Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να'σαι καλα Ιωαννα μου! Εδω ςιμαστε να βοηθαμε η μια την αλλη...μετρα και τη θερμοκρασια σου οταν,ξυπνας και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι...ανεβαινει μετα την ωορρηξια και πεφτει την ημερα που περιμενεις περιοδο...αν δεν πεσει λογικα εισαι,εγκυος..αλλα παντα την πρωινη, οχι τις υπολοιπες ωρες!! Καλη επιτυχια κοριτσακι μου και ρωτα για οππιαδηποτε απορια!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Κοριτσια μου καλησπερα..ειχα δυσκολη μερα για αυτό χαθηκα.. μου λειψατε.. αυριο το πρωι σας περιμενω να μαθω νεα σας!!! Εκανα μια γρηγορη αναγνωση... τα λεμε το πρωι κατα τις 10.  Φιλακια σε ολες.. καληνυχτα....

Επεξεργάστηκε από κυριακη03
Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κορίτσια πολύ!! Μάλλον θα παω για χοριακη γτ εμενα μ μυριζεται εγκυμοσυνη κ με αυτά π ειπατε κιολας ότι δεν επηρεαζει η ουρολοιμωξη τωρα κ αν θα παω!! Εν το μεταξύ η κοιλιά όλο και πιο πολύ μου πρήζεται, αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει :confused:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου.!!να χαιρετισω τα νεα μέλη!!! Ελενα ευχομαι να ειναι το πολυπόθητο! Νίκη μου τι κανεις?? τα αλλα κοριτσια δν ειναι ακομα εδω ε??? χτες εκανα δουλειες ολη μερα... αλλά τα εκανα όλα... το μονο που μου εχει μεινει ειναι οταν θα στρωσουμε τραβηγμα επιπλα κ γενική σε ξεσκόνισμα!!! προσπαθω να ξεχαστώ με τις δουλειες του σπιτιου...γτ ο γιατρός μας ειπε να ξανακάνουμε κάτι μια βδομαδα μετα τη λήξη της θεραπειας...δλδ την ερχομενη πέμπτη... μάλλον τον εχασα το μηνα..αλλά δν πειραζει...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!ελπιζω να ειστε ολες καλα εγω λιγο κρυωμενη.λοιπον εκανα την pregnyl την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι κ μεχρι εχθες τα ξημερώματα ηρθα τρεις φορες σε επαφη !ελπιζω κατι εκανα με τις ωρες κ να μην έπεσα εξω 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!ελπιζω να ειστε ολες καλα εγω λιγο κρυωμενη.λοιπον εκανα την pregnyl την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι κ μεχρι εχθες τα ξημερώματα ηρθα τρεις φορες σε επαφη !ελπιζω κατι εκανα με τις ωρες κ να μην έπεσα εξω 

εγω ειχα κανει pregnyl το βραδυ πριν την οωλυψια αλλα ξερω πως ειναι μεσα σε 36-38 ωρες!!! Καλη επιτυχια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...