Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα τώρα σιγά σιγά το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πλησιάζει ο νέος μικρός να έρθει. Στον πρώτο μας, ήμασταν πιο ανυπόμονοι. Μας τη έσκασε και ήρθε νωρίς, οπότε τώρα είπαμε να είμαστε λιγότερο μπας και έρθει μετά την 38η εβδομάδα. Και εμένα με βλέπω πιο χαλαρή με τα πράγματα με την βαλίτσα. Ελπίζω να κρατήσει και να μην φρικαρω ξαφνικά. 
    • Εγώ βάζω μια κρέμα της weirds. Και στην Ελλάδα έβαζα Fresyderm. Στην πρώτη ήμουν τυχερή έκανα ελάχιστες και έφυγαν. Κυτταρίτιδα έκανα ΤΡΟΜΕΡΗ ακόμα το θυμάμαι. Το πρώτο καλοκαίρι με έριξε και ψυχολογικά. Είχα χάσει τα κιλά αλλά εκεί. Μετά από καιρό έφυγε κάπως και αυτή. Τώρα είδα ότι έχω κάνει πάλι αλλά δεν κοιτάω τον καθρέφτη. Προς το παρόν δεν έκανα ραγάδες αλλά έως το τέλος δεν ξέρεις. Εχω και εγώ τόσο τσίτα κοιλιά που νομίζω ότι δεν έχει άλλο δέρμα. Βάζω κρέμα και βούτυρο από weleda και ελπίζω. Μου έδωσαν και ένα τσάι εμένα να το αρχίσω μετά την 36η εβδομάδα που είναι για τοκετό και θηλασμό. 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στις 35+5 και ήταν 2350 η μικρή μου είπε από μόνος του να μην έχω επαφές και με ξαναξεκινησε τότε και τα χάπια. Περίμενα και εγώ μπας και μου δώσει το οκ αλλά τζίφος. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω. Στον γιο μου δεν είχα καθόλου όρεξη για σεξ ενώ τώρα θέλω αλλά δεν με αφήνει 🤣 @Maria98 για τις ενεσεις σου είπε ποτέ θα τις κοψεις?  Πάντως στο θέμα με τις ραγαδες δεν έχω κάνει ούτε μισή, ούτε στον γιο μου έκανα. Βέβαια βάζω λίγο bio oil οπότε το θυμάμαι. Σε αυτό το θέμα είμαι τυχερή. 
    • Γεια σας και απο εμενα κοριτσια μου. @Maria98 τι ωραια νεα με το καλο να αρχισετε περπατημα θα εχει και τρομερο καιρο αποδω και περα αποτι ακουσα. Το αλλο με τις επαφες το χω ξεχασει οποτε οποια το κανει ας το κανει και για μενα🤣. Εγω κοβω βολτες μες στο σπιτι και καθομαι ωρα στο μπαλκονι και ατενιζω, περιμενω να περασουν οι μερες μπας και περπατησω και γω. Οσο για το αγορι μου εχει γεμισει το σπιτι με πραγματα, περιμενει ο καημενος πως και πως να ερθει ο μπεμπης ειναι πολυ χαρουμενος. Οσο για τις ραγαδες, εγω βαζω την κρεμα το βραδυ και περιμενω να δω το μετα, λογικα θα μαλακωσουν. Ειναι τοσο τσιτα η κοιλια μου φαινονται οι φλεβες ειδικα στον αφαλο εχει παρει χρωμα μελανιας. Διαβασα οτι μετα τον τοκετο αλλαζουν χρωμα σχεδον δε θα φαινονται αλλα ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια π ειναι πιο εμπειρα.  @Katerinioo και το 30 ειναι βιωσιμο και θα ανεβει κιολας με την εγχυση θα δεις. Τωρα που βαραινουμε χρειαζομαστε και λιγο ξεκουραση παραπανω γιατι εχει και μια ταση το σωμα να γερνει περα δωθε οποτε η ζαλαδα δεν ειναι καλος συμβουλος. Καλα αποτελεσματα να εχετε οταν πατε αυριο, περιμενουμε νεα.❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...