Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Με τη νέα σχολική συλλογή της η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, το τετράδιο, το μολύβι.

Οι φίλοι της UNICEF μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια υπέροχη συλλογή, χαρούμενα 50φυλλα τετράδια, σπιράλ δύο θεμάτων καθώς και το κλασικό μπλε τετράδιο που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς  χρήσης, επίσης σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια για το κολατσιό, τσάντα ταχυδρόμου, κασετίνες, μολυβοθήκη  πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι.

Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, και κάθε είδους γραφική ύλη. Μια πλήρης πολύχρωμη σειρά σχολικών ειδών που θα συντροφεύει τους μικρούς & μεγάλους φίλους της UNICEF στη νέα σχολική τους χρονιά.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να λάβει μια ποιοτική εκπαίδευση. Όπου όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες ώστε όταν ενηλικιωθούν να μπορούν να κερδίσουν τη θέση τους στη ζωή με αξιοπρέπεια. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κανένα κορίτσι δεν είναι από τη γέννησή του καταδικασμένο σε μια ζωή γεμάτη διακρίσεις, κινδύνους και χαμένες ευκαιρίες.

Στη UNICEF εργαζόμαστε για να γίνει αυτός ο κόσμος πραγματικότητα. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά - ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο ή τις συνθήκες - απολαμβάνουν του δικαιώματός τους σε μια ποιοτική εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση των κοριτσιών ειδικότερα, έχει «πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα». Τα μορφωμένα κορίτσια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν αργότερα και να έχουν λιγότερα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους θα είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν και να έχουν καλύτερη διατροφή και μόρφωση. Οι μορφωμένες γυναίκες είναι πιο παραγωγικές στο σπίτι και καλύτερα αμειβόμενες στο χώρο εργασίας και περισσότερο σε θέση να συμμετέχουν στην κοινωνική και οικονομική ζωή καθώς και στη λήψη αποφάσεων.

Η UNICEF βοηθά τα κράτη, τις κοινότητες και τους γονείς να αποκτήσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τα παιδιά. Οι υποχρεώσεις αυτές περιλαμβάνουν τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των παιδιών στη δωρεάν, υποχρεωτική ποιοτική εκπαίδευση, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ανθρωπιστικής κρίσης, κατά την περίοδο αποκατάστασης μετά από μια κρίση ή ακόμα και κάτω από ασταθείς και δύσκολες περιστάσεις. Δίδεται ιδιαίτερο βάρος στην ισότητα των φύλων και στην εξάλειψη κάθε είδους ανισοτήτων.

Στην Ελλάδα προωθούμε τα δικαιώματα των παιδιών στα σχολεία, εκπαιδεύουμε χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς και στηρίζουμε με σχολικό υλικό δεκάδες χιλιάδες μαθητές φτωχών οικογενειών.

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με την υποστήριξη των πολιτών γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η προτίμηση των σχολικών ειδών της UNICEF.

Τα σχολικά είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να τα βρουν
στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ UNICEF:

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη τηλ.: 210 7799056
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου τηλ.: 2310 286 916

στα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ UNICEF:
Αθήνα, Πλατεία Κοραή - Κοραή & Σταδίου (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).
The Mall Athens, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).
Golden Hall, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).

Στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – 4ήμερο ΣΧΟΛΙΚΟ BAZAAR
(από 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).

Στην ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στο ΖΑΠΠΕΙΟ 
(από 18 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου).

Τέλος, τα τετράδια της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛ.ΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

801 500 12345 όλο το 24ωρο
fax: 210 72 52 555
στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  • Απαντήσεις

    • Αααα τι ωραιαααα🥰🥰🥰 ελπιζω να σας κατσουν να τα δειτε😁🤩😁🤩
    • ετσι κι εγω μεχρι την αυχενικη δεν ηθελα καθολου!! τωρα περπαταω με τουρλωμενη την κοιλια 😅ανυπομονω κι εγω που εχω την δευτερα υπερηχο να δω αν μπορεσει τελικα να δει φυλα ο γιατρος γιατι θελω να κανω γκραντε baby gender reveal party 😍
    • Καλημέρα! Αυτό έλεγα του άντρα μου χθες, οτι μαλλον εχει ερθει η ωρα να αγορασω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης γιατι δεν παει αλλο...καθε γυρισμα που κανω τα βραδια ξυπναω..μια αριστερα μια δεξια, μετα σκεφτομαι οτι δεν πρεπει δεξια και ξανα αριστερα...και το ειρωνικο ειναι οτι το ανασκελα ειναι και το πιο βολικο αυτη τη στιγμη αλλα δεν κανει...ηρωηδες ειμαστε τελικα μην το συζηταμε!!🤣
    • Απολυτα!Εμενα η μανα μου το καταλαβε οτι ειμαι οταν ακομη ημουν στον 2ο κ νομιζε οτι ημουν στον πεμπτο!Ο,τι να ναι!Γενικα ομως ειναι η οι ορμονες που μας πρηζουν κ γιαυτο καποιες ωρες ειναι πιο φουσκωμενη η κοιλιτσα απο αλλες. Ομως ειναι κ στην καθε γυναικα πιστευω,εγω γενικα κανω μεγαλη κοιλια κ επειδη γενικα δεν εχω φαινεται κατευθειαν σε καποιον που με βλεπει συχνα,στην εγκυμοσυνη με την μικρη με θεωρουσαν ετοιμογενη απο τον 6ο🤣 ειμαι κοντουλα ομως,1.60 ειχα παρει μεχρι το τελος 25 κιλα αλλα η κοιλια φαινοταν τεραστιαααα,ολα τα υπολοιπα ηταν πολυ σωστα κατανεμημένα🤣 Ευτυχως τωρα ξεκινησα μονο +5 απο την προηγουμενη κ εχω παρει λιγα ενω στην πρωτη μου ηδη στο πρωτο τριμηνο ειχα παρει 9!Ακομη φοραω φαρδια φορεματα ή μπλουζες,σιγουρα φαινεται πως εχω παρει κιλα αλλα για εγκυο δεν με εχουν περασει (εκτος απο την μανα μου) ή δεν ειναι τοσο σιγουροι να με ρωτησουν😅 Γενικα μεχρι να δουμε την αλλη Παρασκευη στην αυχενικη οτι ειναι ολα καλα δεν θελω να το δειχνω οσο μπορω,μετα ας με λενε ο,τι θελουν😂😂😂
    • Καλημέρα κορίτσια!!! @Maria98 περαστικά και πάλι στο μωράκι σας! Αντε να έχετε καλό καλοκαίρι χωρίς άλλες αναποδιές!    @Sotiria_94Οπως τα λες! Να περνούμε όλες κουράγιο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...