Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Απλά χαλαρά το κάνω και εγώ αλλά οταν πρέπει να κάνεις σεξ με τον αντρα σου μεσα σε 36ωρες,,,είναι λίγο αγχωτικό!!! Δεν ξέρω....θα την κάνω την αγωγή και οτι γίνει αν και δεν ελπίζω σε πολλά..!!!! Ναι ο συζυγος μ θα κάνει την εξέτασει μιλήσαμε γι αυτο κ ειμαι τυχερή π καταλαβαίνει και δεν το παίρνει ασχημα!!

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο πρώτα απ'ολα σταματα να κάνεις τεστ!την πέρασα και γω αυτη τη φάση με τα τεστ.δεν σου προσφέρει τιποτα απολύτως(συμφωνώ με το didaki)!εχε στο μυαλο σου οτι θα κάνεις τεστ μονο οταν η περιοδος σου αργήσει τουλάχιστον δυο μέρες. Για να δείξει κιόλας αν είσαι! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Σε όλες μας βασικά! Εγώ εχω άλλες 2 μέρες αναμονής!!! ??????

Δημοσίευση

Γεια σου μερουλα μου!!!!!""ξερεις γιατι κανω τεστ συνεχεια;;;γιατι στις 7 του μηνος καθαρισα απο περιοδο και απο κει και επειτα κανω σχεδον καθημερινα ελευθερη επαφη και περνω (serf clear) αυτο δειχνει 5 μερες μετα την εμφυτευση και ολο βγενει αρνητικο αρα τιποτα,,,,αλλα θελω 7 μερες ακομα για να ερθει η ακατανομαστη...αν ημουν εγκυος αυτο το τεστ θα το εδειχνε........αλλα δυστηχος....!!!!!:cry:

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο μη. Με παρεξηγείς στο λέω για να μην έχεις τόσο υψηλές προσδοκίες απο αυτά τα τεστ . Δεν ξέρεις ποτε εγινε η συλληψη η εμφύτευση κτλ αρα ποιες 5 μερες μετα ?? μετα απο τι τηβ συλληψη η την εμφύτευση ?? Τεσπα να στο πω κ διαφορετικά καθε μήνα εχουμε μόνο 25 % πιθανότητες μακαρι να υο καταφέρεις με τηβ πρωτη ωστόσο η στατιστική κ η επιστήμη λέει οτι χρειάζονται κάποιοι μήνες . Εσυ ξεκίνησες πριν 2 βδομάδες . Δεν στο λέω ξέρεις αρνητικα όλες μας τα ίδια καθε μήνα συμπτωματα κτλ . Αλλα για να μην απογοητεύομαστε τόσο θα πρεπει να είμαστε λιγο πιο ρεαλιστές . Συγγνωνη μην το πάρεις αρνητικα 

Δημοσίευση

Didaki δεν παρεξηγησα μαυτα που ειπες απλα θελω να σου πω κατι σημερα που εκανα τεστ βγηκε λιγη αχνη γραμμη αυτο σημενει τιποτα;;;;;;;;;δεν θελω να σας ζαλιζω με το θεμα μου συγνωμη.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια αγάπη μου Διδάκι να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να την ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Εγώ είμαι μοναχούλα απο εχθες το πρωί ο σύζυγος έφυγε ταξίδι με την δουλεια και θα γυρισει αρχες Σεπτέμβριου!!!

Εχθές έκλεισα 8 ημέρες απο την ένεση και δεν έχω ιδιαίτερη αγωνία για το τι έχει γίνει πιστεύω πως δεν το πετύχαμε γιατι δεν μπορέσαμε να κάνουμε προγραμματισμένα πολλες φορες!! Το μόνο π με ταλαιπωρεί ειναι το στήθος μ εχει πριστεί και πονάει δεν μπορώ να κοιμηθώ ρε γαμώτο!!! 

 

 

 

Δημοσίευση

κοιτα δεν καναμε και πολλές προσπάθειες οπότε θεωρώ οτι θα αδιαθετήσω και νωρίτερα μαλιστα έτσι νιώθω..!!! Αλλά δεν σκάω..δεν πειράζει οσο το κυνηγάω δεν θα έρχεται ξεκίνησα να ασχολούμε με το χόμπι μ (μανικιουρ-πεντικιουρ) και έχω κλείσει date για να γεμισω και τον χρονο μ τωρα που λείπει ο άντρας μ και θα ξεκινήσω και χορό!!! 

Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και ολα τα νεάκια σου να μας τα λες να χαιρόμαστε...

 

Δημοσίευση

Διδακι μου χάρηκα τόσο πολυ για σένα!!ευχομαι να σου πανε ολα τέλεια!καταλαβαινω οτι εχεις ενα άγχος παραπάνω λόγω της προηγούμενης φοράς αλλα ας μην τα συνδέουμε!να σκέφτεσαι κ εμενα που ειμαστε παρόμοιες περιπτώσεις!ειδες ολα καλα μεχρι τωρα!

ελισακι ποτε δεν ξερεις!τα καλυτερα έρχονται οταν δεν τα περιμένουμε!

ευχομαι σε ολα τα κορίτσια καλα νεα σύντομα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...