Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αχνα θετικά τεστ. ..

Marina80

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,  αν μπορούσε να μου πει κάποια τη γνώμη της θα με βοηθούσε. Έκανα ένα hometest χθες το πρωί μετά από 3 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αχνο θετικο. Λέω οκ είμαι έγκυος λογικά και βάση προηγούμενης εμπειρίας. Επαναλαμβάνω το τεστ σήμερα το πρωί περιμένοντας να είναι πιο εμφανές και ήταν πιο αχνο από χθες. Χοριακη θα κάνω αύριο αλλά στο μεταξύ ανησυχώ μήπως δεν εξελίσσεται καλά. ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα ευχομαι να σου πανε ολα καλα εγω εκανα σημερα και ηταν 8,7 μετα απο 3 ημερες καθηστερηση ελπιζω να εχεις μεγαλυτερο νουμερο δεν θελω να περασει καμια γυναικα αυτο  που περναω εγω θα ξανακανω την Πεμπτη.

Κορίτσια ολα με το καλό να έρθουν ευχομαι! Είχα την ίδια ακριβώς εμπειρία με τα ίδια ακριβώς τεστάκια (αχνο θετικό) κ δεν ήξερα πως να το ερμήνευσω... Τελικά όντως υπήρχε εγκυμοσύνη, άσχετα που δεν είχε καλή πορεία τελικά... Αυτό πιστεύω πως δεν έχει σχέση! Εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλετε! Καλή τύχη!

Επειδή  δεν άντεχα έκανα ακόμα ένα τεστ χτες το απόγευμα άλλης εταιρείας και μου βγήκε ξεκάθαρα θετικό,  αν ήμουν Ελλάδα θα είχα κάνει ήδη χοριακη από την πρώτη μέρα και δε θα αναρωτιόμουν τώρα. ..Απλά μένω έξω και είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εδώ,  το μεσημέρι έχω ραντεβού με το γιατρό κι ελπίζω να μου κάνει χοριακη για να έχω μια καλύτερη εικόνα . ΤΕΤ.2531982 εύχομαι να σου πάνε όλα καλά... Νόμιζα ότι σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα ήμουν πιο χαλαρή αλλά είμαι το ίδιο αγχωμενη  όπως στην πρώτη! 

Καλημερα κοριτσια και απο μενα , εγω με 2 ημερες καθυστερηση γιατι τους 4 μηνες με τον αντρα μου κανουμε ελευθερο πααααντα και αυτον τον μηνα  ειχε κολησει στο μυαλο μου οτι ειμαι εγκυος (γαμωτο  :(  )  και βλεπω απ'το απογευμα λιγο αιματακι . Ολη νυχτα παω τουαλετα φευγει λιγο λιγο αλλα στο εσωρουχο καθολου καθολου ουτε σταγονα δεν ξερω τι να κανω η τι να πω..

Επεξεργάστηκε από admin
Μετατροπή Greeklish σε ελληνικά - παρακαλώ γράφετε στα ελληνικά!;

Χτες τελικά έκανα χοριακη η οποία είχε τιμή 550. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχησα γιατί μου φάνηκε μικρή σε σχέση με τελευταία ημερομηνία  περιόδου 21/09. Ο γιατρός τη βρήκε φυσιολογική θα κάνω επαναληπτικη μάλλον αύριο.  Καμία γνώμη κορίτσια? 

καλησπερα μαρινα με το καλο! ολα να πανε καλα, μια χαρα ειναι η χοριακη σου, η οποια εξαρταται απο το ποτε εγινε η συλληψη και η εμφυτευση, ακουσε το γιατρο σου, κανε οτι σου λεει και να εισαι χαλαρη, ευχομαι τα καλυτερα 

Καλησπερα κοριτσια ευχομαι τα καλυτερα!!!! Αλλα για τα test ξερω πως αν ειναι αχνο θετικο ειναι θετικο δεν αλλαζει αλλα το αρνιτηκο μπωρει να αλλαξει!!!!!!!!

Χτες τελικά έκανα χοριακη η οποία είχε τιμή 550. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχησα γιατί μου φάνηκε μικρή σε σχέση με τελευταία ημερομηνία  περιόδου 21/09. Ο γιατρός τη βρήκε φυσιολογική θα κάνω επαναληπτικη μάλλον αύριο.  Καμία γνώμη κορίτσια? 

η χωριακη νομίζω ότι δεν σου δείχνει το πότε αλλά την ανάπτυξη του μωρου και το φυσιολογικό είναι να διπλασιάζεται ανά 72 ώρες οπότε η τιμή είναι μια χαρά μιας και η σύλληψη δεν έγινε 21/9 αλλά 14 μέρες μετά!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...