Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου κι εύχομαι πρώτα απ' όλα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εγκυμοσύνη! Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έπρεπε να έχεις κάποιο σύμπτωμα εάν είσαι έγκυος. Πότε σου έχει πει ο γιατρός σου να πας για χοριακη;
    • Εμάς γύρω στα 350€ βγήκε!  Καθόλου επίπονο! Εμένα πιο πολύ με ζόρισε που έπρεπε να μην έχω ουρησει για κάποιες ώρες πάρα η διαδικασία αυτή καθεαυτή!  Εύχομαι το ουράνιο τόξο να έρθει ανεξαρτήτως τον τρόπο σύλληψης! 
    • Καλημέραααααα!!!!!🧿🙏 Χρύσα μου πως λέγεται η ομάδα στο fb που λέγατε με την Αντωνία?
    • Μπορεί επειδή θηλάζεις αποκλειστικά να σου αργήσει! Κι εμένα στις 40 μέρες που με είδε δεν φαινόταν κάτι. Στους 3 μήνες μου ήρθε στην ουσία κι ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία περίοδο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...