Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• εγώ ήρθα να σου ευχηθώ να σου ζήσει το παιδάκι και να μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι επειδή μπορεί να μην σας ταίριαξε ο θηλασμός!!! σίγουρα ήθελες να κάνεις το καλύτερο για το παιδί σου, μπορεί οι συνθήκες να μην σας βοήθησαν αλλά επειδή το σημαντικότερο είναι να έχεις ένα γερό παιδί και να είσαι και εσύ ήρεμη και χαρούμενη σταμάτα να νιώθεις λιγότερο μητέρα επειδή για κάποιον λόγο μπορεί να μην το κατάφερες, προσπάθησε το όσο γίνεται χωρίς τύψεις, όσο σου βγει φυσικά και μην κάθεσαι να αγχώνεσαι πόσο καλή μαμά ή ανεπαρκής είσαι επειδή μπορεί να μην πέτυχε!! δεν έχω γίνει ακόμη μαμά, τώρα περιμένω το πρώτο μου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε την ψυχική υγεία μας αλλά και την υγεία του μωρού μας!! αν δεν έπαιρνε βάρος κάτι ξέρει ο παιδίατρος σου που σου σύστησε να δώσεις συμπλήρωμα...  Μητέρα είσαι γιατί έφερες αυτό το πλάσμα στον κόσμο και θα το κάνεις σωστό και καλό άνθρωπο, δίνοντας αγάπη και φροντίδα... όχι μόνο μητρικό γάλα!! Σου εύχομαι καλή τύχη σε αυτό το ταξίδι, αν χρειαστεί πάρε βοήθεια από κάποια σύμβουλο θηλασμού... αν όχι υπάρχουν πολλά παιδιά που μεγάλωσαν άψογα, γίναν μεγάλα και τρανά, με απεριόριστη αγάπη και δεν θήλασαν ούτε μισή φορά...!!!
    • Χαχαχα αμάν αυτές οι πεθερές! Ή θα βοηθάνε υπερβολικά πάρα πολύ ή απολύτως καθόλου! 😅
    • Κορίτσι μου, με το καλό να βγει υγιής η μπέμπα σας! Το καλύτερο θα κάνετε και για σένα και για αυτήν!! ❤️❤️ Θα περιμένουμε νέα σας! 🥰
    • Δυστυχώς ηταν πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη!!!  Ναι έτσι νιώθω και εγώ, πως δεν έχει χώρο πια και απλά προσπαθεί πια να βολευτεί. Πιστεύω όντως πως θα μιλήσουμε για τον τοκετό την άλλης Παρασκευή γιατί θα πρέπει να είμαστε Αθήνα νωρίτερα 
    • Καλή χρονιά κορίτσια!!! Με υγεία εύχομαι να σας βρήκε το νέο έτος γιατί πολλές ιώσεις βλέπω αυτές τις μέρες... μίλησες και με τον γιατρό σου;; τι σου είπε;;μια φίλη μου είχε κάνει πιο σύντομα καμπύλη, ωστόσο δεν θυμάμαι πόσο νωρίτερα... μην αγχώνεσαι εφόσον σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι είναι όλα οκ! θα είναι όλα υπό έλεγχο για να στο λένε !!   Σε εμάς δόξα το θεό μας είπε ο εμβρυομητρικός ότι όλα είναι μια χαρά και πως μπορούμε να φύγουμε ήσυχοι από εκεί, να φάω ότι θέλω και να τα πούμε στο doppler στις 32 περίπου εβδομάδες... μας είχε αρκετή ώρα φυσικά, γιατί ως γνωστόν ο κύριος έκανε νάζια και ενώ τα είχαμε δει όλα τέλεια, στο τέλος δεν άφηνε τον γιατρό να δει με περισσότερη προσοχή την καρδούλα του, στην αρχή ανησύχησα, αλλά έβλεπα ότι δεν γυρνούσε και κατάλαβα πως ήταν ανάποδα από αυτό που τον ήθελε και τον "ενοχλούσε" να γυρίσει χαχαχα Φυσικά δεν μας έκανε την χάρη να τον φωτογραφίσουμε , δεν έχουμε καμία νορμάλ τρισδιάστατη φωτογραφία ακόμη... πολύ δύσκολος ο τύπος... Ανυπομονώ να δω την φατσούλα του μάνα είμαι κι εγώ...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...