Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χρυσα μου να σου ζησει η μπουμπου σου να ειναι στην ζωη τησ υγιεστατη και καλοτυχη. να την δειτε οπως ποθειτε. πολυ ωραια η ιστορια τοκετου σου. τελικα η μαια παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην γεννα. οταν αυτη ειναι σωστη επαγγελματιας και ανθρωπος γιατι η δικια μου ηταν λιγο στον κοσμο της ευτυχως επεσα σε καλη αναισθησιολογο που μου κραταγε "παρεα" την ωρα της καισαρικης και με ανεβαζε ψυχολογικα. να εισαστε καλα και να την χαρειτε.

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να σου ζησει η κορουλα σου:) :) :) :) θελω να πω δυο μπραβο.ενα σε εσενα για την ψυχραιμια σου και την δυναμη σου σε ολο αυτο που περασες και το αλλο μπραβο στην μαια που σου σταθηκε οχι μονο σαν επαγγελματιας αλλα και σαν ανθρωπος...να χαιρεστε την κορουλα σας

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΖΟΥΖΟΥ21 ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ Κ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ! ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ...... ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ Κ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Δημοσίευση

zouzou21 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ & ΚΑΛΟΤΥΧΗ.

ΟΝΤΩΣ Η ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ & ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Δημοσίευση

MPRAVO ZOUZOU MOU POLI XARIKA ME TA NEA SOY

NA SOY ZEISEI KOUKLITSA MOU TO AGGELOUDI SOU!!!

POLI KALI ISTORIA SOY AFTO POY LES GIATI TIN KAISARIKI TO ENIOSA KAI EGV HTHELA NA PONESW GIA NA KATALAVW TIN GENNA, ALLA EMENA EIXA 2 EVDOMADES GIA NA TO SINIDITOPIOISW!!! ESTI ANAGKASTIKA TO PEIRA APOFASH!!!!

FILAKIA POLLA!!!!!

Δημοσίευση

φιλενάδα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτη σου αυριο κ φυσικα ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ !!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....ταλαιπωρηθηκες Χρύσα μου αλλα αξιζε..

πως κ πως περιμενες την μπουμπου σου...κ τωρα να.,την εχεις αγκαλια....υπεροχο συναισθημα πρεπει να ειναι....

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ MSN...

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.. !!!!!!!!!!:woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΤΣΙ.ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

Δημοσίευση

Αχ μπραβο,χαιρομαι που πήγαν ολα καλα!!!

Να σας ζήσει η μπέμπα σας,να είναι πάντα καλά,να έχει πάντα υγεία!!

Ήταν πολύ συγκινητική η ιστορία σου...σνιφ...σνιφ...

Επίσης για τη γιορτή σου σου ευχομαι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πήρες το καλυύτερο δώρο για τη γιορτή σου,ε??

Περιμένουμε και φωτογραφία να τη γνωρίσουμε!!(βάλτης και ματάκι να μην τη ματιάσουμε!!!)

Πολλά πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΧΧΧ!!!Με πηραν τα κλαματα!!!Ζουζου μου να σου ζησει το κοριτσακι σου να ειναι παντα υγειες και ευτυχισμενο και εσυ με τον αντρουλη σου να τη καμαρωσετε οπως ποθειτε!!Πολυ ομορφες και συγκινητικες αυτες οι πρωτες στιγμες !!Και η περιγραφη σου δε παιζεται!!!Τελεια!!

Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

ΖΟΥΖΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΛΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...