Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ζωη μου συγχαρητηρια κ παλι!!Minaki εγώ το πιστεύω ασχετα που μερικές φορες με πιάνει απογοήτευση..αλλά τώρα κάτι άλλο..προσεύχομαι κορίτσια και νιώθω παρα πολύ καλά ειλικρινά σας το λέω.

Πάντως κορίτσια έχω κι εγώ πολυκιστικες το έμαθα προσπερσι όταν πήγα στην γυναικολόγο που πηγαινω και τώρα.. ήθελε να μου δώσει αντισυλληπτικά ένα κουτί μου είπε μονο για να φύγουν..είμαι κατά των χαπιών και δεν μου έδωσε ποτε τελικά.τον προηγούμενο μήνα που πήγα είδε οτι έχουν μειωθεί πολύ και μου είπε οτι με το πέρασμα των χρονων θα φύγουν.στην περίοδο δεν μπορω να πω οτι με επηρεάζουν πάντως.

Όταν πέρασα το στρες αδιαθετγσα δυο φορές σε 18 μέρες..την πήρα τηλ εκανα τεστ κ μου είπε αν βγει αρνητικό να πάρω primolut για να μου σταματήσει ή αιμορραγία και μετά απο δυο μέρες θα μου ξαναέρθει.το εκανα.. όπως καταλαβατε σε ενα μήνα είχα τρεις φορες περίοδο.. είχα φρικαρει..αχαχαχα

Εντάξει μετά απο το στρες καταλαβαινα ποτε είμαι αγχωμενη ξ ποτε δεν είμαι..κ κάθε φορά που ξεκινούσα να αγχωνομαι προσπαθούσα να ηρεμω και να μην σκέφτομαι τίποτα..είδα μεγάλη διάφορα.. 

Νίκη μου κοιτά να βρεις έναν καλό ενδοκρινολόγος για να τα φτιάξεις όλα..είσαι μικρούλα ακόμα και δεν κάνει να τα αφηνουμε!

Δημοσίευση

Tweema μου ημουν αρνητικη στα χαπια και καλα εκανα γιατι εχω προβλημα με την κυκλοφιρια και τα χαπια θα με εστελναν!!!καλα κανεις και προσευχεσε μονο ηρεμια και γαληνη σου προσφερει κι εγω το κανω και νιωθω πολυ καλα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Ναι όχι και πολύ 10 κιλά παραπάνω αλλά κάθε φορά που έχω περίοδο περνώ κι ένα κιλακι είμαι στο ψάξιμο για ενδοκρινολογο 

 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Gwgw02 είπε:

Νικη μου να ξερεις οτι τα κιλα επηρεαζουν πολυ τον θυρεοειδή και κανουν επιθετικες τις πολυκυστικες !!!με πολυ πολυ σωστη ΥΓΙΕΙΝΉ διατροφη και λιγο ασκηση ....εγω εκανα ποδηλατο μετα πηρα ενα ελλειπτικό στο σπιτι και εκανα μεχρι να βαρεθω ...προσπαθησε να χασεις λιγοοοοο βαρος θα σε βοηθησει πιστεψε με!!!απο θεσσαλονικη εισαι;;

 

Δημοσίευση

Καλησπερααααααα Zoi bravo με το καλο  το μωρακι σας και σιγα σιγα με τις ετοιμασιες!!!!!γιουπιιιιιι και ενα ευχαριστο αντε να εισαι γουρικη για το 2016 σε ολες μας !!!!!!! Niki εισαι λιγο καλυτερα?σε κυνηγαγε εχθες ο αντρας σου αλλα ειδε φως χαχαχαχα ειναι απιστευτοι οι αντρες!!!!!?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...