Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γιατι πηγαινα σε εναν γιατρο κ καθε φορα που πηγαινα μου ελεγε οτι εχω ωορρηξια κ εγω τον πιστευα μεχριπου καποια στιγμη λεω ατι δεν παει καλα κ αλλαξα.κ τελικα αυτο που εβλεπε  αυτοσ για ωορρηξια ηταν κυστη κ μαλιστα ενδομητριωση!!!κ οχι μια αλλα τρεισ!!!!καταλαβανεισ την απογοητευση μου!κ μετα ετραχα να σωσω οτι μπορω

Δημοσίευση

ετσι εκανα χειρουργειο 2,5 ωρες με λαμπαροσκοπηση κ ειχα ενδομητριωση 4 βαθμου!παντου συμφισεις.σαλλπιγγεσ δοξα το θεο ανοιχτες αλλα ειχαν φρακαρει απο συμφισεισ!μετα ακολουθησα 5 μηνεσ θεραπεια με αναστολη περιοδου κ μτα αλλουσ 2,5 μηνες μεχρι να αδιαθετησω..καταλαβαινετε μολισ αδιαθετησα σκεφτηκα τωρα επιτελουσ θα κανω μωρακι!!!περιμενω πωσ κ πως να δω αν τα καταφερα!!ειχα 9 αυγουστου περιοδο κ ειχα επαφεσ απο 19 μεχρι 23 αυγουστου!με κυκλο 26 με 28 μερεσ

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα..έχω μια απορία κ θα ήθελα την βοήθεια σας..υπάρχει περίπτωση (ακόμα κ ελάχιστη) να μείνεις έγκυος μια εβδομάδα πριν την περίοδο??γνωρίζει κάποια η έχει τύχη σε κάποια από εσάς????

Δημοσίευση

Κατερινα μου καλος ηρθες στην παρεα μας!!!Με το καλο σου εύχομαι!μη σκέφτεσαι τα συμπτώματα γιατι και γω που εμαθα οτι ειμαι εγκυος τπτ δεν είχα απο συμπτώματα! Τα κλασικα της περιόδου. 

Ντιντακι πόσων εβδομάδων ειπαμε εισαι?!

Εχω αγχωθει λιγακι που θα παω στον γιατρο!φοβαμαι οτι θα παω και θα μου πει...δεν εισαι εγκυος!

Δημοσίευση

Καλημερα, Μαιρούλα 

Ειμαι 7 βδομαδων συμπληρωμένες μπαίνω δηλαδή 8η . Μπορεις να υπολογίσεις κ Μονή σου ποσο ειςαι με βάσει την τελευταία περιοδο .   Εχει υπολογισμός κυησης στο οντερνετ . Οχι βρε Μαιρούλα αποκλείεται να σου πει ξαφνικά δεν ειςαι !!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...