Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

και εγω το εχω διαβασει αυτο νικη μου!!!!καποιες γυναικες λενε πως ειχαν εκτος απο κατι σουβλιτσες(αυτες τις ειχα κ εγω δεξια...μετα το θετικο τεστ το συνδυασα)και ροζ αιματακι(αυτο δεν το χα)!!!μακαρι κοριτσακι μου να ναι αυτο!!!μακαρι!!!!!

Δημοσίευση

Αρα σε εμένα μπορει και ναι. Γιατι απο τις 16 του μηνός ειχα κατι πονακια δεξια σαν την περίοδο αλλα σημερα κατα της 5 τα ξημερώματα ειχα εντονο σχετικα πονο και που εμφανίστηκε το αιμα. Αλλα εγω ποτέ δεν πόνεσα στην περίοδο. Μέχρι σήμερα. Ηταν η πρώτη φορά που ένιωσα αυτές τις μερες αυτα τα πονακια πιο πολυ τα ένιωθα οταν φταρνιζωμουν η εβιχα. Μακάρι... να ειναι κανενα καλο σημάδι

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα πως έχει μου είπε να μην ανησυχώ μπορεί να ειναι καλο σημάδι αν δεν αφανιστεί της επόμενες μέρες να κανω ενα τεστ εγκυμοσύνης

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.θα ηθελα τη βοηθεια σας.την 17η μερα του κυκλου μου ειχα καφε υγρα.πηγα και εκανα υπερηχο και δεν υπηρχε τιποτα κακο.η γιατρος μου ειπε οτι προκειται για μια απλη ορμονικη διαταραχη.αδιαθετησα κανονικα τις μερες που επρεπε.το θεμα μου ειναι οτι σημερα παω να σκασω γιατι ενω βρισκομαι στην 6η μερα εχω ακομη αιμα.εγω παντα τελειωνα την 4η και 5η και 6η καθαριζα.τωρα γιατι αυτο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...