Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Αν όντως είχες κολλήσει και  δεν εχει γίνει θεραπεία θα υπάρχουν ακόμα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου και εκέινος μπορεί να σου γράψει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!! Μια ερωτηση! Αν πριν απο καποια χρονια ειχα κολλησει χλαμυδια χωρις να το καταλαβω, αν κανω εξετασεις τωρα θα φανει???

Καλημέρα!!!  Έκανα καλλιέργεια κ βγήκε αρνητική..απλά είχα απορία για το αν μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα θα φαίνονται χωρίς θεραπεία... Προσπαθώ για παιδάκι κ έχω σκεφτεί 100 ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συμβαινει....

Δημοσίευση

Riami Καλημέρα κ καλο σκ. 

Όλες μας αυτο κανουμε σκεφτόμαστε κ αγχος φουλ για το θέμα και το αποτέλεσμα κάθε μήνα να έρχεται η ακατανόμαστη. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να χαλαρώσω και απλά να το αφήσω να συμβεί. Ελα όμως που μετα απο ένα χρόνο δεν έχω αποτέλεσμα. Αν μπορείς μη το σκέφτεσαι, δύσκολο αλλά κάπως πρέπει να το κάνουμε. Πιστεύω ότι έχουμε μπλοκάρει όλο το σύστημα από το άγχος.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα... Το άγχος ειναι το χειρότερο πράγμα!! Η αδελφή μου με χιλιάδες προβλήματα μετά απο 14 χρόνια τα κατέφερε κ έχει τώρα έναν κούκλο 7 μηνων...κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε κ εμείς το ξέρω κ το πιστεύω... Απλά ειναι πολυψυχοφθορο... Όμως κάποια στιγμή θα έχουμε κ εμείς μωράκια... Υπομονή...επιμονή...λεφτά... Κ όχι άγχος!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημερα... Το άγχος ειναι το χειρότερο πράγμα!! Η αδελφή μου με χιλιάδες προβλήματα μετά απο 14 χρόνια τα κατέφερε κ έχει τώρα έναν κούκλο 7 μηνων...κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε κ εμείς το ξέρω κ το πιστεύω... Απλά ειναι πολυψυχοφθορο... Όμως κάποια στιγμή θα έχουμε κ εμείς μωράκια... Υπομονή...επιμονή...λεφτά... Κ όχι άγχος

14 χρόνια??? Μερικές γυναίκες είναι να τις θαυμαζεις για την υπομονή τους..πραγματικά μπράβο!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...