Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΥΜΟΣΙΝΗ

TET.2531982

Recommended Posts

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΥΙΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩΝ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, αρχικα σε καταλαβαινω γτ και εγω με το αγχος ειμαι καλη φιλη, αλλα δυστηχως οσο αγχωνεσαι δε θα καταφερεις τιποτα.

ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡEΣ?

Κοιτα, δυστυχως το αγχος ειναι οτι χειροτερο.. Εγω μολις αγχωθηκα για το οτι θελω μωρο χαλασε ο κυκλος μου. Επισης, το μυαλο κανει παιχνιδια. Τον προηγουμενο μηνα ειχα συμπτωματα περιοδου απ την ωορρηξια κ μετα. Τιποτα δεν ειναι στανταρ. Δε μπορεις να ξερεις. Αλλα αυτο π λενε για το αγχος ισχυει. Ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο. Κ στην περιπτωση μας το χειροτερο.

Παντα ερχεται οταν δεν το περιμενεις. Δυο φιλεναδες μου εμειναν οταν πραγματικα δε το περιμεναν καν. Μολις σταματησαν να σκεφτονται τελειως. Δυσκολο θα μ πεις, αλλα πρεπει να αποβαλλουμε το αγχος τελειως.

Δεν πρεπει να αγχονεστε,,,,κοριτσια..ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ το αγχος ειναι πολυ κακοοοομην αγχονεστε αν ειναι να ερθει θα ερθει απο μονο του...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ.

Τετ σε καταλαβαινω απόλυτα επειδή κ εγω έχασα ένα το καταλαβαινω απόλυτα ! Πιες κ το κρασάκι σου μια χαρα ειναι . Η θλίψη επηρεάζει πολυ εγω το βίωσα απόλυτα . Μην ακούς κανένα που σου λέει μην στενοχωριέσαι  ειναι απόλυτα φυσικό να νιώθεις έτσι . 

Καλησπέρα κι από μένα κι εγώ έζησα μια παλίνδρομη κύηση κι είναι πολύ φρέσκο στις 26/08 έκανα αποξεση είναι πολύ δύσκολο αλλα πρέπει να χουμε πίστη και καθόλου άγχος κι αφού καταφέραμε να μείνουμε μια φορά θα ξανά μείνουμε Πριν 10 χρόνια το ξανά έζησα και μετά έκανα δίδυμα τώρα είναι 7 χρονών οπότε η συμβουλή μου είναι όχι άγχος κι όλα θα γίνουν καλή επιτυχία σε όλες! !!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.

Δεν ειναι αναγκη να πινεις κρασακι για να μην το θυμασε.........κανονικα ποτε περιμενεις περιοδο;;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ.ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...