Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ditaki, @evaioan, @Tonakiv, @Diwni και @Eliza Kats πραγματικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε ξέρω τι είναι σωστό να κάνω με τον βρεφονηπιακό όταν θα γεννηθεί και το δεύτερο με το καλό. Ο παιδίατρος επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσω να τον στέλνω και ότι τον Απρίλιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα από θέμα ιώσεων. Αν δεν τον στείλω σχολείο από την άλλη σκέφτομαι ότι δε θα μπορώ να ασχοληθώ με το νεογέννητο , ειδικά αν μπλέξω πάλι με θηλαστρα ανά δίωρο όπως με τον πρώτο.  Πφφφφφφ   
    • Κι εγώ έτσι ένιωθα τότε, ότι εμένα δε με θέλει, ότι μαζί μου δεν ηρεμεί και ότι προτιμάει τον πατέρα του.... Πραγματικά σε καταλαβαίνω.... Αλλά ειλικρινά πιστεύω -τωρα που έχω πάρει απόσταση από όλο αυτο- ότι δεν υπάρχει κανένα μωράκι στο κόσμο που δε θέλει τη μαμά του. Είναι όλα πολύ φρέσκα ακόμα, περνάς δύσκολη φάση.. θα δεις ότι δε θα είναι έτσι πάντα!  Μεγαλη αγκαλιά σου στέλνω, είμαι σίγουρη πως είσαι υπέροχη μαμά! ☺️
    • Αααα Αρα είχες 2 βδομαδες πριν σου έρθει η περίοδος, ροζ υγρά!! Ε μπορεί να μου έρχεται και εμένα τότε. Αν και ήμουν ήσυχη ότι δεν θα έρθει τόσο σύντομα γιατί ήξερα ότι με τον θηλασμό αργεί συνήθως.. και είχα πάει και στον γυναικολόγο και είπε δεν βλέπει περίοδο και ηρέμησα. Τι να πω 😂
    • Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή ❤️  @elenitsa2. έχει καιρό να μας γράψει νομίζω ελπίζω να είναι καλά ❤️ 
    • Εφόσον το κατάλαβες είναι πολύ σημαντικο. Συνήθως αν δν υπάρχει αίμα κ είναι σταγόνες πολλές γυναίκες δεν τον καταλαβαίνουν γιατί νομίζουν είναι ουρα. Σαφώς αν το καταλάβει μια γυναίκα πρέπει να επικοινωνήσει με το γιατρό της αλλά εξαρτάται την προσέγγιση του κάθε συστήματος υγείας κ του κάθε επαγγελματία υγείας επίσης.  Όπως έγραψα κ παραπάνω θέλει αντιβίωση όταν το κρίνει ο επαγγελματίας υγείας ανάλογα με το πρωτόκολλο γιατί το σπάσιμο των νερών μπορεί να είναι έναρξη τοκετού μπορεί κ όχι οπότε αναλόγως κρίνει ο επαγγελματίας υγείας. 😊 Στην Ελλάδα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τον γιατρό σου κ να σε δει, στο εξωτερικό (μενω κ εγώ έξω) αναλόγως τη χώρα είναι λίγο πιο δύσκολο το πράγμα άρα το να πας στο νοσοκομείο/μαιευτήριο άμεσα είναι η επικρατέστερη λύση.    Ωστόσο (ακόμα κ στην Ελλάδα) οι μαίες που κάνουν κ τοκετούς στο σπίτι (και όχι μόνο τοκετούς αλλά κ παρακολούθηση εγκυμοσύνης κ είναι ανεξάρτητες) ενημερώνουν μια μητέρα ότι υπάρχουν ειδικές ταινίες που ανιχνεύουν τα υγρά του σάκου οπότε πολύ εύκολα κ από το σπίτι μπορεί μια γυναίκα να το ελέγξει αν καταλάβει ότι έχει διαρροή. Όμως μας  πληροφορούν γι αυτό; Όχι. Γι αυτό το να έχει μια γυναίκα ανεξάρτητη μαία καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντικό. 🙏🏼🥰 σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...