Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα σημερα εχω πάθει κατι και γράφω οτι νανε όπως νανε χαχαχα και τρώω τα μισά.!! Θελω να παω σε έναν γιατι πριν να μου έρθει η περίοδος και οταν είχα και ακόμη τώρα εχω κατι αναγούλες και μια απέχθεια για το φαϊ και κατι ψιλό πονάκια στην δεξιά οθικη και με έχει ψιλό ανυσιχισει..??

Δημοσίευση

Και όταν λέω καλός γιατρός δεν λέω επειδή με ξεγεννησε , στην εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά,από την αρχή ότι μου είπε βγήκε,άσε που δεν με έβαλε για αποξεση και τον Ευχαριστώ Γιατί είμαι και φοβιτσιαρα όταν πρόκειται για τον εαυτό μου. Τότε που λες επειδή δεν μπορούσα να πιστέψω μέσα μου ότι δεν πήγαινε καλά η κύηση πήγα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη σε έναν άλλο γιατρό... Ε,εκείνος μου έλεγε για Εξωμήτριος και να κάνω λαπαροσκόπηση!Ούτε απέξω από το ιατρείο του δεν ξαναπερασα!

Δημοσίευση

Τελικά έχεις παιδάκι η οχι.? τα εχω κάνει σαλάτα τώρα

βρε τρελοκομείο..

Έχω μια κόρη 4,5χρονων , το Σεπτέμβριο έμεινα πάλι έγκυος και το έχασα. Καλά... Τόσο καιρό που μιλάμε Εσύ τι διαβάζεις;χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...