Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα... εκανα χοριακη κ εδειξε 937 ... ειχα ομως λιγο αιμα τις μερεσ που ουτως η αλλωσ θα ημουν αδιαθετη καθως εχω εντονουσ πονουσ περιοδου σε σημειο που ξυπναω.. δε φαινεται ακομη τιποτα ειπε ο γιατροσ αλλα φοβαται για εξωμητριο η αποβολη...τι λετε?

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

εκανα κ σημερα χοριακη ..θα παρω αποτελεσματα το μεσημερι...το αιμα σταματησε μονο ελαχιστο καφε με βλεννα αν θα εχω στο σκουπισμα...ηταν να αδιαθετησω 14/8.. κ απο εκεινη τη μερα ειχα καθε μερα λιγεσ σταγονεσ κ ετσι υποψιαστηκα.. χοριακη εγινε 20/8... δηλαδη 6 μερεσ μετα!!

Επεξεργάστηκε από livel
Δημοσίευση

Μπράβο που έκανες θα έχεις μια πιο καλη εικόνα . Το οτι το αιμα σταματησε ειναι θετικο σίγουρα . Πάντως για να δει ο γιατρος σάκο χρειάζονται πάνω απο 1000ιναδες . Καταλαβαινω οτι έχεις αγχώνει πολυ . Ειναι  η πρωτη εγκυμοσυνη ?? 

Δημοσίευση

ειμαι 28 και ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη.... αγχωνομαι τρομερα οχι τοσο για αποβολη αλλα εξωμητριο γτ εχω ακουσει αφαιρουν σαλπιγγα!

αν οι τιμες ανεβουν τοτε απλα μπορει αν δει που ειναι η αποκλειεται το ενδεχομενο εξωμητριασ κυησης?

Δημοσίευση

Αν διπλασιαστεί τοτε προχωράει κανονικά κ δεν ειναι κ εξωμητριο . Αν οχι τοτε περισσότερες πιθανότητες αποβολη κ μετα οι γιατροί σκέφτονται για εξωμητριο .  Αφαιρούν την σάλπιγγα αν γίνει ρήξη νομίζω αλλιώς έχω τηβ εντύπωση σου δίνουν φάρμακα .ολις βγουν τα αποτελεσματα παρε αμέσως τη γιατρο σου . Νομίζω αν ανεβεί κ ίσως να μπορεί . Ανάλογα κ παλι . Σε καταλαβαινω έχω περάσει κ εγω διαφορα... 

Δημοσίευση

Λογικό να τρεμεις κ εγω θα τα παίξω άστο ειμαι κ υπέρ αγχωδης γι αυτό σου λέω σε καταλαβαινω απόλυτα αλλα κ λογω των εμπειριών μου στο θεμα εγκυμοσυνη μέχρι τωρα . Λοιπόν  ψιλά το κεφάλι κ μπες να γράψεις το αποτέλεσμα !! Θα το έχω στο μου μου 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

εσυ εχεις περασει πολλα.. ελπιζω τωρα ολα να βαινοθν καλως...

να πω κατι ακομη.. χθες μου εκανε κολπικο υπερηχο ο γιατρος γτ φοβηθηκε που πονουσα..κ δεν ειδε τπτ παρα μονο ενα μεγαλο ωοθυλακιο απτη δεξια πλευρα !! μου εχει καρφωθει στο μυαλο πως για να ναι απο εκει μαλλον κατι κακο ειναι...εκεινος βεβαια ηταν συγκρατημενος κ δε μου ειπε τπτ...

Επεξεργάστηκε από livel
Δημοσίευση

Δεν μου ακούγεται λογικό , τωρα τι να πω . Φοβάσαι το εξωμητριο γι αυτό κανεις αυτές τις σκέψεις . Κοιτά εγω θα έπαιρνα το αποτελεσμα θα έπαιρνα την γιατρο μου κ αν με άφηνε στο περίμενε κ βλέπουμε θα έπαιρνα αμέσως κ δεύτερη γνώμη . 

Δημοσίευση

Ρε σύ περίμενε δεν βγαίνουν έτσι οι δις γνώσεις δεν σημαίνει οτι οποία χοριακη δεν ανεβαίνει διπλασιάζεται ειναι εξωμητριο αν ήταν έτσι οι μισές στο φορουμ θα είχαν εξωμητριο . Παρε την γιατρο σου να σε δει 

Δημοσίευση

δευτερα θα κανω και την τριτη χοριακη κ θα παω για υπερηχο μου ειπε!!!

φοβαμαι γτ ποναω κ πολυ χαμηλα λες κ ειμαι αδιαθετη!!

προσευχομαι να βαλει το χερακι της η παναγια να ειναι ολα απλα μια ιδεα μου!

• admin unfeatured this topic
Δημοσίευση

Γεια σου , αυξήθηκε η χοριακη σου πάντως ! Έχω μια μικρή εντύπωση πως μετα τις 1200 δεν διπλασιάζεται ακριβώς ανα 2 μερες νομίζω . Το απόγευμα έχεις ?? σου εύχομαι τα καλυτερα μέσα απο την καρδια μου !!! Έχεις ακομα καφε ? 

Δημοσίευση

πονους περιοδου αλλα σαν να μαι κρυωμενοι..με πιανουν δλδ ωρεσ ωρεσ δυνατοι...κ φοβαμαι γτ ο πονος εστιαζεται στη δεξια πλευρα που απο εκει ειχαμε δει ωοθυλακιο στον κολπικο υπερηχο τη παρασκευη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
    • Ήρθαμε εχθές το βράδυ,  θα σας πω πως έχει ,μάλλον από ότι φαίνεται κολλησε από τον μπαμπά της που ήταν αδιαθετος προ ημερων Η μικρή μου ρουθουνιζε,  δεν έβλεπα όμως κάτι στη μυτούλα,  εχθές ήταν η 2η μέρα που ήταν έτσι έντονο, κάποια στιγμή κοιτάζω φαινόταν σαν μυξουλα,  βάζω όρο το τραβάω ωστόσο μιλάω με παιδίατρο μου λέει μην αγχώνεσαι όλα καλά, είχα βάλει θερμόμετρο 37.1 37.2 μου λέει βγάλε κάτι από ρούχα μήπως είναι πολύ ζεστό το μωρο  Κορίτσια την μετράω ξανά μετα απο λιγη ωρα γιατι έβλεπα τα ματακια ετσι νωχελικα, να γυαλίζουν και βλεπω 37.7, μιλάω με την παιδίατρο ξανά μου λέει αν ανέβει από 38 και πάνω πρέπει να κάνει εξετάσεις το μωρό και να πάτε νοσοκομείο  Μιλάω ωστόσο με την παιδιατρική λέω το και το να έρθουμε ή να περιμένουμε μου είπε ελάτε  Κορίτσια κοντευα να μπω μέσα να παρω το μωρό να φύγω από τα κλαματακια του, εντωμεταξύ στα μωρουλια το πρωτόκολλο έχει και μια παρακέντηση απαπα ( εμάς τελικά δεν τα κατάφεραν να το κάνουν από ότι καταλαβα)  Οι πρώτες εξετάσεις είναι οκευ παρακολουθούμε τα δέκατα, το μωρό είναι καλά με το φαγητό του τις πανες κλπ δεν γκρινιάζει ούτε είναι ανήσυχο  Έπρεπε να μείνει όμως μέσα και του κάνουν ενεσουλα αντιβίωση στο ποπο , απο οτι καταλαβα θα βγουμε ή Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί 
    • Ααα οπότε σε μια δυο βδομαδες λογικά και μείς μια χαρά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...