Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μηπως φτανει η ωρα μου?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια κ χρονια πολλα σε ολες!!Απο χθες το πρωι η κοιλια μου πετρωνει συνεχεια....ειναι συμπτωμα τοκετου?ειμαι 36+2 εβδομαδων.Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας γιατι εχω αρχισει να αγχωνομαι πολυ....Ειχε καμια αυτο το συμπτωμα λιγο πριν γεννησει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΦΕΥΓΕΙ!

ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ?

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Κ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ,ΜΗΝ

ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ....

Καλημέρα και χρόνια πολλα,

Μάλλον καλή μου αυτά τα πετρώματα που νοιώθεις είανι οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις τηε μήτρας Braxton Hichs. Αν είναι ανώδυνες και δεν διαρκούν πάνω από 2 λεπτά η κάθε μια και έχεις μέχρι 4 την ώρα τότε δεν γεννας. Αν στην περίπτωση σου η διάρκεια και η συχνότητα είναι μεγαλύτερες τότε ίσως να πλησιάζει η ώρα. Φυσικά ο κατάλληλος για να απαντήσει τα ερωτήματά σου είναι ο γιατρός σου. Πάρε τον και μην το σκέφτεσαι.

φιλάκια:)

Καλημερα!Δεν μπορω να υπολογισω καθε ποτε ερχονται κ φευγουν,σταματαει για τοσο λιγο που ουτε το καταλαβαινω.Στην αρχη ηταν καθε 2 λεπτα.Εκτος απο το πετρωμα εχω ταση για εμετο κ σφαχτακια στη κοιλια.

Μου ειπε οτι ειναι προετοιμασια για τοκετο κ οτι αυτες οι συσπασεις μπορει να εχουν ως αποτελεσμα να με πιασουν οι πονοι,μπορει να γεννησω μπορει κ οχι.Απο προχθες το πρωι ομως ειμαι ετσι,εχω σκασει απο την αγωνια μου.Δεν μου ειπε κατι σιγουρο για να ξερω τι να περιμενω αλλα που να ξερει κ εκεινη....Αν κ ειναι λιγακι νωρις,θελω σαν τρελη να κρατησω τον μπεμπη μου αγκαλια κ παρακαλαω να νιωσω αυτα τα μαγικα πονακια....

Καλημερα!Ειμαι τωρα στην 33η εβδομαδα και ακριβως πριν 7 μερες ξεκινησε να πετρωνει η κοιλια μου συνεχεια!

Πηρα αμεσως τον γιατρο και μου εδωσε πρε παρ σε συνδυασμο με ξαπλα!

Το καλο ειναι οτι εσυ εχεις μπει στο μηνα σου!

Εγω να δεις αγωνια που με επιασαν συσπασεις απο τωρα!

Αν σταματησω τα χαπια μπορει να γεννησω τωρα μου ειπε!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα!!

lovie μου σε καταλαβαινω απολυτα!Κ εγω τα ιδια ακριβως ειχα,ξαπλα κ πρε-παρ!Τα εκοψα μολις μπηκα στο μηνα μου!Να κανεις υπομονη κ ολα θα πανε καλα!Εμενα τωρα που θελω να βγει μου κανει πεισματα.....

koritsia ta teleutea bradia niothw to mwro na me xtipaei dinata katw ston traxilo kai exw ton fobo oti tha ton aniksei kai tha ksekinisei o toketos.meta to alo einai oti niothw entona kai gia arketh wra kathe bradu tis sispaseis ,petroma ktl.lete na plisiazei h wra mou grigora?

Αφροδίτη μου με το καλό εύχομαι, τα μωράκια όλο εκπλήξεις είναι, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεμπουκάρουν:P !

Εμένα με πιάνουν 2-3 φορές κάθε μέρα έντονοι πόνοι περιόδου και βάρος χαμηλά στην λεκάνη και πίσω μαζί με συσπάσεις αλλά μετά ηρεμεί πάλι η μήτρα. Ο γιατρός μου είπε οτι θα έρθει σύντομα η μικρή αλλά όχι ακόμα, είναι προπαρασκευαστικά αυτά...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑ BRAXTON HICKS ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΙΣΘΑΝΘΙΚΑ ΕΝΑΝ ΒΑΘΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΦΟΥ ΠΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ.

ANNYA έγραψε:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙBRAXTON HICKS ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΒΑΘΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΦΟΥ ΠΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...