Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσό Καιρό Προσπαθείτε Ή Προσπαθούσατε Να Κάνετε Ενα Παιδάκι

kaposetsi

Recommended Posts

Καλησπέρα.! Θελω να ρωτήσω ποσό καιρό προσπαθούσατε για να κάνετε ενα παιδι.??

Συγνώμη για αυτήν την ερώτηση απλα εχω αρχίσει και απογοητεύομαι προσπαθούμε εδώ και 4 μήνες και τίποτα ακόμη εχω αρχίσει και απογοητεύομαι..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Τέσσερις μήνες δεν είναι τίποτα! Στον ένα χρόνο, μη σου πω και στα δύο χρόνια ν' αρχίσεις να ανησυχείς!

Εμείς προσπαθούσαμε γύρω στον ένα χρόνο, αλλά με μεγάλα διαλείμματα, γιατί κάποια στιγμή είχα σπάσει το χέρι μου, μετά πήγαμε κάποια ταξίδια, κ.λπ. Έμεινα έγκυος περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη προσπάθεια, αλλά με συνολική προσπάθεια γύρω στους έξι μήνες. Μετά το έχασα και ξαναέμεινα έγκυος έξι μήνες μετά, ενώ υποτίθεται προσέχαμε και έλεγα ότι τελικά δε θέλω παιδιά! Πιστεύω ότι έμεινα έγκυος επειδή το είχα βγάλει τελείως απ' το μυαλό μου. Δεν ξέρω αν ισχύει, βέβαια κάτι τέτοιο!

Τη δεύτερη φορά έμεινα έγκυος μετά από πέντε περίπου μήνες προσπαθειών.

Μην απογοητεύεσαι τόσο γρήγορα. Κάποιες κοπέλες μένουν έγκυες με την πρώτη προσπάθεια, ενώ κάποιες άλλες αργούν πολύ περισσότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...