Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ.....ΥΠΟΦΕΡΩ....ΒΟΗΘΕΙΑ !


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες..

Παρακολουθώ εδω και αρκετό καιρό το mammyland site και πραγματικά μ έχει βοηθήσει πολύ στο να κατανοήσω όλα αυτα τα καινούργια που μας συμβαίνουν κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης!

Μεχρι την 32η εβδομάδα όλα πήγαιναν περίφημα με την εγκυμοσύνη μου και αισθανόμουν πολύ τυχερή γι αυτό. Μέχρι που μπήκα στον 8ο μηνα και όλα άλαξαν. Ακουγεται τραγικό αλλα και ειναι !

Μέρες γιορτινές και αντί να χαιρομαι την εγκυμοσυνη και τον αντρα μου,υποφέρω ξαπλωμένη σ έναν καναπέ απο τους πόνους και το τσούξιμο των αιμοροίδων. Υπάρχουν μέρες που απ τον πόνο δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να κοιμηθώ, ουτε καν να βήξω (δεν υπερβάλω,πιστέψτε με!).Τρέμω την στιγμή που θα ξαναπάω τουαλέτα και θα ξαναβγούν..Τα έχω δοκιμάσει όλα, σωστή διατροφή, καθαριότητα κ πλύσεις με κρύο νερό, αλοιφές, μέχρι και παγάκια έβαλα..αλλα τιποτα, αυτες εκει,εχουν βαλθεί να με κανουν να υποφέρω.

Φοβάμαι, έχω αρχισει και φοβάμαι πολύ, οχι μονο για τον τοκετό και τα επακόλουθά του, αλλα και για τις αιμοροιδες που θα σιγουρα θα μου κανουν και τότε παρέα...Ειναι τοσο αφορυτος ο πονος που αναρωτιέμαι τι θα κανω όταν θα έχω και ένα μωρο που θα με χρειαζεται, (εδω δεν μπορω να τα βγαλω πέρα με τον εαυτο μου στη καθημερινότητά μου).Αν δεν ειχα τον αντρα μου να με φροντίζει δεν ξέρω και γω τι θα κανα...

Κορίτσια συγνώμη αν σας κούρασα αλλα εχω απελπιστεί και ειμαι χαλια ψυχολογικά. Ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας..

Ο γιατρος μου συνιστά υπομονή...ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ..!θΑ ΤΡΕΛΑΘΩ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΤΡΟΣ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIORGIA μου τι να σου πω.

Δεν εχω ζησει κατι παρομοιο αλλα αποτι καταλαβαινω δεν υποφερεται!

Υπομονη κοριτσακι τι αλλο!

Σκεψου το μωρακι σου που θα ερθει σε λιγο καιρο!

Θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα!

Υπομονη και περαστικα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..

ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ PROCTO-SYNALAR N..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIORGIA μου, γεια σου κι απο μενα!! Χρονια πολλα και με το καλο να φερεις το παιδακι σου στο κοσμο!!

σε καταλαβαινω κοριτσακι μου, ειχα κι εγω αιμοροϊδες και η μονη αλοιφη που με βοηθησε ηταν η Benostan Procto. τη βρηκα θαυματουργη!! δε ξερω αν την εχεις δοκιμασει, αλλα αξιζει να κανεις μια προσπαθεια. ειναι φυτικη. κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου!;)

κουραγιο κοριτσακι μου!! ολα θα περασουν!!!

καλες γιορτες και η ωρα η καλη!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουραγιο καλη μου ,δεν το εχω περασει εγω αλλα ηφιλη μου ,δεν παλευεται....κανε υπομονη και ολα θα περασουν ...σκεψου θετικα ....σκεψου το μωρακι σου...σου ευχομαι περαστικα...η φιλη μου εβαζε τηνbenostan procto και μου ειχε πει οτι την βοηθησε λιγο...ρωτα το γιατρο σου και δοκιμασε την

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζορτζια τι αλλο να σου πω περα απο υπομονη,εγώ το ειχα παθει στον 5ο μηνα και με βοηθησε πολυ η ιδια αλοιφη που χρησιμοποιησε η Babyland ,τωρα αμα την εχεισ δοκιμασει και δεν βοηθαει ...κανε οτι λεει ο γιατρος σου,ρωτα και εναν γαστρεντερολογο μηπως αφαιρεθουν μετα την γεννα εαν επιμενουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioria mou xronia sou polla... ki emena mou emfanistkan ekei peripou ston 8 mina bebaia imouna tixeri giati den ponaga katholou.. auto poume boithise gia tin toualeta itane ta giaourtakia activia.. xoris frouto omos sketa..

kai stin genna apo tin piesi eblaga para polles kai itane prismenes kai sto maieutirio den mporousa na perpatiso .. o giatros mou eipe ipomoni den ebala tipota mono sixnes pliseis... se 20 meres eixane figei... einai fisiologiko mou eipe o giatos... upomoni..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ είχα και προ εγκυμοσύνης, άλλες περιόδους με ταλαιπωρούσαν άλλες όχι. Κάποια φορά με έτσουζαν παρα πολύ και έκανα ένα γιατροσόφι που είχα διαβάσει. Ανακατεύεις ελληνικό καφέ με ελαιόλαδο και το βάζεις στην περιοχή με ένα βαμβάκι. Αυτό πρέπει να το αφήσεις κάποιες ώρες, όσο μπορείς περισσότερο. Τσούζει αρκετά και είναι δυσάρεστη η αίσθηση, αλλά μετά απο αυτό δεν με ξαναενόχλησαν, παρόλο που μπορεί να μάτωναν σε περιόδους δυσκοιλιότητας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία, κι εγώ είχα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μου με τις αιμορροϊδες και με βοήθησε πολύ η κρέμα Benostan Procto. (η ίδια που σου πρότεινε και το κικιτσάκι μας!!!) Είναι απολύτως φυτική, ενδείκνυται για χρήση στην περίοδο της εγκυμοσύνης και σου προσφέρει ανακούφιση και με τον καιρό ...ηρεμία στην περιοχή! ;) Είναι πολύ επώδυνες οι άτιμες όταν ερεθιστούν και ειδικά στην εγκυμοσύνη επιβαρύνεται το θέμα με τις ενδοκοιλιακές πιέσεις που ασκούνται στα έντερά μας και όλα τα εσωτερικά μας όργανα εκεί κάτω... Συνέχισε την διατροφή με αρκετά λαχανικά και φυτικές ίνες, πίνε αρκετά υγρά και απέφυγε πικάντικες γεύσεις και πολύ ζέστη, φόρα μόνο βαμβακερά εσώρουχα που δεν σκούν πίεση και κάνε συχνές πλύσεις με κρύο νερό... Κρεμούλα μπορείς να βάζεις όσες φορές την ημέρα θέλεις... Ενημέρωσε απλά και το γιατρό σου για τη χρήση της...

Σου εύχομαι γρήγορη ίαση και με το καλό να φέρεις στη ζωή το μωράκι σου!!! Καλή πρωτοχρονιά να έχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα αλλα απεκτισα στον τοκετο!

τωρα μετα απο 9 μηνες και ακομα μερικες φορες με ενοχλουν!και χωρις προβλημα δυσκοιλιοτητας! ατιμες! αν νοιωθεις να σε ενοχλουν καλο θα ειναι να πας σε εναν χειρουργό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΊΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ 16 ΜΟΥ! ΣΤΟ 8ο ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ PROCTOSYNALAR ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΟΥΛΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Μετά τη γέννα συνήθως εξαφανίζονται από μόνες τους!!!!

Από ότι ξέρω παρουσιάζονται στην εγκυμοσύνη όταν η πίεση από το κεφαλάκι του μωρού προκαλεί διόγκωση των φλεβών γύρω από τον πρωκτό.

Μερικές συμβουλές που μου είχε δώσει η γυναικολόγος μου ήταν:

....Να αποφεύγεται το σφίξιμο κατά την κένωση.

....Να αποφεύγεται η ορθοστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα ή το κάθισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σκληρές επιφάνειες.

....Να διατηρείται η περιοχή αυτή καθαρή.

....Παγάκι στην ευαίσθητη αυτή περιοχή για μείωση της φαγούρας ή αλοιφή (που ήδη σου έγραψαν τα κορίτσια....)

Να θυμάσαι ότι δεν είσαι η μόνη! Και είσαι και τυχερή γιατί σου εμφανίστηκαν στον 8ο μήνα και όχι από τον 5ο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΩΡΓΙΑ Η ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΓΑΚΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙ

ΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

georgia xronia polla kopela mou kai me to kalo...egw stin egkimosinh then eixa alla eixa meta...twra me tin aloifi kai krio nero kai pagakia..anakoufizomouna...mia ebdomada kratise ayto:)alla omws den thelw na se anisixisw alla an exeis apo twra otan tha genniseis,,,ti tha ginei?mipws na pieseis ligo ton giatro. na sou brei mia lisi..giati otan me to kalo tote einai pou tha sfixteis...kai min bgoun kai alles kai ipofereis akoma pio poli:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Αν και τα χω δοκιμάσει σχεδόν όλα , και μόνο το γεγονός πως δεν είμαι η μόνη που ζω αυτό το μαρτύριο για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Λυπάμαι για σας οπως λυπάμαι και για μένα. Λυπάμαι που υπάρχουν !

Οι άτιμες μου χουν χαλάσει το κέφι, την διάθεση, με πονάνε και δεν μ αφήνουν ν ασχοληθώ με τιποτ αλλο εκτος απ αυτες.

Ο αντρας μου μου λέει:"μίλα αγάπη μου, αλλά σε παρακαλώ, όχι πάλι για τις αιμοροίδες" (φανταστειτε τι έχει τραβήξει κι αυτος δίπλα σε μένα).

θα δοκιμάσω τα γιατροσόφια που μου γράψατε κι εύχομαι να δω αποτέλεσμα.Ας μπορέσω τουλάχιστον να σηκωθώ απ τον καναπέ...πιάστηκα!

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες....Καλή προτωχρονιά να έχουμε και καλή λευτεριά !

ΥΣ: Σκέφτομαι..αν κάνουν εμφάνιση και στον τοκετό, που θα κάνουν οι άτιμες, είμαι σίγουρη, πως θα τα καταφέρω με το μωρό? Πως θα το θυλάσω όταν η μόνη στάση που με βολεύει ειναι στο πλάι? Πως θ ασχοληθώ μαζί του , όταν θα αισθάνομαι αυτο το τσούξιμο ?Πως Παναγία μου...? Πως?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIORGIA έγραψε:

Σκέφτομαι..αν κάνουν εμφάνιση και στον τοκετό, που θα κάνουν οι άτιμες, είμαι σίγουρη, πως θα τα καταφέρω με το μωρό? Πως θα το θυλάσω όταν η μόνη στάση που με βολεύει ειναι στο πλάι? Πως θ ασχοληθώ μαζί του , όταν θα αισθάνομαι αυτο το τσούξιμο ?Πως Παναγία μου...? Πως?

Και εγώ είχα αιμορροϊδες και συνεχίζω να έχω και μετά τον τοκετό!!:( αλλά σίγουρα με τις κρέμες θα ανακουφιστείς. Εγώ μετά την τρίτη φορά που έβαλα κρέμα ανακουφίστηκα, άρα χρειάζεται υπομονή.

Όσο για τον θηλασμό μπορείς να θηλάσεις το μωρό σου και στο πλάι άλλωστε είναι μια από τις στάσεις του θηλασμού. Πήγαινε στο www.thilasmos.gr και θα δεις σε ποιές στάσεις μπορείς να θηλάσεις το μωρό.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Γεωργία, ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάποια αλοιφή με ξυλοκαίνη ή σταγόνες μπουρζουμελαίου (καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον χειρούργο). Οι αιμορροΐδες είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και όντως μπορούν να αλλάξουν όλη σου τη διάθεση :H

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ στην πρώτη μου εγγυμοσύνη είχα τρομερό πρόβλημα. Δοκίμασα τα πάντα.

Το proctosynalar δεν έκανε δουλεια τελικά. Δοκίμασα να κόψω το sex τελείος αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Τελικά μου είπε η πεθερά μου να βάλω αχτύπητο κρόκο αυγού

και ήταν το μόνο που με έσωσε. Φανταστείτε ότι ούτε το μπουρζουμέλαιο δεν έκανε τίποτα στους αφόρητους πόνους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ξέρεις ότι οι παλιοί ήξεραν πολύ περισσότερα για αυτές τις καταστάσεις από εμάς. Μία άλλη λύση είναι στο γουδί, χτυπημένο μείγμα σιναπάλευρου, ρίγανης και μιας τσιμπιάς αλάτι. Εφαρμόζουμε το μείγμα με αποστειρωμένη γάζα πάνω στην ευαίσθητη περιοχή και κρατάμε εκεί για 5 λεπτά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! :) Έχω ακούσει τόσες πολλές συμβουλές απ'τους πρεσβύτερούς μου και δυστυχώς δεν θυμάμαι παρά μερικές.. :blush: Πάντως κύριε Βικέρνιε είστε άρτια ενημερωμένος και δεν το περίμενα :) Χαίρομαι που και οι άντρες κατανοούν πλέον τις δυσκολίες κατά την διάρκεια του τοκετού. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
×
×
  • Προσθήκη...