O KAIROS THA EIMAI PIO SIGOURH GIA TON EUATO MOU KAI THA KATALAVAINO PIO EUKOLA TO PAIDI MOU KAI DEN THA DINO KATHOLOU SHMASIA STO TI MOU LENE...

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρονια πολλα καταρχην...εγω θα συμφωνησω με την παιδιατρο σου,,,,τωρα το μωρο με τον μονο που νιωθει ασφαλεια ειναι με σενα....ασε το μητρικο σου ενστικτο να σε καθοδηγησει και ασε τους αλλους να λενε....και εμενα ετσι ηταν ο μικρουλης μου ,απο τοτε που γεννηθηκε δεν εχουμε κανει μερα χωρια...δεν ειχα κανεναν να με βοηθησει....δεν εγινε ομως κακομαθημενο....τωρα εχει την αναγκη σου,αστην να νιωθει την ασφαλεια που θελει και ασε τους αλλους εξω ,μεγαλωσε οπως θες το παιδι σου....να σου ζησει...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...