Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψευτοπεριοδος?

ioanna29

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Ειμαι νεα στην παρεα σας κ θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει.

Με το συντροφο μου θελουμε πολυ να κανουμε ενα παιδακι.Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 21/2 με κυκλο σταθερο 28-30 ημερων.Ξεκινησαμε να κανουμε ελευθερα λιγες μερες πριν την τελευταια μου περιοδο.Κ ενω η περιοδος μου κραταει τεσσερις μερες κ μια πεμπτη για τα τελευταια,αυτη κρατησα συνολικα ουτε τρεις μερες.Μολις μου τελειωσε η περιοδος(αν τη λες περιοδο) ξεκινησαμε παλι καθημερινες επαφες μεχρι κ τις11/3.Συμπεριλαβαμε δηλαδη κ τις γονιμες μου μερες που ηταν κοντα στις 8/3.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εδω κ δυο βδομαδες εχω συνεχως κραμπες χαμηλα στην κοιλια μου,κ καθε βραδυ κανω εμετους.Να σημειωσω οτι κραμπες στην κοιλια δεν εχω πριν την περιοδο,γενικως δεν καταλαβαινω ποτε ερχεται η αλεκα.Τη μονη μερα που εχω κραμπες στην κοιλια ειναι η γονιμη.

Τελικα τι ειναι η ψευτοπεριοδος κ ειναι δυνατον αυτα να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης?Ειναι δυνατον επαφη πριν την περιοδο να φερει εγκυμοσυνη χωρις να ειναι γονιμη μερα?Περιοδο περιμενω την αλλη Παρασκευη.Τοσο νωρις συμπτωματα εγκυμοσυνης.

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο,αλλα σιγουρα δεν ειναι της φαντασιας μου οι πονοι ουτε της περιοδου που ερχεται.Απλα νοιωθω οτι εδω κ δυο βδομαδες λες κ δεν εχει σταματησει η ωορρηξια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι η πρωτη φορα αυτη πριν την περιοδο μου.Πρωτος μηνας δηλαδη.Οποτε δεν εχουμε αγχος κ δεν ψαχνουμε συμπτωματα κ δεν μετραμε κ τις μερες.Ακομα..

Ναι θα ειμαστε τυχεροι αν ερθει με την πρωτη.Με τον πρωην αντρα μου προσπαθουσαμε τουλαχιστον δυο χρονια μετα απο μια αποβολη που ειχα αλλα τιποτα.Βεβαια σε αυτη την περιπτωση υπηρχε πολυ αγχος, περασα κ μια διαδικασια εξετασεων οπως σαλπιγγογραφια κ ευτυχως δεν ειχα κανενα προβλημα.Μονο αγχος.Κατι που τωρα δεν εχουμε.Απλα προβληματιστηκα με την περιοδο μου γιατι μου κοπηκε.

Ναι θα ειμαστε τυχεροι αν ερθει με την πρωτη.Με τον πρωην αντρα μου προσπαθουσαμε τουλαχιστον δυο χρονια μετα απο μια αποβολη που ειχα αλλα τιποτα.Βεβαια σε αυτη την περιπτωση υπηρχε πολυ αγχος, περασα κ μια διαδικασια εξετασεων οπως σαλπιγγογραφια κ ευτυχως δεν ειχα κανενα προβλημα.Μονο αγχος.Κατι που τωρα δεν εχουμε.Απλα προβληματιστηκα με την περιοδο μου γιατι μου κοπηκε.

Αυτο μου το είχε κάνει κι εμένα αλλα μου ειχε ερθει μετα απο ενα μηνα ξανα εγω εχω καθε Τρεις μηνες. Πιέζει ρολο και το άγχος

Τι εχεις καθε τρεις μηνες; δεν πολυκαταλαβα..

Να εχω προβληματα με την περιοδο απο αγχος δεν μου εχει τυχει ποτε.Ερχεται παντα στην ωρα της, χωρις πονο για προειδοποιηση κ φευγει παντα μετα απο πεντε μερες.Κ ειμαι σιγουρη γι αυτο γιατι σημειωνω ημερολογιο περιοδου για πολλα χρονια κ το κοιταξα κ ποτε δεν μου κοπηκε η περιοδος στο παρελθον.Γι αυτο ψαχνω πληροφοριες τι ειναι η ψευτοπεριοδος που εχω ακουσει.

Εγω εχω περίοδο καθε Τρεις μηνες και τωρα με τον γυναικολογο μου θελουμε να τιν κάνουμε να έρχεται κάθε δυο μηνες. Κιταξετο πήρες το γιατρο σου

Δεν τον εχω ενημερωσει.απο τη μια σκεφτομαι να περιμενω την παρασκευη να δω η επομενη περιοδος πως θα ειναι απο την αλλη λεω να κλεισω ενα ραντεβου απο δευτερα.μπαινω κ στη διαδικασια να κανω ενα τεστ.

Εσυ παιδακια εχεις;?

κοριτσια καλησπερα!!
ειμαι καινουρια στο φορουμ..δεν ξερω καν αν γραφω σε σωστο θεμα.
ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε γιατι εγω κοντευω να τρελαθω.

λοιπον τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα στις 15/2.ο κυκλος μου ειναι 28-30 ημερων και η περιοδος μου κραταει 5-6 ημερες.
αυτον το μηνα μηνα μου ηρθε στις 15 ..10 ημερες πριν αδιαθετησω πρηστηκε το στηθος μου, μεγαλωναν και μικραιναν οι θηλες μου οποτε γουσταραν πονουσαν και με επιανε απιστευτη φαγουρα (1η φορα μου συμβαινει ολο αυτο με τις θηλες.) με αποτελεσμα να μην αντεχω ουτε ρουχο πανω μου, και ειχα πονους περιοδου.
2 ημερες πριν αδιαθετησω αρχισα να εχω τραβηγματα χαμηλα (επισης και αυτο 1η φορα) , το στηθος μου σχεδον ξεπρηστηκε και τα υπολοιπα συνεχιστηκαν κανονικα.
αδιαθετω στις 15 του μηνα το βραδυ...εχω κανονικα αιμα...
την επομενη ημερα δεν ειχα καθολου αιμα .την μεθεπομενη ειχα απειροελαχιστο και αυτο οταν πηγαινα τουαλετα.
αυτη τη στιγμη ειμαι στην 4η ημερα και δεν εχω καθολου αιμα ,συνεχιζονται τα τραβηγματα χαμηλα στην κοιλια και το στηθος μου μου εχει σπασει τα νευρα.

ρε κοριτσια το να μην εχω αιμα πρωτη φορα μου συμβαινει.
ποναω λες και περιμενω περιοδο και δεν εχω αιμα.το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο οπως ηταν αλλα αυτη η φαγουρα στις θηλες και γενικα στο στηθος με εχει τρελανει.

δεν ξερω τι να κανω ..εχω τρελαθει ..κλαιω απο τα νευρα μου γιατι πιστευω οτι κατι μου συμβαινει ..
πριν 3 μηνες ειχα παω στο γυναικολογο και ηταν ολα μια χαρα...και τωρα ολο αυτο??
δεν ξερω...πιστευω να μπορεσετε να με βοηθησετε.

ιωαννα σου ξαναηρθε περιοδος εσενα??

Geia sou Maria auto me tin periodo to eixa ta xristougenna kai mia ebdomada prin na erthei mou eixe simbi prin duo mines sto na erthi I periodos opws esena alla emena efanistike meta apo tin 7 μερα που μου ειρθα είχα απίστευτη ΡΟΗ. Γιατι δεν το λες στο γυναικολόγο σου.? αυτος θα ξέρει καλλίτερα

Γεια σου Μαρία , καλώς ήρθες στην παρέα μας . Μην Αγχωνεσαι έτσι , γενικά προσπαθείς για μωρακι ? είχες ελεύθερες επαφές αυτό το μήνα ? ίσως ειναι μια τυχαία ανωμαλία της περιοδου είτε θα πρεπει να κανεις τεστ αν υποψιάζεται κατι τέτοιο . Μπορεις απλά να κανεις ένα τεστ για να σου φύγει η ιδέα κ έπειτα να μιλήσεις με το γιατρο . Πάντως μην Αγχωνεσαι μην εχει συμβεί κ εμενα παλαιότερα κ ήταν απλά μια ανωμαλία στην περίοδο . Πάντως κανε τεστ για να αποκλεισεις την άλλη πιθανότητα .

Nikiemmanouela γι'αυτο το λογο γραφω,γιατι δεν ξερω τι να κανω.

ολο αυτο μου συμβαινει πρωτη φορα και εχω σκασει.με τρελενει ολο αυτο το οτι πηγαινω στη τουαλετα και δεν εχω αιμα.τιποτα ουσιαστικα μονο την 1η μερα ειχα ..

εν τω μεταξυ σημερα με εχει πεθανει η μεση μου και εχω συνεχως πονους στην κοιλια..αφου πηγαινω τουαλετα και τι θα δω αιμα αλλα μπααα.. 

δεν ξερω πραγματικα..απο την μια λεω να παρω τηλ τη γυναικολογο και απο την αλλη λεω να περιμενω μεχρι την επομενη περιοδο ..αλλα σκεφτομαι αν εχω παθει κατι και με το να περιμενω να μου ξαναερθει περιοδος αυτο μου κανει κακο??δεν ξερω...θα δω..οπως μου ερθει.

Didaki ξεκινησαμε απο το δεκεμβριο ..και με το καινουριο χρονο το πηγαμε στο πολυ χαλαρο.

Βασικα δεν ξερω ποτε εχω ωορηξια ....ειχαμε επαφες νομιζω καπου 9-11η μερα ..δεν θυμαμαι ακριβως.

δεν πιστευω οτι μπορει να ειμαι εγκυος αν και θα το ηθελα ή τουλαχιστον δεν θελω να το πιστευω για να μην απογοητευτω.

πιστευω οτι μπορει να εχω παθει κατι αλλο γι'αυτο ανησυχω.

Μαρία το σίγουρο ειναι ότι πρεπει να κάνεις ένα τεστ πρώτα να ξέρεις οτι δεν ειςαι εγκυος κ μετα να μιλήσεις με το γιατρο αν δεν ειςαι εγκυος τότε ίσως ειναι κάποια διαταραχή στον κύκλο αλλα αυτό θα στο πει ο γιατρος . Μην ανησυχείς πάντως ...

Μαλιστα......να παρω καποιο συγκεκριμενο τεστ?

καπου εχω διαβασει οτι θελει πρωινα ουρα.

εγω εδω και 4-5 μερες κοιμαμαι σα το βοδι ..δεν ξερω ποτε ειναι πλεον πρωι για εμενα [smilie=sleepy2.gif] ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...