Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, και εμείς ανησυχία αλλά όχι έντονη χθες. Εκει που κοιμάται αρχίζει να κλαίει και μέχρι να την πάρω έχει σταματήσει.  Από πόνους δεν έχω άλλα υγρα έχω ακόμα πλέον διάφανα και καμιά φορά μπορεί και καφέ.  Από επαφές το τόλμησα,καλά πήγε μπορώ να πω 🤣,αρκετά προκαταρτικα πρώτα αλλά στην αρχή ήταν περίεργα. @Katerinioo πόσο είναι τώρα το μωρο? Μηπως ειναι σε κανενα αλμα?
    • Κορίτσι μου Χρύσα μου τι κάνεις? Πως είναι τα νινακια σου? Ο μικρός από ότι διάβασα μεγάλωσε απότομα! Πόσες φορές ήθελα να γράψω αλλά όλο κάτι άλλο έκανα! Κορίτσια για όσες ρωτάτε η Αντωνία και οι κούκλες της είναι μια χαρά! Δεν προλαβαίνει να γράψει όπως καταλαβαίνετε είναι φουλ απαιτητικό το πρόγραμμα της! Αλλά είναι καλά! Σε άλλα νέα και εμείς μεγαλώνουμε! Είχαμε έναν αρκετά δύσκολο μήνα 14-17 εβδομάδα μας πήγε τρένο με το άλμα! Αύριο κλείνουμε τους 4 μήνες πήγαμε και παιδίατρο προχθές για το εμβόλιο! Όλα καλά ευτυχώς μεγαλώνει αν και λόγο άλματος δεν έβαλε αρκετά γραμμάρια έβαλες όμως μπόι άρα κάτι είναι και αυτό! Χθες για πρώτη φορά γύρισε από ανάσκελα σε μπρούμυτα και σήμερα 6η ώρα το πρωί ξύπνησε για να το ξανά κάνει! Το βρίσκει σαν παιχνίδι μάλλον γιατί μετά γελάει και φωνάζει! Επίσης μπαίνουμε σε τροφές! Περιμένω τα πιάτα και κουταλιά που παρήγγειλα για να ξεκινήσουμε επιτέλους! Ελπίζω να πάει καλά γιατί έχω βαρεθεί με τα γάλατα! Θέλω να αρχίσει να τρώει στέρεες και εύχομαι να τα δεχτεί εύκολα! Αυτά τα λίγα από μένα! Περιμένω και τα δικά σου νέα Χρύσα μου 
    • Ωωω τι όμορφο μνμ να είσαι καλά ❤️❤️❤️❤️ έχεις παιδάκια ;! 🩷   κ εγώ έχω χαθεί με τ κορίτσια κ πολύ θα ήθελα να μάθω νέα τους! Μακάρι να μπούνε κάποια στιγμή γιατί σταμάτησαν απότομα να γράφουν!!! 🙏🏼🙏🏼
    • Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣
    • @Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...