Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια έχω να πιω 2 βδομαδες σίδηρο που είχα το στομαχι μου και τώρα επειδή δεν πάω τουαλέτα πάλι δεν τον έχω αρχίσει. Ο αιματοκρίτης όμως έχει ανέβει στο 35,7 και πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω και αιμοσφαιρίνη πάνω από 12.  Τα χαπια με έπιασαν αλλά γενικά έχω συσπασεις αλλά όχι τόσες πολλές.  Επίσης και οι καούρες με έχουν τσακίσει πάλι απο χθες και τρώω ελαφρά.  Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με βαραίνει? Νιώθω περίεργα απέναντι στον γιο μου. Φοβάμαι μην δεν με αγαπάει επειδή θα δίνω σημασία στο μωρό, επίσης σκέφτομαι τα λάθη που έχω κάνει μαζί του και με παίρνει απι κάτω. Ειδικά τώρα το βράδυ του έπλενα τα δόντια και επειδή νυσταζε δεν άνοιγε καλά το στόμα αλλά επειδή φοράει ένα μηχάνημα στα πάνω δοντια μόνιμο έπρεπε να το πλύνω και του φώναξα και άρχισε τα κλάματα. Ένιωσα άχρηστη. Γενικά φοβάμαι πως θα με αποφεύγει μόλις γεννήσω. Ήθελε να βοηθήσει και με το λικνο ο καημενος αλλά δεν βγάζαμε άκρη με τις οδηγίες και μας ανακάτευε και αυτός και του είπαμε να κάτσει πιο εκεί και κατσουφιασε.  Φοβάμαι μην αρχίσει να νιώθει παραμελημενος. 
    • @Sotiria_94 ναι δ έχω συμπτώματα με ζαλάδες εξάντληση κτλ. Δηλ.οκ εχω μια κουραση στο τελος της μερας αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικό. Ναι μ τ ειπε κ ο γιατρός αυτό οτι θα ανεβει.Δεν τον ανησυχει κατι. Απλά ενόψει τοκετου ειπαμε να τ παλέψουμε να τ αυξήσουμε. Εσύ πως είσαι?πότε έχεις γιατρο τωρα?
    • @Diwni μου το θυμαμαι τοτε που το ελεγες Τουλαχιστον αισθανεσαι καλα απο ενεργεια;; Να προσεχεις μην κανεις ζαλαδες κλπ. Παντως τελη 8ου αρχες 9ου σταματαει να ρουφαει το μωρακι και ανεβαινουν ετσι αρκετα ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη, ελπιζω να ανεβει και στη δικη σου περιπτωση. 
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα ελπιζω να ειστε καλα και να μεγαλωνουν οι κοιλιτσες. @ΜαρίαΔημήτρης καλοριζικο το λικνο σας ειναι υπεροχο και φαινεται φουλ λειτουργικο πολυ καλη αγορα. Και εμεις λικνο πηραμε για να χωραει στο υπνοδωματιο μας. Κατα τα αλλα πως εισαι σε πιασανε τα χαπια; Τα αλλα κοριτσια πώς ειστε; @Elenaki12 ρωταω και εσενα που προπορευεσαι☺️
    • Η χρονιά των κοριτσιών φέτος! Ακουω για πολλά κοριτσάκια το 2025!!  Με το καλό κορίτσι μου!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...