Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΥΙΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩΝ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ

Δημοσίευση

ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡEΣ?

Δημοσίευση

Κοιτα, δυστυχως το αγχος ειναι οτι χειροτερο.. Εγω μολις αγχωθηκα για το οτι θελω μωρο χαλασε ο κυκλος μου. Επισης, το μυαλο κανει παιχνιδια. Τον προηγουμενο μηνα ειχα συμπτωματα περιοδου απ την ωορρηξια κ μετα. Τιποτα δεν ειναι στανταρ. Δε μπορεις να ξερεις. Αλλα αυτο π λενε για το αγχος ισχυει. Ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο. Κ στην περιπτωση μας το χειροτερο.

Δημοσίευση

Παντα ερχεται οταν δεν το περιμενεις. Δυο φιλεναδες μου εμειναν οταν πραγματικα δε το περιμεναν καν. Μολις σταματησαν να σκεφτονται τελειως. Δυσκολο θα μ πεις, αλλα πρεπει να αποβαλλουμε το αγχος τελειως.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.

Δημοσίευση

Τετ σε καταλαβαινω απόλυτα επειδή κ εγω έχασα ένα το καταλαβαινω απόλυτα ! Πιες κ το κρασάκι σου μια χαρα ειναι . Η θλίψη επηρεάζει πολυ εγω το βίωσα απόλυτα . Μην ακούς κανένα που σου λέει μην στενοχωριέσαι  ειναι απόλυτα φυσικό να νιώθεις έτσι . 

Δημοσίευση
Καλησπέρα κι από μένα κι εγώ έζησα μια παλίνδρομη κύηση κι είναι πολύ φρέσκο στις 26/08 έκανα αποξεση είναι πολύ δύσκολο αλλα πρέπει να χουμε πίστη και καθόλου άγχος κι αφού καταφέραμε να μείνουμε μια φορά θα ξανά μείνουμε Πριν 10 χρόνια το ξανά έζησα και μετά έκανα δίδυμα τώρα είναι 7 χρονών οπότε η συμβουλή μου είναι όχι άγχος κι όλα θα γίνουν καλή επιτυχία σε όλες! !!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.

Δημοσίευση

Δεν ειναι αναγκη να πινεις κρασακι για να μην το θυμασε.........κανονικα ποτε περιμενεις περιοδο;;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ.ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...