Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες Για Μωράκι

maria1414

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!Με τον άντρα μου έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για μωράκι απο τις 15 Ιουλίου...αλλά ακόμα τπτ.Έχω στενςχωρηθεί πάρα πολύ...Ακούω κοπέλες που έπιασαν αμέσως και απογοητέυομαι...Αυτή τη φορά προσπαθήσαμε πιο έντονα τις γόνιμες μέρες και είχαμε και επαφή χθές που είχα ωορηξία.Σήμερα όμως έχω κάτι σαν ενοχλήσεις περιόδου και δεν ξέρω γιατί....:-(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό που σου λέω μαρακι δεν είναι κακό! Ίσα ίσα που σημαίνει ότι πετύχατε τις γόνιμες!! Μην στενοχωριεσαι!! Κάθε μήνας είναι μια ξεχωριστή προσπάθεια! Το ότι δεν έχεις μείνει έγκυος ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν έμεινες και τώρα!!! :-)

Αυτό που σου λέω μαρακι δεν είναι κακό! Ίσα ίσα που σημαίνει ότι πετύχατε τις γόνιμες!! Μην στενοχωριεσαι!! Κάθε μήνας είναι μια ξεχωριστή προσπάθεια! Το ότι δεν έχεις μείνει έγκυος ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν έμεινες και τώρα!!! :-)

Feggaraki αύριο περιμένω περίοδο!! Αν δεν έρθει ελπίζουμε!! Εγώ πάντως την προσπάθεια μου την έκανα... :-D Εσύ πώς είσαι?

Εγω παντός σας το εύχομαι να μάθετε μεσα στα Χριστούγεννα οτι εισαι εγκυουλες και μην το βάζετε κατο ποτε δεν υπαρχει λόγος να στεναχώρια Μαράκι..!!

Καλησπέρα σας καταλαβαίνω απόλυτα , σχετικά με τις προσπάθειες. Γιατί και εμείς προσπαθούμε απο τον Αύγουστο αλλά τιποτα ακομα . Δεν πρεπει να απογοητεύομαστε όλα θα πανε καλα. Σας διαβάζω πολυ καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ

a wraia kala pame oles theloume paidaki kai prospathoume makari na mas to ferei "o agios basilis" fetws...!! upomoni kai sinexizoume prospathies den to bazoume kato.

Na rwtisw auto pou lene oti mia mera molis teliosi i periodos mporis na piaseis paidi isxiei???

(egw nomizw oti nai giati to exw diabasei apo para poles mipws xerete eseis tipota an ontos einai alithia?)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...